Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis este în război cu PSD, un președinte trebuie să aducă pacea, nu războiul

Distribuie!by Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, susţine că președintele Klaus Iohannis îi minte pe români. loading... „Eu nu sunt în război cu nimeni și este regretabil să auzim că domnul Klaus Iohannis este în război cu un partid politic, cu oamenii, pentru că un președinte trebuie să aducă pacea, nu războiul. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, susţine că președintele Klaus Iohannis îi minte pe români.

loading...

„Eu nu sunt în război cu nimeni și este regretabil să auzim că domnul Klaus Iohannis este în război cu un partid politic, cu oamenii, pentru că un președinte trebuie să aducă pacea, nu războiul.


Klaus Iohannis a fost de fiecare dată în război cu cineva. Nu a trebuit să dea motive, dar de fiecare dată a trebuit să atace pe cineva, de fiecare dată a încercat și a și reușit din păcate să inducă în societatea românească foarte multă ură și foarte multe dezbinare.

Cum să spui că ești în război cu un partid politic. El nu înțelege un lucru. Nu este liderul unui partid politic, este președintele tuturor românilor și al celor care îl iubesc și al celor care îl urăsc. Atitudinea pe care o are arată de fapt că nu își înțelege rolul, nu înțelege ce e scris în Constituția României și nu înțelege că românii au nevoie de unitate, nu de război permanent”, a spus Viorica Dăncilă, duminică seară, la Antena 3.


Viorica Dăncilă: Abordarea lui Klaus Iohannis este abordarea unui om care vrea dezbinare în societate

„Are un discurs extremist bazat pe ură, ceea ce cred eu că nu se pliază pe realitatea din România. Avem nevoie de un președinte care să aducă echilibru.

Un președinte trebuie să spună întotdeauna adevărul. Vedem un președinte care îi minte pe români. Le spune că PSD a dus țara într-o direcție greșită că am avut o guvernare eșuată. Guvernare eșuată înseamnă să ai a doua cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană? Guvernare eșuată înseamnă să crești pensii, salarii, să investești în comunitățile locale, să dai vouchere de vacanță, să faci ceva pentru oameni și pentru țara asta?

Așa cum se poate observa, un președinte care este învățat să distrugă, nu să construiască, nu poate ieși din această abordare”, a mai spus Dăncilă la emisiunea „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.

https://www.antena3.ro/politica/viorica-dancila-iohannis-ii-minte-pe-romani-e-invatat-sa-distruga-546335.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

S-a vândut șantierul naval de la Mangalia. L-au luat olandezii
Klaus Iohannis, criticat la Bruxelles: Nu face absolut nimic, cum nu a făcut nimic toți acești ani în care a fost președinte!
Cei zece care au ingropat Romania
Solidaritate cu Paul Hitter! Pictorul e linșat de tefeliști după dezvăluirile despre #REZIST
Cu cine VOTEAZĂ Adrian Ţîrcă, studentul care l-a încurcat pe Iohannis? „Libertatea nu e atunci când te duci cu turma, libertatea înseamnă să îți asumi curajul de a fi individ”
Dintre toţi cei care supravieţuiesc pe meleaguri valahe, „românii sunt cei mai laşi, având tradiţii iobage, şi dintre români, regăţenii şi, mai ales ţiganii”.
Dan Puric, mesaj emoționant către PNL:ați lovit nu numai în ceea ce ne-a mai rămas, Sămânța neamului, ci și în Paznicul ei, cel care a salvat-o, a crescut-o și a păzit-o cu tot sufletul, din vocație de creștin și de român!
Ce bine e sa lucrezi în occident: Un italian a ținut o româncă într-un beci fără lumina 10 ani, a bătut-o și a violat-o!
Ipoteza lui Gheorghe Funar: "Vizita Papei Francisc în ziua de 1 iunie a.c. la Șumuleu Ciuc, cartier al municipiului Miercurea-Ciuc, a fost stabilită de autoritățile de la Budapesta și acceptată de Suveranul Pontif! Legătură cu vizita Papei Francisc în România în anul 2019 au fost și sunt încă multe Adevăruri ascunse. Câțiva dintre conducătorii Ungariei au fost informați și și-au dat acordul pentru împușcarea Papei Francisc la Șumuleu Ciuc de către trăgătorii de elită maghiari, după care urmează să convingă opinia publică mondială că Suveranul Pontif a fost asasinat de către un creștin ortodox român, si declanșarea unui război civil în Ardeal pentru dezmembrare teritorială a țării !!"
Robert de Niro, declarație șocantă adresată lui Donald Trump: "Mi-aș dori să-i dau un pumn în față"
Oficialii americani anunță că România va primi de ZECE ori mai mulți refugiați. Reacția Ministerului de Externe
Procurorii interzic Fundatia „George Soros” in Rusia: „este o amenintare la adresa securitatii nationale ruse”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro