Viorica Dăncilă: „Am vorbit la telefon cu doamna Camelia [Smicală]. Voi face tot ce pot să ajut o mamă care luptă pentru copiii ei”

Distribuie!by În urma mai multor comentarii din partea persoanelor care consideră că site-ul Stiripentruviata.ro face campanie pentru PSD și/sau Viorica Dancila, menționăm că postăm această știre nu pentru a face campanie unui candidat sau pentru a-l critica pe celălalt, ci pentru că Viorica Dănilă este fostul prim-ministr al României și, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În urma mai multor comentarii din partea persoanelor care consideră că site-ul Stiripentruviata.ro face campanie pentru PSD și/sau Viorica Dancila, menționăm că postăm această știre nu pentru a face campanie unui candidat sau pentru a-l critica pe celălalt, ci pentru că Viorica Dănilă este fostul prim-ministr al României și, din cate stim, persoana cu cea mai înaltă funcție în România și Uniunea Europeană care își manifestă interesul față de acest caz tragic care se acutizează sub ochii nepăsători ai autorităților române și europene. Reamintim că Mihai Smicală a fugit din locul unde era pentru a încerca să se întâlnească cu mama lui.

loading...

La conferința de presă de marți seară, Viorica Dăncilă, fost premier și candidatul PSD la Președinția României, a declarat, conform Mediafax.ro:


„Cunosc acest caz, chiar am vorbit la telefon cu doamna Camelia [Smicală]. E un caz care le mișcă pe mamele din România. Voi face tot ce pot să ajut o mamă care luptă pentru copiii ei.”

Klaus Iohannis a primit zeci de mesaje si comentarii despre cazul Smicala, insa a ignorat toate mesajele pana in acest moment.

Viorica Dăncilă: „Am vorbit la telefon cu doamna Camelia [Smicală]. Voi face tot ce pot să ajut o mamă care luptă pentru copiii ei”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro