Violențe în Paris. O mașină de poliție este incendiată cu ofițeri înăuntru (Video)

Distribuie!by Violențe în Paris. O mașină de poliție este incendiată cu ofițeri înăuntru (Video) loading... Un miting neautorizat pentru a condamna ura împotriva polițiștilor a fost organizat în Paris, însă mai mulți contra-manifestanți au luat cu asalt demonstrația. O maşină a poliţiei a fost incendiată miercuri de manifestanţi, iar doi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Violențe în Paris. O mașină de poliție este incendiată cu ofițeri înăuntru (Video)

loading...

Un miting neautorizat pentru a condamna ura împotriva polițiștilor a fost organizat în Paris, însă mai mulți contra-manifestanți au luat cu asalt demonstrația.


O maşină a poliţiei a fost incendiată miercuri de manifestanţi, iar doi poliţişti au fost scoşi din aceasta în grabă, lângă Piaţa Republicii din Paris, în timpul unei reuniuni neautorizate împotriva violenţelor poliţiei, a constatat un jurnalist al AFP de la faţa locului, citat deAgerpres.

Circa 300 de contra-manifestanţi care strigau ‘Sticleţilor, porcilor, asasinilor’ sau ‘toată lumea detestă poliţia’ au fost respinşi de către forţele de ordine cu puţin înainte, cu gaze lacrimogene, din piaţa unde avea loc o reuniune a sindicatelor poliţiei ce denunţau ‘ura anti-‘sticleţi”.


Între 100 şi 150 de contra-manifestanţi se aflau la câteva străzi distanţă de piaţă când s-au intersectat cu această maşină a poliţiei, a precizat prefectura. În jur de 15 dintre ei au început să lovească maşina cu bare metalice, i-au scos cu forţa din ea pe cei doi poliţişti, înainte de arunca un cocktail Molotov prin luneta spartă, potrivit aceleiaşi surse.

Cei doi poliţişti au fost răniţi uşor, suferind contuzii. Maşina a fost complet carbonizată, iar o pancartă pe care era scris ‘Pui la rotisor, preţ la alegere’ era pusă pe jos, la câţiva metri distanţă de vehicul.

Mai multe sute de poliţişti în civil au manifestat în Piaţa Republicii, la apelul sindicatelor lor, pentru a denunţa ‘ura anti-‘sticleţi”, după două luni de confruntări, uneori violente, în contextul protestelor sociale împotriva unei reforme a guvernului socialist pentru legislaţia muncii.

 

 

Sursa:

 

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro