WINDOWS 10 controleaza tot ce faci. Citeste “de ce a decis Microsoft” ca in WINDOWS 10 sa iti monitoreze permanent INTREG CALCULATORUL, cum iti va citi toate datele private si cum le va furniza organelor legale.

Distribuie!by Nota Redactiei: Cu alte cuvinte nu mai poti folosi propriul tau computer ca pe o scula privata. loading... Computerul tau personal DEVINE “un ecran urias prin care se uita altii la tine pe motiv ca ‘poate, poate faci, pana la urma, ceva rau’ “. E ca si cum ai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nota Redactiei: Cu alte cuvinte nu mai poti folosi propriul tau computer ca pe o scula privata.

loading...

Computerul tau personal DEVINE “un ecran urias prin care se uita altii la tine pe motiv ca ‘poate, poate faci, pana la urma, ceva rau’ “.


E ca si cum ai afisa pe geamul de la camera niste bannere sau niste ecrane mari pe care ai afisa tot ce faci 24 din 24 de ore. Alternativa e sa NU STOCATI NIMIC, si sa NU SCRIETI NIMIC sau sa aruncati WINDOWS 10 pe geam.

Desigur prin ce scrie ca va face Microsoft se autodenunta caci incalca de cel putin 10 ori Legile si Constitutia Romaniei. Nu poti face asa ceva fara a avea UN MANDAT PREALABIL de la JUDECATOR.


Dar cine sa-i bage la noi pe Microsoft “la zdup”, daca Enel, Apa Nova si Volkswagen “zburda linistiti pe ogoarele patriei” desi au jefuit sute de mii sau chiar milioane de romani, si daca in DOSARUL care se cheama “MICROSOFT” e acuzat orice altcineva, NUMAI MICROSOFT NU.

Iata “noua licenta” pe care v-o da Microsoft daca binevoiti sa le dati banii vostri pentru Windows 10:
“Vom accesa, divulga si stoca datele tale personal inclusiv continuturile tale personale (cum ar fi mailurile tale, comunicarea ta privata si fisierele din directoarele private) cand vom avea “motive rezonabile” sa credem ca facand asta respectam si ne aliniem la:

1. ne supunem legilor in vigoare si respectam orice proces legal, inclusiv cele venite de la organele care impun legea sau cele venite de la alte agentii guvernamentale

N.Red. ce treaba are un amarat de vanzator de soft cu procesele si ilegalitatile in care e cineva implicat sau nu? Cine l-a pus “politist”? Prin ‘ce lege’ a fost numit un simplu comerciant sa devina ‘organ de ordine, politist, securist etc…’ ? Dar daca se trezeste maine si firma care ne vinde paturi si mese sa monteze microfoane cand ni le vinde, “ca ‘poate facem ceva rau’ si se gandeste si ea ‘sa previna posibilul dezastru’ “? Va dati seama unde s-a ajuns?

2. sa ne protejam clientii; prin tentative de spam sau sa evitam fraudarea serviciilor pe care le oferim unor clienti, sau sa prevenim pierderea de vieti omenesti si ranirea unor persoane.

3. sa mentinem functionarea serviciilor noastre si sa pastram securitatea lor, inclusiv sa prevenim sau sa stopam un atac asupra computerelor noastre.

4. sa protejam drepturile de proprietatea intelectuala ale firmei Microsoft, inclusiv sa fortam respectarea termenilor impusi de serviciile noastre, cu toate acestea daca in urma acestei monitorizari vom obtine informatii ca cineva foloseste serviciile noastre ca sa se foloseasca de proprietatea fizica si intelectuala furata de la Microsoft, nu vom inspecta noi continutul privat al utilizatorului ci il vom oferi celor care aplica legea.”

 

12346396_501190676722096_7482848413059985962_n

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro