Viktor Orban: „UE finanțează atacurile împotriva guvernului din România!”

Distribuie!by Declarații explozive ale premierului ungar Viktor Orban, ieri, la congresul FIDESZ de la Budapesta, unde a fost reales președinte. Conform politicianului, UE face jocuri murdare împotriva unor guvernări din Europa centrală și de Est, inclusiv România, practici care trebuie să înceteze. loading... Şeful guvernului de la Budapesta a spus, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Declarații explozive ale premierului ungar Viktor Orban, ieri, la congresul FIDESZ de la Budapesta, unde a fost reales președinte. Conform politicianului, UE face jocuri murdare împotriva unor guvernări din Europa centrală și de Est, inclusiv România, practici care trebuie să înceteze.

loading...

Şeful guvernului de la Budapesta a spus, conform Hirado.hu, că trebuie ajuns la un acord între cele două părţi ale Europei, dar pentru asta există condiţii clare: Vestul trebuie să accepte „că avem dreptul să ne organizăm viaţa în conformitate cu legile libertăţii creştine, şi trebuie să înceteze cu atacurile deschise lansate la adresa statelor noastre şi guvernelor noastre”. „Nu mai suntem dispuşi să finanţăm din bani europeni puzderia de organizaţii de tip Soros, care se dau drept organizaţii neguvernamentale şi care arată ostilitate faţă de noi.”, a spus el, solicitându-le acestora să părăsească Europa Centrală.


Politicianul ungar a mai spus că trebuie încetate şi acţiunile ascunse îndreptate împotriva guvernelor din Europa Centrală, că nu pot ei să aducă la putere partidele politice preferate prin astfel de mijloace. Bugetul UE nu este conceput pentru a finanţa grupările, mass-media şi imigranţii care servesc scopurile acestora şi nici să pregătească organizatori de proteste şi activişti, a punctate premierul Ungariei.

Ca exemplu, Orban a menţionat că, în opinia sa, aceştia se fac responsabili atât de instabilitatea politica internă din Macedonia, cât şi de „problemele de guvernare” din România. Stânga internaţională, reţelele liberale de la Washington şi de la Bruxelles, incorporate în politica internaţională, reprezintă cel mai mare pericol asupra vieţii liniştite a Europei Centrale, „trebuie să ne confruntăm cu trucuri politice şi zeci de reţele de fake news” a mai spus Orban.


                                                                                                                  inPolitics.ro

 

Viktor Orban: „UE finanțează atacurile împotriva guvernului din România!”

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

COINCIDENȚĂ? A doua zi după ce ambasada Ecuadorului îl predă pe Assange, FMI aprobă un împrumut de 4,2 miliarde de dolari Ecuadorului!
Angela Merkel are aceleași tremurături ca și Adolf Hitler
Clanul de pedofili.. Casa Regala, Clinton, Bush, Obama- Pizza Gate & Hollywood
Putin avertizează Israelul dupa ce acesta a lansat mai multe atacuri asupra armatei Siriene
Patapievici, fiul unui fantome NKVD, modifica Istoria Romaniei dupa directivele lui Stalin si Horthy. DEZVALUIRI: Cine este Horia-Roman Patapievici?
ROMÂNIA lucrului BINE FĂCUT (până în 1989), versus ROMÂNIA lucrului FĂCUT PRAF (din 1990 și până în prezent)!...
RUSIA susţine că armata Ucrainei se pregăteşte de un război cu România. Ministerul român de Externe cere explicaţii Kievului
Mesajul amenințător al Rusiei la ONU: “Vă jucaţi cu focul şi o să vă pară rău”Rusia acuză Marea Britanie că inventează acuzaţii pentru a discredita Moscova pe plan internaţional.
DECAPAT IN LIPSA – Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a fost arestat in contumacie pe filiera procuroarea DNA Ana Dana–judecatorul TMB Andi Malaliu–judecatoarea CAB Camelia Bogdan dupa o citare la usa organului judiciar. Magistratii au pretins ca nu cunosc adresa reala a lui Elan, desi aveau la dosar domiciliul sau din Israel. Iata dovada ca adresa lui Elan era cunoscuta, fiind mentionata in mandatele de interceptare de la dosar (Documente)
Moment PENIBIL / Iohannis, invitat sa cante la alta masa
PICCJ, CSM SI IOHANNIS AU SUBMINAT PARLAMENTUL - Actiune fara precedent. Senatorii si deputatii condamna derapajele lui Klaus Iohannis, CSM si ale sefilor Ministerului Public: „Neconstitutionale si inacceptabile judecatile pe care fie Presedintele, fie CSM, fie reprezentanti ai Ministerului Public le formuleaza la adresa unor decizii si activitati ale Guvernului. Asemenea actiuni uzurpa ilegal si abuziv dreptul exclusiv al Parlamentului de a trage Guvernul la raspundere” (Declaratia)
Stenograma unei convorbiri de 4 miliarde de dolari. Cei mai bine plătiți actori din lume joacă în filme cu mineri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro