Zebră pictată în Bacău in cinstea identității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transgen)

Distribuie!by Asociația MozaiQ, care lupta pentru drepturile comunității gay din România, a pictat o zebra în culorile curcubeului, pe Aleea Parcului din Bacău, în cadrul evenimentului Street Delivery. loading... Steagul curcubeu este cel mai des identificat ca un simbol al comunității și identității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transgen), folosit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asociația MozaiQ, care lupta pentru drepturile comunității gay din România, a pictat o zebra în culorile curcubeului, pe Aleea Parcului din Bacău, în cadrul evenimentului Street Delivery.

loading...

Steagul curcubeu este cel mai des identificat ca un simbol al comunității și identității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transgen), folosit mai ales ca o manifestare a mândriei gay.


Culorile curcubeului sunt un simbol al diversității din comunitatea LGBT, al diversității orientărilor sexuale și al speranței pentru drepturi egale. Este important de menționat că steagul curcubeu nu reprezintă doar persoanele gay (sau homosexualii), ci toată comunitatea LGBT, inclusiv bisexualii și persoanele transgen.

“MozaiQ este una dintre principalele organizații comunitare care se adresează persoanelor LGBTQIA+ din România. Ne propunem să participăm la dezvoltarea comunității LGBTQIA+ din Romania sub stindardul solidarității și încrederii reciproce, rezultate din activități sociale, o prezență pe scena culturală alternativă, precum și atenția deosebită acordată diverselor grupuri din comunitate”, se arată pe pagina de Facebook a organizației.


MozaiQ a fost una dintre principalele organizații care au cerut boicotarea Referendumului pentru familie de anul trecut.

Zebră LGBT pictată pe Aleea Parcului

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

 Planul Bruxelles - Iohannis fost divulgat! O combinație unică, ar aduna toate forțele în jurul lui Iohannis, Kovesi și Cioloș - cu șanse de succes.
Oana Bogdan, membră în conducerea PLUS, numită de Cioloș ”roata motrice” din spatele partidului: Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate / Am fi mai buni dacă nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri
In spatele lui Johannis sunt baietii de la GDS & George Soros (VIDEO)
Vâlcov: „Nu numai aurul se află în afara graniţelor, ci şi cealaltă rezervă, de 30 de miliarde de euro, se află în diferite titluri de stat, aşa cum a considerat BNR”
MASACRU LA ISTANBUL. ZECI DE PERSOANE AU FOST UCISE într-un club de noapte la PETRECEREA DE REVELION de un bărbat ÎMBRĂCAT ÎN MOȘ CRĂCIUN | EVZ
Tudose plusează: Se impune vaccinarea obligatorie
Ambasadorul american în Germania cere o anchetă independentă în cazul jurnalistului Der Spiegel care a falsificat articole
Wuhan, China: Coronavirus tratat cu succes cu Vitamina C, în pofida trendurilor de vaccinare obligatorie
Pentru că s-a declarat primul secui din Argeș, Lucian Mândruță a devenit idolul separatiștilor maghiari care acționează pentru ruperea Transilvaniei de România și alipirea ei la Ungaria.
Statul se pregateste sa musamalizeze adevarul. CLUB COLECTIV - „CASE CLOSED”. 63 de morți și niciun inculpat în arestul poliției. FOTO/VIDEO
Adevăratul conducător al României
Dr. Adrian Cacovean: „Ideea vaccinării obligatorii este o idee la fel de «bună» cam ca aia a lui Hitler, că ar trebui purificată rasă umană”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro