Zeci de activiști de mediu blochează pe Transfăgărășan camioane cu lemn din Munții Făgăraș

Distribuie!by loading... 30 de activiști de mediu Agent Green, oameni de știiință și alpiniști profesioniști s-au adunat vineri dimineață pe Transfăgărășan pentru a opri camioanele încărcate cu arbori din munții Făgăraș. Aceștia au tras pe dreapta un camion încărcat cu trunchiuri de copaci și au afișat bannere cu mesajul ”Salvați […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


loading...

30 de activiști de mediu Agent Green, oameni de știiință și alpiniști profesioniști s-au adunat vineri dimineață pe Transfăgărășan pentru a opri camioanele încărcate cu arbori din munții Făgăraș.

Aceștia au tras pe dreapta un camion încărcat cu trunchiuri de copaci și au afișat bannere cu mesajul ”Salvați Ultimele Păduri Virgine” în limbile română și engleză.


Protestatarii cer anchetă la Vidraru și moratoriu national la exploatarea pădurilor virgine. Ei vor să tragă un  semnal de alarmă cu privire la distrugerea ultimelor păduri virgine din zona Vidraru care pun în pericol inclusiv lacul de acumulare.

Sursa: republica.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro