Viorica Dancila, noul prim-ministru este pe felie cu austriecii care ne iau resursele | de aceea a acceptat-o Iohannis imediat

Distribuie!by Și madam Viorica Dăncilă e pe felie cu multinaționalele, cu austriecii prăduitori! loading... Sucursala OMV Petrom SA din judeţul Argeş este manageriată din anul 2009 de Cristinel Dăncilă, soțul europarlamentarei Viorica Dăncilă. El manageriază operațiunile de extracţie a produselor petroliere pe teritoriile județelor Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Și madam Viorica Dăncilă e pe felie cu multinaționalele, cu austriecii prăduitori!

loading...

Sucursala OMV Petrom SA din judeţul Argeş este manageriată din anul 2009 de Cristinel Dăncilă, soțul europarlamentarei Viorica Dăncilă. El manageriază operațiunile de extracţie a produselor petroliere pe teritoriile județelor Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman fiind plătit împărătește, ca toate cozile de topor. Băi rahaților și rataților, un român patriot nu găsiți niciodată ca să-l puneți premier? Nu vă ajunge trădătorul sas în fruntea statului?! (Mariua Albin Marinescu)


 

 

Viorica Dăncilă, premierul desemnat al României, este căsătorită cu Cristinel Dăncilă, care este manager la o companie petrolieră și încasează bani frumoși.

Viorica Dăncilă a fost desemnată noul premier al României, devenind astfel prima femeie din România care ocupă această funcție.

Viorica Dăncilă, care a fost agresată în stradă după ce a rupt afișe cu Traian Băsescu, este căsătorită cu Cristinel Dăncilă.

În 2007, Liviu Dragnea a anunțat numirea în funcția de consilier în Consiliul Județean Teleorman a lui Cristinel Dăncilă. În anul electoral 2008, Cristinel Dăncilă nu s-a mai înscris pe listele pentru Consiliul Judeţean Teleorman, făcându-i loc soției sale, Viorica Dăncilă. În anul 2009, Cristinel Dăncilă s-a întors la Videle.

Potrivit b1.ro, surse politice spun că soţul Vioricăi Dăncilă ar fi avut unele probleme la locul de muncă, fiind transferat disciplinar în Argeș. Transferul s-a dovedit unul extrem de bănos, Cristinel Dăncilă devenind, din 2009 încoace, cel mai bogat manager din industria petrolieră argeşeană.

La compania petrolieră, el manageriază operațiunile de extracţie a produselor petroliere pe teritoriile județelor Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman.

Pentru serviciile prestate, Cristinel Dăncilă a fost remunerat de respectiva companie petrolieră cu următoarele sume anuale:

 • 2009 – 195.000 de lei
 • 2010- 154.818 de lei
 • 2011- 233.827 de lei
 • 2012- 311.588 de lei
 • 2013- 335.902 de lei
 • 2014- 354.632 de lei
 • 2015- 372.572 de lei
 • 2016 – 426.720 de lei
 • Și fiul soţilor Dăncilă, Victor, este angajat la aceeaşi companie petrolieră, ocupând un post de permitting expert.
 • Fiul Vioricăi Dăncilă și al lui Cristinel Dăncilă, Victor, s-a căsătorit cu Elena în octombrie 2015. La nuntă au participat foarte mulți membri marcanți ai PSD, printre care Adrian Năstase şi Victor Ponta. Victor Dăncilă este și el un apropiat al PSD.

  La nuntă a fost distracție mare și opulență. Nora premierului desemnat, Elena, este din Videle. Este angajată în funcţia de consilier juridic la Primăria Sectorului 5 din Capitală, condusă de Daniel Florea, colegul de partid al Vioricăi Dăncilă.

 • https://www.libertatea.ro/stiri/cum-arata-sotul-vioricai-dancila-cristinel-e-manager-la-o-companie-petroliera-foto-2112970

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro