Vom arunca Romania in aer si o vom rade de pe fata pamantului”: Sirienii care au pus pe jar Paza de Coasta – Video

Distribuie!by Nu este o replica din filme , este mesajul incredibil transmis de catre doi sirieni care au vrut sa intre ilegal in tara noastra dar drumul le-a fost blocat de ofiterii Pazei de Coasta. loading... Acesti frati au pus pe jar toate autoritatile romane in aceasta dimineata. Doi dintre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu este o replica din filme , este mesajul incredibil transmis de catre doi sirieni care au vrut sa intre ilegal in tara noastra dar drumul le-a fost blocat de ofiterii Pazei de Coasta.

loading...

Acesti frati au pus pe jar toate autoritatile romane in aceasta dimineata. Doi dintre ei au incercat sa intre ilegal din Bulgaria in Romania, dar drumul le-a fost blocat de ofiterii Garzii de Coasta. Cand s-au vazut incatusati, indivizii nu s-au sfiit sa ameninte. Si nu orice fel de cuvinte, ci unele demne de teroristii islamisti: „Vom arunca Romania in aer si o vom rade de pe fata pamantului daca vom considera necesar, pentru a ne razbuna”.


Din cei patru frati, doi sunt stabiliti de ani de zile in Romania. Ba chiar au si afaceri prospere, la care probabil ca au jinduit si cei ramasi acasa, in Siria. Asa ca, azi-noapte, au incercat sa treaca ilegal frontiera dintre Bulgaria si tara noastra. Luati la intrebari, sirienii au cautat diferite scuze.

Nu sunt teroristi, doar cetateni speriati, care isi doreau sa isi reintregeasca familia, spune avocatul indivizilor.


 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro