Violente GRAVE cu anti-musulmani de ziua lui Hitler in Germania. 15 politisti raniti – VIDEO

Distribuie!by loading... Doua manifestatii desfasurate miercuri seara la Jena, in landul Turingia din estul Germaniei, au degenerat in violente in urma carora 15 ofiteri de politie au fost raniti, au anuntat autoritatile locale, citate de Agerpres. Deocamdata nu se stie daca in incidente au fost raniti civili. Aproximativ 200 de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

jena

loading...

Doua manifestatii desfasurate miercuri seara la Jena, in landul Turingia din estul Germaniei, au degenerat in violente in urma carora 15 ofiteri de politie au fost raniti, au anuntat autoritatile locale, citate de Agerpres.

Deocamdata nu se stie daca in incidente au fost raniti civili.

Aproximativ 200 de persoane au participat miercuri seara, la Jena, la un miting organizat de Thuegida, filiala din landul Turingia a PEGIDA (acronim pentru ‘Patrioti Europeni contra Islamizarii Occidentului’), grupare care se opune deschis politicii permisive fata de imigranti adoptate de cancelarul german Angela Merkel.


Alte circa 3.000 de persoane au organizat o contrademonstratie, participantii aruncand cu pietre si sticle spre simpatizantii PEGIDA. Cateva automobile au fost avariate, trei dintre ele apartinand fortelor de ordine.

Politistii au fost nevoiti sa faca uz de grenade cu gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestantii din cele doua tabere. Mai multe persoane au fost retinute, iar politia a formulat 35 de plangeri penale contra participantilor la cele doua demonstratii.


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro