Vladimir Putin s-a decis SĂ VORBEASCĂ despre celebrele ACUZAŢII din cazul “PANAMA PAPERS”. Răspunsul liderului de la Kremlin: “Încearcă să ne ZGUDUIE din interior, să ne facă mai OBEDIENŢI”

Distribuie!by loading... Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a reacţionat după ce numele său a fost implicat în cazul scurgerii de informaţii Panama Papers, care a făcut turul presei mondiale în urmă cu trei zile. Conform The Independent, Puţin i-a contrazis pe jurnaliştii care au descoperit cum partenerii săi de afaceri au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

vladimir-putin-neaga-acuzatiile-din-cazul-panama-papers-465x390

loading...

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a reacţionat după ce numele său a fost implicat în cazul scurgerii de informaţii Panama Papers, care a făcut turul presei mondiale în urmă cu trei zile.

Conform The Independent, Puţin i-a contrazis pe jurnaliştii care au descoperit cum partenerii săi de afaceri au ascuns miliarde de dolari în bănci şi companii-fantomă.


După o reţetă deja clasică, atenţia a fost mutată pe duşmanii occidental, care ar încerca să destabilizeze Rusia prin orice mijloace.

“Cei care ne critică sunt îngrijoraţi de unitatea şi consolidarea naţiunii ruse, a poporului nostru multinaţional rus. Încearcă să ne zguduie din interior, să ne facă mai obedienţi şi de aceea au creat un produs informaţional”, a declarat Puţin la o conferinţă de presă susţinută la Sankt Petersburg.


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro