Viktor Orban: „Suntem invadati. Avem DATORIA istorica si morala de a APARA Europa” (VIDEO)

Distribuie!by loading... Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, luni, in timpul unui discurs in parlamentul de la Budapesta ca Ungaria are „datoria morala si istorica de a apara Europa”. „Frontierele noastre sunt amenintate, viata noastra bazata pe respectarea legilor…..si intreaga Europa. Suntem invadati. Sute de mii, milioane de imigranti sunt […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

ungaria3

loading...

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, luni, in timpul unui discurs in parlamentul de la Budapesta ca Ungaria are „datoria morala si istorica de a apara Europa”.

„Frontierele noastre sunt amenintate, viata noastra bazata pe respectarea legilor…..si intreaga Europa. Suntem invadati. Sute de mii, milioane de imigranti sunt la granitele Ungariei si ale Europei si nu vad cand acest asalt va lua sfarsit”, a declarat Orban in fata parlamentarilor.


„Europa este bogata, insa este si slaba, este probabil cea mai periculoasa combinatie. Europa nu va fi in stare sa ii sustina pe toti imigrantii, in plus sutele de mii de refugiati nu respecta legile noastre, nici macar nu vor sa accepte o simpla inregistrare.

Europa nu este capabila sa ia asupra sa intreaga durere a lumii. (…) Sistemul de cote de alocare a refugiatilor nu este o solutie, imigratia va creste in acest fel. Nimeni nu are dreptul absolut sa primeasca aici bogatie si prosperitate, trebuie sa muncesti pentru acestea”, a mai adaugat Orban, citat de Magyar Hirlap.

Viktor Orban s-a confruntat in ultima perioada cu critici dure din partea unor lideri europeni, fiind acuzat ca pune in aplicare practici din perioada anilor ’30-’40.


Ministrul apararii din Ungaria a dat ordin de mobilizare pentru o parte din rezervistii voluntari pentru a ajuta la gestionarea „crizei migratiei in masa”.

Istvan Simicsko a luat aceasta decizie la solicitarea sefului statului major ungar. Rezervistii vor fi folositi in principal pentru a asigura personalul garnizoanelor lasate goale de militarii desfasurati la frontiera, dar ar putea avea si alte indatoriri, scrie agentia de presa ungara.

Ungaria este angrenata intr-un tot mai temperamental razboi al declaratiilor cu vecinii sai sudici, in conditiile in care Serbia si Croatia se lupta sa faca fata valului de migranti care fug din Orientul Mijlociu de razboi si saracie si incearca sa tranziteze regiunea pentru a ajunge in vestul Europei.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

"România țara în curs de dezvoltare....." Sărăcia și foamea îi determină, pe unii copii ai Văii, să își riște viața pentru un sac cu huilă
Prima zi de Referendum nu a fost lipsită de incidente. Un tânăr a povestit peripețiile prin care a trecut pentru a putea vota.
Varșovia a blocat summitul Uniunii Europene
Nu va este destul de clar ? GUVERNUL CIOLOS este impotriva romanilor |II MINTE PE CIOBANI SPUNAND CA NU POATE DA ORDONANTA DE URGENTA. O JUSTIFICARE ABERANTA SI MINCINOASA, |Legea nu poate fi modificata prin Ordonanta de Urgenta pentru ca a fost initiata si votata in Parlament
„Oamenii politici au acţionat ca nişte vandali, distrugând şi jefuind totul”
Distrugerea puterii economice a românilor și a potențialului lor biologic
Ciolacu anunţă convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale: „Să poată fi dublate alocaţiile pentru copii“
1907. Regele Carol I mulțumește Armatei Române că ATRAS ÎN PROPRIUL POPOR şi că A UCIS MII DE ȚĂRANI ROMÂNI. Țăranii români erau indicați ca fiind "primejdia care a amenințat ființa scumpei Noastre țări"
Scandal în Marea Britanie: Poliția a protejat politicienii pedofili din Regatul Unit (Video !!!!!)
Iohannis cumpară 5 avioane cu peste 100 milioane Euro iar Orban a pregătit 2 miliarde pentru achiziția unor rachete Patriot. Vă convine?
Nu suntem PSD-iști, dar Hidra de FSN nu a dispărut cu mai multe capete: PNL, PSD, PMP, UNPR etc. Dacă tinerii nu doresc indepărtarea "HIDREI", atunci ieșirea in stradă este manipulată de ONG-urile soroșiste, . Justițiarul : "La presiunea străzii și a trompetelor soroșiste, premierul Victor Ponta a demisionat"
CYD.ro: "În România, analfabetismul nu deranjează pe nimeni! Olimpicii emigreaza, iar analfabetii guverneaza "
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro