Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis este în război cu PSD, un președinte trebuie să aducă pacea, nu războiul

Distribuie!by Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, susţine că președintele Klaus Iohannis îi minte pe români. loading... „Eu nu sunt în război cu nimeni și este regretabil să auzim că domnul Klaus Iohannis este în război cu un partid politic, cu oamenii, pentru că un președinte trebuie să aducă pacea, nu războiul. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, susţine că președintele Klaus Iohannis îi minte pe români.

loading...

„Eu nu sunt în război cu nimeni și este regretabil să auzim că domnul Klaus Iohannis este în război cu un partid politic, cu oamenii, pentru că un președinte trebuie să aducă pacea, nu războiul.


Klaus Iohannis a fost de fiecare dată în război cu cineva. Nu a trebuit să dea motive, dar de fiecare dată a trebuit să atace pe cineva, de fiecare dată a încercat și a și reușit din păcate să inducă în societatea românească foarte multă ură și foarte multe dezbinare.

Cum să spui că ești în război cu un partid politic. El nu înțelege un lucru. Nu este liderul unui partid politic, este președintele tuturor românilor și al celor care îl iubesc și al celor care îl urăsc. Atitudinea pe care o are arată de fapt că nu își înțelege rolul, nu înțelege ce e scris în Constituția României și nu înțelege că românii au nevoie de unitate, nu de război permanent”, a spus Viorica Dăncilă, duminică seară, la Antena 3.


Viorica Dăncilă: Abordarea lui Klaus Iohannis este abordarea unui om care vrea dezbinare în societate

„Are un discurs extremist bazat pe ură, ceea ce cred eu că nu se pliază pe realitatea din România. Avem nevoie de un președinte care să aducă echilibru.

Un președinte trebuie să spună întotdeauna adevărul. Vedem un președinte care îi minte pe români. Le spune că PSD a dus țara într-o direcție greșită că am avut o guvernare eșuată. Guvernare eșuată înseamnă să ai a doua cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană? Guvernare eșuată înseamnă să crești pensii, salarii, să investești în comunitățile locale, să dai vouchere de vacanță, să faci ceva pentru oameni și pentru țara asta?

Așa cum se poate observa, un președinte care este învățat să distrugă, nu să construiască, nu poate ieși din această abordare”, a mai spus Dăncilă la emisiunea „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.

https://www.antena3.ro/politica/viorica-dancila-iohannis-ii-minte-pe-romani-e-invatat-sa-distruga-546335.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Iacoboaie Radu: EDIFICATOR – ADRIAN CIOROIANU despre KARL MARX, papa Ioan Paul al II-lea si sutinator al NOII ORDINI MONDIALE
INCIDENT INCREDIBIL in Romania! Un barbat din Vrancea, amendat cu 200 de lei după ce a criticat PRIMARIA pe Facebook!
S-A REINSTAURAT DEMOCRATIA LA CSM – Membrii noului Consiliu Superior al Magistraturii au revenit asupra deciziei de a pune botnita jurnalistilor interesati de problemele Justitiei. CSM a stabilit ca sedintele Plenului vor fi difuzate in direct, pe site-ul institutiei, ca si pana acum. Este o hotarare inteleapta a noului CSM care a evitat un grav derapaj de la principiile democratiei si transparentei
Sluga Lazar, fugarita de FSB!
Ilie Șerbănescu: ”Nu se mai poate nega că Dragnea a fost băgat la închisoare pentru îndrăzneala de a fi mărit salarii și pensii și, vai, în plus!, de a fi taxat viitoarele încasări din resursele de gaze de la Marea Neagră!”
Cum fac multinaţionalele legi în Parlamentul României
VIDEO Frate, citiți ce fac Dragnea și PSD pentru voturile UDMR! DOCUMENT
Pentru ca Putin să pună mîna pe secretele nucleare ale NATO, în 2011 agentul acoperit Akram Shhaideh a primit misiunea de a se căsători cu Sevil Cambek, care acum a devenit premier desemnat!
Din România s-au furat păduri în valoare de 36 de miliarde de euro ! Pădurarii spun că s-au furat, în total, 120 de milioane de metri cubi de lemn, în valoare de 36 de miliarde de euro, adică jumătate din datoria externă a României în acest moment! Cine au benefeciat de banii acestia ? Firmele austriece Schweighofer, Kronospan etc
Cum au băgat bolivienii restaurantele McDonald’s în faliment
Peste 61.000 de români CER "Opriți Jaful. Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!". NATIONALIZAREA RESURSELOR, OPRIREA CONCESIONĂRILOR PE NIMIC ȘI INTERZICEREA VÂNZĂRII TERENURILOR LA STRĂINI - e cea mai semnată Petiție de pe PetițieOnline.net.
Declinul familiei, declinul societății
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro