WINDOWS 10 controleaza tot ce faci. Citeste “de ce a decis Microsoft” ca in WINDOWS 10 sa iti monitoreze permanent INTREG CALCULATORUL, cum iti va citi toate datele private si cum le va furniza organelor legale.

Distribuie!by Nota Redactiei: Cu alte cuvinte nu mai poti folosi propriul tau computer ca pe o scula privata. loading... Computerul tau personal DEVINE “un ecran urias prin care se uita altii la tine pe motiv ca ‘poate, poate faci, pana la urma, ceva rau’ “. E ca si cum ai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nota Redactiei: Cu alte cuvinte nu mai poti folosi propriul tau computer ca pe o scula privata.

loading...

Computerul tau personal DEVINE “un ecran urias prin care se uita altii la tine pe motiv ca ‘poate, poate faci, pana la urma, ceva rau’ “.


E ca si cum ai afisa pe geamul de la camera niste bannere sau niste ecrane mari pe care ai afisa tot ce faci 24 din 24 de ore. Alternativa e sa NU STOCATI NIMIC, si sa NU SCRIETI NIMIC sau sa aruncati WINDOWS 10 pe geam.

Desigur prin ce scrie ca va face Microsoft se autodenunta caci incalca de cel putin 10 ori Legile si Constitutia Romaniei. Nu poti face asa ceva fara a avea UN MANDAT PREALABIL de la JUDECATOR.


Dar cine sa-i bage la noi pe Microsoft “la zdup”, daca Enel, Apa Nova si Volkswagen “zburda linistiti pe ogoarele patriei” desi au jefuit sute de mii sau chiar milioane de romani, si daca in DOSARUL care se cheama “MICROSOFT” e acuzat orice altcineva, NUMAI MICROSOFT NU.

Iata “noua licenta” pe care v-o da Microsoft daca binevoiti sa le dati banii vostri pentru Windows 10:
“Vom accesa, divulga si stoca datele tale personal inclusiv continuturile tale personale (cum ar fi mailurile tale, comunicarea ta privata si fisierele din directoarele private) cand vom avea “motive rezonabile” sa credem ca facand asta respectam si ne aliniem la:

1. ne supunem legilor in vigoare si respectam orice proces legal, inclusiv cele venite de la organele care impun legea sau cele venite de la alte agentii guvernamentale

N.Red. ce treaba are un amarat de vanzator de soft cu procesele si ilegalitatile in care e cineva implicat sau nu? Cine l-a pus “politist”? Prin ‘ce lege’ a fost numit un simplu comerciant sa devina ‘organ de ordine, politist, securist etc…’ ? Dar daca se trezeste maine si firma care ne vinde paturi si mese sa monteze microfoane cand ni le vinde, “ca ‘poate facem ceva rau’ si se gandeste si ea ‘sa previna posibilul dezastru’ “? Va dati seama unde s-a ajuns?

2. sa ne protejam clientii; prin tentative de spam sau sa evitam fraudarea serviciilor pe care le oferim unor clienti, sau sa prevenim pierderea de vieti omenesti si ranirea unor persoane.

3. sa mentinem functionarea serviciilor noastre si sa pastram securitatea lor, inclusiv sa prevenim sau sa stopam un atac asupra computerelor noastre.

4. sa protejam drepturile de proprietatea intelectuala ale firmei Microsoft, inclusiv sa fortam respectarea termenilor impusi de serviciile noastre, cu toate acestea daca in urma acestei monitorizari vom obtine informatii ca cineva foloseste serviciile noastre ca sa se foloseasca de proprietatea fizica si intelectuala furata de la Microsoft, nu vom inspecta noi continutul privat al utilizatorului ci il vom oferi celor care aplica legea.”

 

12346396_501190676722096_7482848413059985962_n

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Prof. Univ. Dr. Ioan Scurtu: ”Când unii guvernanți români au înțeles că politica de austeritate nu poate aduce decât sărăcie și degradare socială și au impus o „schimbare de direcție”, bordul FMI a intrat în alertă.”
Iohannis a promulgat legea care obligă românii să plătească pentru apa de ploaie
Moartea unei întregi generații din cauza vaccinurilor
Senatul a decis: SRI poate verifica orice calculator fără mandat
În mâinile lor se află ROMÂNIA! Cea mai TÂMPITĂ declaraţie a unui ministru: Apa la români se spune că aduce noroc la un eveniment
Merkel confirmă divorțul de America: „Noi, europenii, trebuie să ne luăm destinul în mâini”
Permanentele ”crize ale prezentului”, între manipulare și informare
Laura Codruta Kovesi si lovitura de pedeapsa
Vrei să crești un copil ascultător? Un psiholog american reputat explică: Secretul e în ATITUDINE. Fii concis, expune CLAR și calm ce așteptări ai de la copil și mai ales nu te coborî la nivelul lui
Efectele neintarziate ale DEFRISARILOR in ROMANIA! Cod ROSU de inundatii in 6 judete
Dupa 28 de ani: Datoria tarii a crescut de la ZERO la 96 de miliarde, nou-nascutii au scazut de la 314.000 la 185.000, consumul de carne a scazut cu 4%, locurile de munca s-au injumatatit de la 8.2 la 4.6 mil., pensionarii au crescut cu 40%
Caz NOU de sindrom hemolitic uremic apărut ACUM la Bacău. Și la Bacău e "eCOLI", MINCINOȘILOR? A zburat "eColi" din Argeș la Bacău? Sau și acolo "e prea mult bălegar" cum a spus Achimaș că e în Argeș?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro