Wuhan, China: Coronavirus tratat cu succes cu Vitamina C, în pofida trendurilor de vaccinare obligatorie

Distribuie!by Cu siguranță 50 de tone de vitamina C se poate considera o megadoză. De asemenea, sosirea unui camion cu 50 de tone de vitamina C, direct în Wuhan, în plină epidemie de COVID-19, se califică ca o veste extraordinară. loading... Mass-media nu raportează acest lucru sau alte știri despre megavitamine […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cu siguranță 50 de tone de vitamina C se poate considera o megadoză. De asemenea, sosirea unui camion cu 50 de tone de vitamina C, direct în Wuhan, în plină epidemie de COVID-19, se califică ca o veste extraordinară.

loading...

Mass-media nu raportează acest lucru sau alte știri despre megavitamine cu semnificative efecte pozitive.


Suntem atât de obișnuiți să fim mințiți, încât adevărul este ca un diamant, nu mai puteți crede că este cu adevărat real, deoarece este amestecat cu stiri false. Știrile despre tratamentul COVID-19 centrat pe nutriție au fost marcate ca „fake news” sau „informații false”.

Iată o veste importantă și verificată, dar încă nereportată în media, cu privire la vitamina C intravenoasă în doze mari împotriva COVID-19 din China:


1) Trei studii folosind vitamina C confirmate ca fiind eficiente în combaterea COVID-19 se desfășoară acum în China. http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n12.shtml

2) De asemenea, s-a obținut confirmarea faptului că 50 de tone de vitamina C au fost donate de către un producător major și transportate în Wuhan.

3) Publicul afectat primește doar știri de genul „fiți speriați și așteptați să vă vaccinăm”.

4) Informațiile cu privire la cercetările în terapia cu vitamină COVID-19 au fost blocate în mod sistematic de Facebook și de alți giganți de socializare.

5) Agențiile de știri nu raportează nimic. Prin urmare, vă rog să distribuiți această informație.

Wuhan, China: Coronavirus tratat cu succes cu Vitamina C, în pofida trendurilor de vaccinare obligatorie

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro