Vom avea un președinte pus cu mâna. “O mână nevăzută”

Distribuie!by Vom avea un președinte pus cu mâna. “O mână nevăzută” Nu vi se pare că în țara asta singurul lucru care merge bine este DNA ? Cred că uzina de cătușe a doamnei Kovesi are o productivitate mai mare chiar decât Dacia Renault. E clar că avem de a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vom avea un președinte pus cu mâna. “O mână nevăzută”

Nu vi se pare că în țara asta singurul lucru care merge bine este DNA ?
Cred că uzina de cătușe a doamnei Kovesi are o productivitate mai mare chiar decât Dacia Renault.
E clar că avem de a face la DNA cu un management modern, de peste ocean.
Pare că o mână nevăzută face în așa fel încât să bareze drumul lui Victor Ponta spre Cotroceni. O dată la câteva zile, cineva schimbă traiectoria lui Ponta.
Scandalurile Microsoft, EADS, SIE, retrocedări sunt tot atâtea macazuri care mută trenul lui Ponta pe linii moarte și îl orientează spre depou.
Miercuri, DNA i-a intrat premierului în casă și l-a pus sub acuzare pe tata socru. Psihologic, asta este o lovitură mai dură decât oricare alta.
Nimeni în România nu are capacitatea de a proiecta și pune în aplicare cu o precizie de metronom un asemenea scenariu. Nici Băsescu, nici Kovesi, nici Livia Stanciu nu au forța de a coordona lucrurile încât să otrăvească toate fântânile din calea lui Ponta.
Mâna nevăzută e lungă, atât de lungă încât trece peste Atlantic pentru a muta piesele pe tabla de șah a alegerilor din România.
Americanii nu pot să pună președinți în țara noastră. Probabil că această aserțiune este adevărată. Iau în calcul însă că pot încerca să elimine un candidat cu opțiuni strategice incerte într-un moment în care Putin face ce face.
Nici cu hoția nu se mai putea merge mai departe în felul în care s-a mers 25 de ani fără a ne ucrainiza. A spus-o Victoria Nuland cu subiect și predicat.
Mai avem o lună până la votul final.
Dacă se păstrează ori se accelerează ritmul evenimentelor din primele două săptămâni de campanie, încep să cred că vom avea un președinte pus cu mâna.
Cu mâna nevăzută.
Sursa: criterii.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Diaconu îi spulberă visul lui Iohannis: "Vinde România la bucată"
Noul premier Dacian Ciolos este foarte activ pe Facebook, unde nu se da inapoi sa intre in dialog cu ceilalti utilizatori. Astfel, el i-a confirmat unui cititor al sau ca Parlamentul este „plin de escroci”.
România, nuca tare în lumea asta debusolată! RAZBOIUL PSIHOLOGIC IMPOTRIVA FAMILIEI
După faptă, şi răsplată: Rectorul care i-a organizat 'dezbaterea' lui Iohannis, decorat de preşedinte. Vă convine?
Donald Trump- discurs istric la ONU: "Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente, care-și protejează cetățenii și își respectă vecinii și onorează diferențele care fac fiecare țară specială și unică”
Blidar: Tinerii sunt slab pregătiţi... raspuns: “şi noi, tinerii, suntem dezămagiţi de dumneavoastră...
Europarlamentar român: Comisia Europeană intervine în treburile interne ale Românie
Acestia sunt „sarmanii” IMIGRANTI. Nici nu au ajuns bine in UE si AMENINTA – Vezi si alte imagini
România, prinsă la mijlocul „războiului” dintre SUA și Rusia. Ce rachete vor fi amplasate la noi în țară
Acum 27 de ani (25 decembrie 1989) de la suverani, la sclavi...
Acum 15 ani, corupția nu stârnea indignare: Klaus Iohannis semna cu Adrian Năstase un acord de colaborare și se angaja să susțină TOTAL programul unui guvern acuzat atunci de mari fapte de corupție. PSD dădea la schimb atenție investițiilor germane
SUA critică România, în raportul despre drepturile omului: "hărţuirea romilor şi deţinuţilor de către Poliţie şi Jandarmerie",'discriminarea romilor","ideile antisemite, rasiste, xenofobe şi naţionaliste sunt răspândite în continuare online în ţară"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro