Vladimir Putin: Nimeni nu va supraviețui unui război între Rusia și SUA. NATO caută inamici externi pentru a-și justifica existența

Distribuie!by loading... NATO a căutat în mod constant un inamic extern pentru a-și justifica existența. Afirmația a fost făcută miercuri de președintele Vladimir Putin, conform agenției de presă RIA. Blocul estic nu mai există, nici Uniunea Sovietică, atunci de ce mai există încă NATO? — s-a întrebat Putin, într-un interviu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

NATO a căutat în mod constant un inamic extern pentru a-și justifica existența. Afirmația a fost făcută miercuri de președintele Vladimir Putin, conform agenției de presă RIA.

Blocul estic nu mai există, nici Uniunea Sovietică, atunci de ce mai există încă NATO? — s-a întrebat Putin, într-un interviu recent cu regizorul american Oliver Stone, care va fi difuzat de canalul Showtime între 12 si 15 iunie. Câteva pasaje din materialul de 4 ore au fost prezentate în avanpremieră.


„Am impresia că, pentru a-și justifica existența, NATO are nevoie de un inamic extern. Astfel, există o căutare constantă a unui inamic sau a unor provocări”, spune liderul de la Kremlin. spus Putin. „În prezent, NATO e doar un instrument al politicii externe americane, care nu are aliați, ci doar vasali”, a mai spus Putin.

Întrebat cine ar învinge într-un război între Rusia și Statele Unite, Vladimir Putin a răspuns: “Cred că nimeni nu ar supraviețui unui astfel de conflict”.
Putin a subliniat însă că nu și-a pierdut speranța în privința unor schimbări în relațiile ruso-americane.


Anterior, la sesiunea plenară ”Dialogul de afaceri dintre Rusia și SUA”, desfășurată în cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg, Putin a declarat că Rusia va continua să se angajeze în dialog cu noua administrație SUA, dar că este nevoie de voință politică și de eforturi comune pentru ca discuțiile să aibă succes.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Avertisment primit din Germania, Cititi si va cruciti cat de „penetrati” suntem de acest mafiot cu cravata care doreste sa ne destabilizeze tara pentru a mai castiga cateva miliarde!
A cumpărat o varză de la supermaket, iar acasă a realizat că e din plastic. Iată cum a probat VIDEO
Crapa PSD-ul. Un grup important de parlamentari se pregateste sa plece din partidul lui Dragnea, PSD va pierde majoritatea
COPIL INTERNAT ÎN SPITAL, DUPĂ CE I S-A ADMINISTRAT UN VACCIN
Abuzurile "justitiei" continua: familiei care a crescut fetita 8 ani i s-a facut dosar penal iar procuroarea si familia cautatoare de organe nu pateste nimic!!!
Tăriceanu: „Toate firmele românești au fost decapitate, nu mai există o firmă importantă românească de lucrări publice. Toate contractele de lucrări publice sunt câștigate de firme străine”. Ce spune despre legile justiției și „corupția de putere” (VIDEO)
CCR: Legea care elimină 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-tv, este constituțională
Salarii pe DATORIE! Guvernul Grindeanu imprumuta luna aceasta peste 900 de milioane de euro pentru a putea acoperi promisiunile electorale!
Doru Buscu: Comisia Europeană nu mai alocă grosul la infrastructură, ci la mediu, taman la timp cît să mai pierdem zece-douăzeci de ani pe Valea Oltului...subdezvoltații sînt condamnați la subdezvoltare, limitați de un deficit care face imposibilă recuperarea, după ce, decenii la rînd, statele bogate s-au dezvoltat cu deficite de două cifre.
Îmbolnăvire și control planificate sub rețeaua de telefonie mobilă 5G
LAZAR DIXIT: ILIESCU JUDECAT, CEAUSESCU REABILITAT, LOVITURA DE STAT IN LOC DE REVOLUTIE. SI SPALAREA SECURITATII
Soros îl acuză pe Viktor Orban că a transformat Ungaria în stat mafiot. Budapesta îi răspunde: Este o declarație de război. ONG-urile finanțate de Soros se comportă în stil mafiot
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro