Vrăjeala secolului cu fondurile europene

Distribuie!by De cand România a intrat in Uniunea Europeana, tara noastra dă in fiecare an miliarde de euro bani  jecmăniţi , acesti bani se vireaza anual, direct, fara proiecte, fara formalitati si fara complicatii, doar pe baza unei simple hartiute, un ordin de plata (ca si o chitanta de la aprozar) prin care […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

De cand România a intrat in Uniunea Europeana, tara noastra dă in fiecare an miliarde de euro bani  jecmăniţi , acesti bani se vireaza anual, direct, fara proiecte, fara formalitati si fara complicatii, doar pe baza unei simple hartiute, un ordin de plata (ca si o chitanta de la aprozar) prin care Romania isi plateste acum “tributul” Uniunii Europene la fel cum platea in urma cu sute de ani. Din visul romanilor pentru un trai mai bun, sau cel putin decent in Uniunea Europeana s-a ales praful, deoarece in 8 ani europenii beneficiind de complictitatea, vasalitatea sau chiar tradarea liderilor politici din Romania de dupa “revolutia din 89″ au distrus agricultura, economia si finantele autohtone si ne-au dat la schimb doar iluzii si vorbe desarte despre drepturi si oportunitati.

loading...

Foarte mulți continuă să vadă în fondurile europene o cale sigură (sau singura) spre prosperitate, dezvoltare și bunăstare. Un prim mit este acela al gratuității acestor bani. În fond, acești bani provin în mare parte din taxele percepute românilor care au fost colectate la bugetul statului și apoi transferate către bugetul UE. UE a militat pentru integrarea României în Uniunea Europeană tocmai pentru a beneficia de astfel de mecanisme de jecmanit miliarde de euro de la gura multor români. Dupa 1989 si in special in ultimii ani, am schimbat jugul de lemn al sovieticilor-rusi, pus in anii 40’-50’ pe Romania, cu jugurile de “aur” al U.E. si al Statelor Unite in conditiile in care nici “prietenii” rusi nu au renuntat la jugul avut pe tara noastra. Din nefericire, nici guvernantii actuali (ca si cei vechi din PDL) nu vor sa ia masuri in beneficiul cetateanului roman. Mai mult, ultimul acord cu “asasinii economici” de la F.M.I. si B.M., alaturi de marirea taxelor, impozitelor, marirea preturilor la energie si utilitati si vanzarea unor companii de stat profitabile duc la saracirea si mai accentuata a populatiei si caderea spre un prognozat faliment de tara si sclavia totala a majoritatii populatiei din Romania.


Nu mai putem suporta atatea taxe jecmanite din munca de sclavagism al românilor care se duc în afara țări în diferite instituţii UE și financiare. Iluzia pe care ne-o oferă UE cu fondurile europene are efecte perverse și evident țepe din plin. Așadar ce ne oferă UE în schimbul sutelor miliardelor de eurofurate ? Multe țepe ! Cunoasteti care sunt criterile pentru acordarea fondurilor europene? Vă spun eu sunt multe conditii aberante impuse românilor în primul rând vi se solicită să dețineți cont bancar de 25 de mii de euro. Deci unde sunt beneficiile  UE  ? Iar țeapă !!!

 

Sursa: searchnewsglobal.wordpress.com


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Recep Tayyip Erdoğan – Inca un dictator in coasta Romaniei
Tiptil se pregătește Diktatul de la Bruxelles! “România dispare!” Regele tortionar Mihai este vinovat pentru aceasta mare drama nationala: AUTONOMIE MAGHIARA
A furat milioane de euro de la CFR și a fost eliberat după 9 luni de închisoare
CE SE ÎNTÂMPLĂ DE FAPT? Au creat o luptă între mafioți în care să implice pe românii neavizați pentru a o folosi împotriva Poporului Român și să poata acuza tot pe români pentru dezastrul planificat, organizat și executat de străini. Planul final este Monarhia satanica pentru Romani
Presa maghiară: „Romania este una dintre cele mai vulnerabile colonii din Europa, unde cariera politica este extrem de instabilă”
Și tehnocrații au legiferat NOAPTEA CA HOȚII. Guvernul Cioloș a dat un tun de 4 miliarde de euro
Câte semnături a strâns petiția pentru autonomia Transilvaniei, prin care mii de români cer stabilirea capitalei la Cluj Peste 6.100 de români au semnat o petiție prin care cer autonomia Transilvaniei.
DOSARUL RARINCA A FOST PRADUIT – Tribunalul Galati a stabilit ca nu a existat repartizare aleatorie la contestatia in anulare a Marianei Rarinca impotriva deciziei de condamnare pronuntata de judecatorii Dorel Matei si Anamaria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti. Instanta a anulat repartizarea cu dedicatie facuta prin Hotararea Colegiului de conducere a CAB (Minuta)
SOROS LUPTĂ CU ÎNDÂRJIRE ÎMPOTRIVA FAMILIEI TRADIȚIONALE. 48 de ONG-uri majoritatea finanțate de SOROS solicită șefului statului și președinților Camerelor să consulte Comisia de la Veneția în privința "redefinirii familiei din Constituție"
UDMR APLICĂ LEGEA. Start la epurarea etnică a personalului medical român din spitale
Domnul senator Laszlo Attila, președintele Comisiei pentru sănătate publică, propune cum sa fie vaccinati romanii !!
Din această noapte, omenirea este la un pas de războiul total
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro