Vom avea un președinte pus cu mâna. "O mână nevăzută"

Distribuie!by Vom avea un președinte pus cu mâna. “O mână nevăzută” Nu vi se pare că în țara asta singurul lucru care merge bine este DNA ? Cred că uzina de cătușe a doamnei Kovesi are o productivitate mai mare chiar decât Dacia Renault. E clar că avem de a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vom avea un președinte pus cu mâna. “O mână nevăzută”

Nu vi se pare că în țara asta singurul lucru care merge bine este DNA ?
Cred că uzina de cătușe a doamnei Kovesi are o productivitate mai mare chiar decât Dacia Renault.
E clar că avem de a face la DNA cu un management modern, de peste ocean.
Pare că o mână nevăzută face în așa fel încât să bareze drumul lui Victor Ponta spre Cotroceni. O dată la câteva zile, cineva schimbă traiectoria lui Ponta.
Scandalurile Microsoft, EADS, SIE, retrocedări sunt tot atâtea macazuri care mută trenul lui Ponta pe linii moarte și îl orientează spre depou.
Miercuri, DNA i-a intrat premierului în casă și l-a pus sub acuzare pe tata socru. Psihologic, asta este o lovitură mai dură decât oricare alta.
Nimeni în România nu are capacitatea de a proiecta și pune în aplicare cu o precizie de metronom un asemenea scenariu. Nici Băsescu, nici Kovesi, nici Livia Stanciu nu au forța de a coordona lucrurile încât să otrăvească toate fântânile din calea lui Ponta.
Mâna nevăzută e lungă, atât de lungă încât trece peste Atlantic pentru a muta piesele pe tabla de șah a alegerilor din România.
Americanii nu pot să pună președinți în țara noastră. Probabil că această aserțiune este adevărată. Iau în calcul însă că pot încerca să elimine un candidat cu opțiuni strategice incerte într-un moment în care Putin face ce face.
Nici cu hoția nu se mai putea merge mai departe în felul în care s-a mers 25 de ani fără a ne ucrainiza. A spus-o Victoria Nuland cu subiect și predicat.
Mai avem o lună până la votul final.
Dacă se păstrează ori se accelerează ritmul evenimentelor din primele două săptămâni de campanie, încep să cred că vom avea un președinte pus cu mâna.
Cu mâna nevăzută.
Sursa: criterii.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Metode prin care UE extrage bogăție din România
Premieră în SUA: Un homosexual declarat devine șeful Pentagonului. Senatul a aprobat numirea lui Eric Fanning
„Vinerea Neagra”, jaf total!
Statul a încasat peste 430 milioane de euro din rovinietă in ultimele 18 luni, unde se regăsesc banii?
Atac și avertisment pentru șeful SRI: Să nu facă asta!
Interviu cu analistul american Robert D. Kaplan: Rusia are mai multe interese strategice în România decât SUA, Rusia și Ungaria “ar putea colabora” pentru revenirea la Ungaria Mare | Putin vrea să fie agresiv în afară. Acum România este mult mai aproape de Putin, decât de Statele Unite.
Marina americană testează arme similare celor din ”Star Wars”. Cum arată proiectilele cu o viteză de trei ori mai mare decât cea a sunetului - VIDEO
MOBILIZARE MILITARA fara precedent in Rusia. Tensiune in CRESTERE
Ilie Năstase despre Iohannis: S-a dus în Statele Unite și a venit cu o caschetă și o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor. S-a dus premierul polonez și a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun? 
Cine este soţia ambasadorului SUA James D. Pettit, Nancy Bikoff Pettit, şi câte “ture” la Moscova a făcut ea
De asta pleacă tinerii din țară: Finul lui Alexe PNL făcut peste noapte expert la ANCOM, pe 2.000 euro/lună, printr-un concurs rușinos
Fost şef SRI anunţă că Laura Kovesi va fi ARESTATĂ: Să aştepte cuminte în banca domniei sale până o să i se pună brăţările pe care le merită cu prisosinţă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro