Vremurile din urma: Germania adoptă proiectul de lege privind ”al treilea gen”

Distribuie!by Guvernul german a adoptat miercuri un text care legalizează un ”al treilea gen” pe certificatele de naştere, făcând din ţară un precursor în Europa în recunoaşterea persoanelor intersexuale, relatează AFP, potrivit news.ro . loading... Alături de ”feminin” sau ”masculin” se va putea menţiona ”divers” în cazul persoanelor vizate, potrivit acestui text […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul german a adoptat miercuri un text care legalizează un ”al treilea gen” pe certificatele de naştere, făcând din ţară un precursor în Europa în recunoaşterea persoanelor intersexuale, relatează AFP, potrivit news.ro .

loading...

Alături de ”feminin” sau ”masculin” se va putea menţiona ”divers” în cazul persoanelor vizate, potrivit acestui text de lege care este urmează să fie supus aprobării Camerei Deputaţilor.


 

”Nimeni nu trebuie să fie discriminat din cauza identităţii sale sexuale”, a declarat ministrul Justiţiei Katarina Barley (SPD), apreciind că această modernizare a stării civile ar fi trebuit să aibă loc de mult timp.

Guvernul de mare coaliţie între conservatorii lui Angela Merkel şi social-democraţi pune astfel în aplicare o hotărâre a Curţii Constituţionale din 2017.


Cea mai înaltă jurisdicţie germană le-a dat termen deputaţilor până la ”sfârşitul lui 2018” să legalizeze prin vot un ”al treilea sex”.

Până în prezent, în Germania era posibil, din 2013, să nu se completeze spaţiul referitor la sex şi să fie lăsat gol, iar cei vizaţi puteau, ulterior, în cursul vieţii, fie să aleagă sexul masculin sau feminin, fie să păstreze goală menţiunea cu privire la sex.

Alte ţări din Europa s-au angajat, de asemenea, pe calea unei recunoaşteri a unui al treilea sex, precum Olanda şi Austria.

 

În Franţa, orice persoană trebuie să fie alocată în cinci zile după naştere unuia dintre cele două sexe – masculin sau feminin. Curtea de Casaţie a respins anul trecut recunoaşterea unui ”sex neutru”, respingând cererea unei persoane născute fără penis şi fără vagin.

Potrivit statisticilor ONU, între 0.05 şi 1,7% din populaţia mondială este intersexuală.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un fond de investiţii american preia peste 18.000 de hectare de teren arabil în România
ALIANȚA VESTULUI. Se rupe Ardealul?PSD e de acord, Iohannis și mai și
Multinationalele pentru care #Rezisti , nu platesc impozit nici macar 1% !!
Locul din care s-au retras tiptil toate regulile. La 27 de ani de la revoluția din 1989, România este mai devastată decât oricând. Statisticile vorbesc despre patru milioane de români plecați din țară, adică cea mai mare populație dizlocată de pe meleagurile natale imediat după Siria, unde este oficial război.
444 MILIOANE EURO, împărţiţi FERMIERILOR EUROPENI. ZERO BANI pentru ROMÂNIA!
Atentie se fac prospectiuni 2017 !!!!!!! Prospecțiunile geologice din situl N2000 Sighișoara-Târnava Mare, potențial destructive și ilegale ! Se iau cu asalt multe sate din zona Sighisoara-Danes de catre firma de prospectiuni a lui Tender !!!
Multinaționalele sunt de vină pentru șomajul din N-E și Sud. S-au așezat acolo unde era mai simplu să-și transporte marfa în UE
Tainele năucitoare ale metroului: de ce n-a vrut Ceaușescu stații în Drumul Taberei și cum a fost construită pe ascuns stația de la Romană
Cat de periculoasa poate fi „Protectia copilului” din Norvegia, Lider de la Barnevernet (protectia copilului) Norvegia acuzat de incest cu propriile fiice.
Avertisment fără precedent din spatele gratiilor pentru şeful PSD, Liviu Dragnea.
Poezia scrisă de un țăran ROMÂN, devenită virală pe internet! ”Unii cred că ar trebui citită măcar o dată pe săptămână în Parlament”
SUA au ridicat în aer „Avionul Apocalipsei”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro