Viorica Dăncilă – lecție de demnitate în Parlamentul European! Le-a rupt gura!

Distribuie!by În urma acestei dezbateri, în luna noiembrie este aşteptată şi adoptarea unei rezoluţii în Parlamentul European. loading...  Erau pregătiți să o facă de răs pe Viorica Dăncilă — și, prin ea, România. Dar, surprinzătoarea politiciană cu aparențe modeste a început brusc, trimițând de la început parlamentarii europeni în corzi: “Nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În urma acestei dezbateri, în luna noiembrie este aşteptată şi adoptarea unei rezoluţii în Parlamentul European.

loading...

 Erau pregătiți să o facă de răs pe Viorica Dăncilă — și, prin ea, România. Dar, surprinzătoarea politiciană cu aparențe modeste a început brusc, trimițând de la început parlamentarii europeni în corzi: “Nu am venit să dau socoteală”!

A fost poate cel mai bun discurs ținut de un politician român de la tribuna legislativului Europei — având chiar valențe epice, iar ca fundament propoziția “Cer respect pentru poporul român!”


“Pentru cine vrem să construim un sistem viabil de justiţie în România — pentru MCV, pentru politicieni?”, întreabă Dăncilă, care răspunde: “Trebuie să facem o justiţie corectă pentru cetăţeni, Justiţia trebuie să fie garanţia că drepturile cetăţeneşti sunt respectate!”

Iar lecția de demnitate în Parlamentul European a continuat: “Milioane de români s-au aflat sub ascultare în numele anticorupției”, a spus Dăncilă, adăugând că au fost șantaje pentru a fi obținute mărturii false! “Nimic despre toate astea în rapoartele MCV!”, atrage atenția premierul român!


“Cer oficial să se spună cine a redactat rapoartele — cine a omis aceste abuzuri din Justiție?”, a răsunat clar, în limba română, cererea fermă a premierului României, reducând la tăcere auditoriul!

Despre mitingul din 10 august, adus în discuție de criticii României, Dăncilă a respins răspicat acuzațiile la adresa Jandarmeriei Române!

“A intervenit la un miting neautorizat împotriva unor manifestanţi violenţi care au încercat să ocupe clădirea Guvernului”, a spus premierul român. “Nu pot accepta sub nicio formă ca Jandarmeria Română să fie acuzată de acţiuni şi proceduri practicate peste tot în Europa”.

Iar în final, premierul României le-a mai dat o ultimă lecție celor ce vor ca România să fie o colonie: “Vrem să vă fim parteneri, dar vrem să vă fim parteneri egali”, a încheiat Viorica Dăncilă discursul care a uimit Parlamentul European.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Justiţiei Tudorel Toader se află de marţi la Strasbourg, unde au avut discuţii punctuale cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, pe tema legilor justiţiei. Întâlnirea a avut loc în contextul în care, luni seară, Timmermans a criticat dur România şi a avertizat Guvernul că ar putea fi adus în faţa istanţei pentru legislaţia vizând sistemul judiciar şi situaţia statului de drept.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dan Negru, oripilat de filmul „românesc” ce a câștigat Marele Premiu de la Berlin: Filme ieftine cu curve si înjurături vândute fraierilor drept artă. Deputatul Daniel Gheorghe: Aceste premii se dau pe criterii pur ideologice
SOV: De unde credeți că provin bogățiile Parisului, ale Moscovei sau ale Londrei? Spitalele arată mai rău ca pușcăriile pentru că bogățiile țării sunt aspirate de stăpânii voștri
Dezastrele in Romania se datoreaza experimentelor cu arme Geofizice 5G & "Full Spectrum Dominance" si energiilor joase ale populatiei- dupa 25 de milioane de avorturi in ultimii 28 de ani si multe alte pacate uriase..
Ciorbea primeste 6000 de Euro pensie, merita nu? Doar a facut "atat de multe" pentru tara!
Rusia dă termen 72 de ore Moldovei să-și retragă 5 diplomați de la Moscova
Ministrul Energiei ne dă cu tifla: activitatea sa la minister nu este neapărat în beneficiul românilor și al României
Autonomia Transilvaniei trebuie să se facă după modelul Kosovo, pe care Iohannis vrea să o recunoască în toamna aceasta
Noi informații despre șefa DNA: "45% din doctoratul lui Kovesi este plagiat (GIP)"
The Big Short: Cum s-au facut bani la ultima criza financiara si ce-i de facut cu criza care tocmai a inceput
Cine și de ce vrea să înfigă laleaua E.Coli în brânza de la Brădet
NE UMPLEM PUSCARIILE PE VECI – Pedeapsa record de 30 ani inchisoare pentru escrocarea unor banci in vederea contractarii de credite cu acte false. Sporul aplicat a fost de 19 ani, mai mult decat la un omor. Daca nu se vor remedia anomaliile si aberatiile din noile Coduri penale, in cativa ani Romania se va confrunta cu o suprapopulare si mai acuta a inchisorilor (Hotararea)
Polonia: Schimbari la posturile publice de radio si televiziune. Neoliberatii si ONG-urile protesteaza. Witold Waszczykowski, ministrul de externe polonez le raspunde: "Vom vindeca Polonia după 25 de ani de îndoctrinare neoliberală si neomarxista" Romania se bucura de neomarxism si sorosisti !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro