Visul oricărui pedofil la astfel de evenimente cum a fost la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti (VIDEO)

Distribuie!by loading... La Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti a avut loc primul concurs național de dans la bară sportiv din România – “Miss pole dance România”. Prima dată nu citisem tot titlul știrii originale și nu înțelegeam exact de ce se desfășoară concursul acolo și nu au ales și ei […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

untitled

loading...

La Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti a avut loc primul concurs național de dans la bară sportiv din România – “Miss pole dance România”.

Prima dată nu citisem tot titlul știrii originale și nu înțelegeam exact de ce se desfășoară concursul acolo și nu au ales și ei o altă locație, apoi am aflat că acest concurs este împărțit pe categorii de vârstă – juniori, adolescenţi şi adulţi.

Deși a apărut de ceva vreme acest “sport”(pronografie infantilă) și oamenii tot încearcă să îi dea alt sens și altă conotație decât acela de dans în barurile de striptease, nu știu dacă într-adevăr cineva se poate uita la o evoluție la bară fără să îi dea o conotație sexuală. Recunosc că eu nu pot și nu mi se pare tocmai potrivit pentru copii. Hai să recunoaștem că fix din barurile de striptease se trage și să nu ne mai chinuim să-i dăm alt sens.

Știu că într-o vreme se discuta ceva despre introducerea dansului la bară la olimpiadă. Sunt de acord că este necesară o pregătire fizică intensă pentru a reuși realizarea anumitor elemente la bară,dar chiar să dansăm la bară la olimpiadă, parcă e deplasat.Nu mi-aș încuraja fetița să practice acest sport. Parcă îl și văd pe taică-su, dar nu aplaudându-i performanța, ci bătându-i pe ăia care se holbează. Bine o să ziceti ca este o ipoteză fantezistă sau ca este foarte deplasat,  dar va invit sa vizionati acestr video cu mare atentie :

Totuși surpriza cea mare legată de acest concurs este că cei mai mulți concurenți sunt înscriși la categoria juniori (6-12 ani).Deci părinții deschiși la minte și-au dus fetițele la antrenamente serioase și probabil se și laudă cu performanțele lor. Îmi și imaginez tăticii scoțând telefonul la birou și arătându-le colegilor de muncă, mândri, dansul fiicelor.

Iată o prestație decentă, în caz că nu ați văzut copii la bară,  însă parcă ceva e cumva greșit pe acolo.

Campionatul mondial “World pole dance Championship” a avut loc tot la București, pe 16 septembrie.

 

Sursa: casteluna.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Documentele Hexi Pharma NU vor fi desecretizate! Ce argumente sunt aduse
Rusia şi Siria au respins un nou atac al ISIS asupra oraşului Palmyra
Se ANULEAZĂ condamnarea lui Liviu Dragnea: eroare URIAŞĂ a Liviei Stanciu - Expert
MINERIADA DNA – Parchetul anticoruptie ii cerceteaza penal pe judecatorii din CSM care au exclus-o pe Camelia Bogdan din magistratura, dupa ce aceasta a dat miercuri pana la 12 noaptea, denunturi in fata procurorului Remus Budai. Pregateste DNA punerea in miscare a actiunii penale impotriva judecatorilor din CSM si suspendarea lor din functie?
Savaliuc, despre Kovesi și Lazăr: Nu vreti sa va dati demisia? O sa fiti dati jos din functie!
Utilizarea vaccinurilor realizate pe linii celulare umane provenite din fetuși umani avortați. Implicații medicale, bioetice și morale
Ce ni se mai pregătește în 2018? Tezele Soroșiste de la Davos pe care presa occidentală nu le-a prezentat
SCRISOARE DESCHISĂ DOAMNEI MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII DOAMNĂ MINISTRU, NU MĂ LĂSAȚI SĂ MOR!
Biofizicianul Virgiliu Gheorghe, despre legea vaccinării obligatorii: Dacă va trece, atunci orice altă lege care include ideea de consimțământ prezumat va deveni posibilă: de la eutanasiere la prelevare de organe (VIDEO)
Mesajul amenințător al Rusiei la ONU: “Vă jucaţi cu focul şi o să vă pară rău”Rusia acuză Marea Britanie că inventează acuzaţii pentru a discredita Moscova pe plan internaţional.
Cel mai crunt mesaj transmis din SUA: „Puşcăria pentru Maior, Coldea şi Kovesi e mult prea puţin”
VIDEO. Angajat ONU: Tehnologia 5G înseamnă război împotriva umanității
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro