Zeci de eleve de la două licee din Caracal, obligate să se prostitueze cu soldati americani si cu manageri austrieci

Distribuie!by   Sex cu minore, la Deveselu Unul dintre proxeneţii fetelor era un pompier, subofiţer de la ISU Olt, care era în legătură directă cu o reţea de proxeneţi din Caracal Zeci de eleve din Caracal erau şantajate şi forţate să se prostitueze. Printre clienţii lor erau şi militari americani […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Sex cu minore, la Deveselu

Unul dintre proxeneţii fetelor era un pompier, subofiţer de la ISU Olt, care era în legătură directă cu o reţea de proxeneţi din Caracal


Zeci de eleve din Caracal erau şantajate şi forţate să se prostitueze. Printre clienţii lor erau şi militari americani din baza de la Deveselu, dar şi oameni de afaceri români şi austrieci. Unul dintre proxeneţi era un pompier angajat la ISU Olt.

loading...

Tinerele erau racolate de pompier din barurile din jurul liceelor, conform interceptărilor din dosar. Din reţea făcea parte şi unul dintre cei mai agresivi interlopi din Caracal. El filma cu telefonul mobil partidele de sex ale fetelor.


“Când refuzau să practice prostituţia […] erau şantajate cu publicarea imaginilor înregistrate pe site-urile de profil de pe internet şi cu prezentarea imaginilor părinţilor […], precum şi comercializarea acestora în zona unităţilor de învăţământ la care acestea studiau”, se arată în dosarul DIICOT.

Printre clienţii fetelor se numărau directori ai hidrocentralelor de pe râul Olt, de origine austriacă, afacerişti români sau cetăţeni americani de la unitatea militară din Desevelu.


Mai mulţi directori austrieci au fost audiaţi şi au recunoscut că au plătit pentru a face sex cu eleve. Militarii sunt subiectul unei anchete interne la baza militră din Deveselu.

Potrivit anchetatorilor, una dintre fetele racolate a spus că a întreţinut, în perioada ianuarie 2011 – ianuarie 2012, peste 500 de raporturi sexuale cu austrieci veniţi în judeţul Olt pentru lucrări hidrotehnice.

http://saptamana.net/articol/560-sex-cu-minore-la-deveselu?fbclid=IwAR26XElTyrSPDtVkue7b7Y-DSopwj68wkz4-V6iMxehYocCVnuVoT9L1Sxk

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Soroşistul Nicuşor Dan, a fost sponsorizat de … oamenii străzii! National.ro :"Mai bine de un milion de lei a ajuns din străinătate în conturi deschise pe numele unor persoane din categoria 'homeless', adică a unor oameni fără venituri si fără domiciliu"
Ambasadorul american cere privatizare totală și exploatarea resurselor
Caracatița spitalelor private: Iohannis și soția sunt nașii directorului spitalului Polisano din Sibiu
Alte cazuri de fete dispărute în care Poliția n-a acționat: «Mi-a spus să stau liniștit că fata e în călduri»
Dan Diaconu: “Marea restauraţie”
Oreste, Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, audiați la DIICOT într-un dosar de trafic și consum de droguri
Cazul violatorilor de la Vaslui, o perdea de fum? 14 subiecte GRAVE care au fost trecute sub tăcere în ultimele zile
Președintele Klaus Iohannis va fi premiat în Germania pentru sprijinirea statului de drept şi a luptei anticorupţie
Cum e la liceu în Franța: Toată lumea are uniformă. Obligatorie este și coafura fetelor. Elevii nu absentează fără voia părinților, iar gadgeturile sunt interzise în școală. O analiză comparativă asupra sistemelor de educație din România și Franța și cum era viaţa in scoli pe vremea comunistă :
Scheletele ascunse ale lui Ilie Sarbu, socrul premierului Victor Ponta
TREBUIE SĂ NE "MÂNDRIM" CU IDIOȚII NOȘTRI CONDUCĂTORI
Nemţii fac averi în România de 20 mld. euro, dar ipocrita Merkel nu-i promite lui Iohannis că va accepta ca România să intre în spaţiul Schengen. Si guvernul refuză datoria Germaniei faţă de România !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro