Violente GRAVE cu anti-musulmani de ziua lui Hitler in Germania. 15 politisti raniti – VIDEO

Distribuie!by loading... Doua manifestatii desfasurate miercuri seara la Jena, in landul Turingia din estul Germaniei, au degenerat in violente in urma carora 15 ofiteri de politie au fost raniti, au anuntat autoritatile locale, citate de Agerpres. Deocamdata nu se stie daca in incidente au fost raniti civili. Aproximativ 200 de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

jena

loading...

Doua manifestatii desfasurate miercuri seara la Jena, in landul Turingia din estul Germaniei, au degenerat in violente in urma carora 15 ofiteri de politie au fost raniti, au anuntat autoritatile locale, citate de Agerpres.

Deocamdata nu se stie daca in incidente au fost raniti civili.


Aproximativ 200 de persoane au participat miercuri seara, la Jena, la un miting organizat de Thuegida, filiala din landul Turingia a PEGIDA (acronim pentru ‘Patrioti Europeni contra Islamizarii Occidentului’), grupare care se opune deschis politicii permisive fata de imigranti adoptate de cancelarul german Angela Merkel.

Alte circa 3.000 de persoane au organizat o contrademonstratie, participantii aruncand cu pietre si sticle spre simpatizantii PEGIDA. Cateva automobile au fost avariate, trei dintre ele apartinand fortelor de ordine.


Politistii au fost nevoiti sa faca uz de grenade cu gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestantii din cele doua tabere. Mai multe persoane au fost retinute, iar politia a formulat 35 de plangeri penale contra participantilor la cele doua demonstratii.

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PNL ȘI GUVERNUL DIN UMBRĂ: TE IA CU FIERBINTELI
Roger Stone: „Dumnezeule, jumătate din populația României este spionată! Soros este în cârdășie cu serviciile de informații. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere”
Plan diabolic in privatizarea CFR Mesagerie SA
Comandantul Armatei Elveţiene: Risc de revolte sociale în Europa, pregătiţi-vă pentru un conflict
Expert german apropiat Kremlinului: UE nu va permite unirea Republicii Moldova cu România. Orice modificări de frontieră ar trebui să se facă numai pe calea unui referendum
Rezerviștii îl taxează pe Klaus Iohannis: Ne exprimăm dezaprobarea fermă pentru implicarea de la cel mai înalt nivel în derularea manifestațiilor stradale
Klemm, obligat să explice public: E o legătură între americani și scandalul Caracal? Alo Klemm ești prins în cleme?
Un internaut de pe Facebook i-a calculat lui Klaus Iohnanis costurile vacanței exotice de Crăciun în Florida (SUA)
Vocea Rusiei“ loveşte din nou: România nu rezistă mai mult de 30 de minute în faţa unui război
LA COLECTIV A FOST DEFLAGRATIE – Iata cutremuratoarea filmare care demonstreaza ca tinerii arsi de vii au fost victimele unui val de foc generat de o combustie specifica unei explozii. Rafalele de flacari au tasnit afara din club zeci de secunde, mistuindu-i pe cei care incercau sa iasa. Filmarea este dovada ca opinia expertilor INEC despre existenta unei deflagratii si a unor substante necunoscute a fost cea reala, si nu concluziile procurorilor, care au mers pe un foc de bureti (Video)
Lovitura dura pentru Turcia: NATO nu va interveni in cazul unui RAZBOI cu Rusia
De ce NU cred că brânza de la Brădet e de vină
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro