Ziariștii propagandei globaliste, susținători ai DNA-ului spun adevărul din prostie sau neglijență: Cum s-a votat fraudulos pentru Kovesi la comisiile din Parlamentul European!

Distribuie!by Ziariștii propagandei globaliste, susținători ai DNA-ului spun adevărul din prostie sau neglijență: Cum s-a votat fraudulos pentru Kovesi la comisiile din Parlamentul European! Posted by justitiarul 1 hour ago Privacy Badger has replaced this AddThis button. Malversațiunile prin care Laura Codruța Kovesi a reușit să câștige în comisia CONT […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ziariștii propagandei globaliste, susținători ai DNA-ului spun adevărul din prostie sau neglijență: Cum s-a votat fraudulos pentru Kovesi la comisiile din Parlamentul European!
Posted by justitiarul 1 hour ago
Privacy Badger has replaced this AddThis button.
Malversațiunile prin care Laura Codruța Kovesi a reușit să câștige în comisia CONT și LIBE din Parlamentul European s-au […]

loading...

Malversațiunile prin care Laura Codruța Kovesi a reușit să câștige în comisia CONT și LIBE din Parlamentul European s-au datorat unei operațiuni a europarlamentarilor români liberali, așa cum dezvăluie doi dintre ziariștii susținători ai fostei șefe a DNA-ului: Matei Alexandru, din gașca lui Tapalagă și Pantazi de la G4 Media și Mircea Marian în Newsweek.


De fapt, chiar PNL și-a asumat oficial merite în victoria Laurei Kovesi la așa-zisul „vot” din comisiile Parlamentului European. Astfel, PNL a adus în Comisia LIBE patru europarlamentari în plus, față de unul singur, care era membru de drept, iar în Comisia CONT a votat soroșistul și antiromânul Cristian Preda, fost la PMP, acum la Partidul Libertăţii Unităţii şi Solidarităţi (PLUS) al mercenarului Dacian Cioloș. Iată ce scria, în anul 1998, agentul de influență antiromân Cristian Preda în revista „Dilema”: „Eminescu trebuie contestat şi demitizat, dar nu pentru rudimentele sale de gândire politică. Din acest punct de vedere, el este realmente nul. Nu ai obiect.”

Fără cele patru voturi din LIBE ale liberalilor români și cel „în PLUS” al lui Preda din comisia CONT, Kovesi nu ar fi câștigat competiția din comisii. În LIBE, Kovesi a avut 4 voturi avans, iar în CONT doar unul. Adică, exact voturile „suplimentare” ale liberalilor și cel al lui Preda apărute la vot. PNL se și laudă într-o postare de pe Facebook că este singurul partid din țară capabil să influențeze decizii la nivel European! (https://www.facebook.com/pnl.ro/photos/a.271847916200586/2276972865688071/?type=3&theater)


Matei Alexandru pe site-ul G4 Media: „Patru voturi, venite de la PNL, au făcut miercuri diferența dintre Laura Codruța Kovesi și francezul Francois Bohnert în comisia pentru libertăți civile și justiție (LIBE) a Parlamentului European, unde fosta șefă a DNA a obținut 26 de voturi, iar Bohnert a primit 22. Deși liberalii au un singur membru titular în comisia LIBE, pe Traian Ungureanu, au reușit să trimită la vot încă patru europarlamentari, care au înlocuit membri titulari absenți din alte țări. Astfel, alături de Ungureanu, au votat în favoarea Laurei Codruța Kovesi liberalii Siegfried Mureșan, Adina Vălean, Marian Jean Marinescu și Cristian Bușoi. Potrivit mai multor surse liberale, Ludovic Orban le-a transmis marți seara europarlamentarilor PNL să își schimbe biletele de avion pe care le aveau pentru miercuri dimineață și să rămână la votul din comisia LIBE.De altfel, preşedintele PNL a anunţat încă de pe 11 februarie că europarlamentarii liberali au fost mandataţi de Biroul Executiv al partidului să susţină candidatura Laurei Codruţa Kovesi la funcţia de procuror-şef al Parchetului European.” El continuă: „Un alt europarlamentar român al cărui vot a făcut diferența în favoarea Laurei Codruța Kovesi a fost Cristian Preda, care l-a înlocuit pe un coleg din altă țară marți, la scrutinul din comisia CONT. «Am votat ultimul, întrucât – deşi nu sunt membru al CONT – l-am înlocuit pe un coleg neamţ din PPE, pe care-l cheamă Zeller şi e, de aceea, la capătul listei. Ţinând seama de rezultatul final – 12 voturi pentru LCK, 11 pentru candidatul francez şi unul pentru cel din Germania – aş putea zice că am avut votul decisiv!», a spus ulterior Cristian Preda, în prezent membru PLUS.”

Mircea Marian publică în fițuica SRI Newsweek: „Din PNL, în comisia LIBE, membru de drept era doar Traian Răzvan Ungureanu. Urmare a negocierilor cu colegii din alte formațiuni, au reușit să vină la vot, în comisia LIBE, și Siegfried Mureșan, Adina Vălean, Marian Jean Marinescu și Cristi Bușoi. Surse de la Bruxelles susțin că liberalii l-au convins pe europarlamentarul maghiar din Fidesz (formațiunea lui Viktor Orban, care face parte din PPE) să nu vină la ședința la care se decidea soarta lui Kovesi.”

Iată cum se respectă neamestecul politicului în numirea procurorilor, votul corect și democrația reală în Parlamentul European, unde o grămadă de „lupi moraliști” acuză România că numește politic magistrații – numai la noi procurorii sunt considerați magistrați! Ceea ce s-a întâmplat la votul din cele două comisii ale Parlamentului European constituie în mod cert o ilegalitate frauduloasă și ar fi de competența unei Comisii de Anchetă a UE și a unui Tribunal Internațional.

                                                  Cosmina BARBU

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Iohannis folosește „justițea” ca armă electorală
Dragnea a iniţiat un proiect de lege care obligă BNR să aducă în ţară rezervele de aur
Coldea se agață de SRI și de Klaus Iohannis
Colonizarea României a început în forță. Iată cum vor fi înlocuiți cei 4 milioane de români plecați peste hotare…
Florin Barbu, românul ai cărui copii au fost dați în adopție unui cuplu de homosexuali, deși aceștia voiau sa stea cu tati demonstrează că homosexualii au prioritate în fața părinților, urmează și în România dacă mai susțineți partide "tolerante"
“Ateul” Cioloş nu şi-a făcut Cruce şi nu a jurat pe Biblie la investirea de la Cotroceni
Românii mor de mâna lor/Hărţile de risc la inundaţii, care au costat 47 de milioane de euro, făcute doar de firmele unor oameni politici
Dovezi istorice INCONTESTABILE despre existenta lui PILAT DIN PONT
Soroşistul Nicuşor Dan, a fost sponsorizat de … oamenii străzii! National.ro :"Mai bine de un milion de lei a ajuns din străinătate în conturi deschise pe numele unor persoane din categoria 'homeless', adică a unor oameni fără venituri si fără domiciliu"
Toată floarea cea vestită a progresismului a fost prezentă la SNSPA pentru Timmermans. Plus Generalul (r) Florian Coldea
VIDEO/ Președinții României și Poloniei, UMILIȚI în Washington D.C: MAE de la Varșovia, furibund după ce Casa Albă nu a acceptat o întâlnire cu Andrzej Duda, Klaus Iohannis NICI MĂCAR NU A CERUT/ Polonia: „Am renunțat să mai facem politică de negri cu America”
Klaus Iohannis: “Europenizarea completă a României este un obiectiv principal al mandatului meu”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro