Viktor Orban a luat măsura de a renunța la cursurile de „Teoria genului” in scoli, stanga urla: „Și acum ce urmează: interzicerea avortului?”

Distribuie!by Guvernul Viktor Orban a luat măsura de a renunța la cursurile de „Teoria genului”, ceea ce a provocat o reacție furibundă a opoziției de stânga. loading... „Și acum ce urmează: interzicerea avortului?” a titrat îngrijorat revista de stânga HVG, după ce guvernul de la Budapesta a anunțat scoaterea din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Guvernul Viktor Orban a luat măsura de a renunța la cursurile de „Teoria genului”, ceea ce a provocat o reacție furibundă a opoziției de stânga.

loading...

„Și acum ce urmează: interzicerea avortului?” a titrat îngrijorat revista de stânga HVG, după ce guvernul de la Budapesta a anunțat scoaterea din programa școlară a „Teoriei genului”.


Un alt site de stânga, Azonnali, a încercat o ironie: „Interzic și matematica?”

După victoria sa electorală zdrobitoare din aprilie, când Viktor Orban și aliații săi au obținut majoritatea de două treimi din Parlament, premierul a făcut o serie de schimbări în echipa sa guvernamentală.


Cea mai răsunătoare „achiziție” este cea a profesorului și chirurgului Miklos Kasler în fruntea super-ministerului „Resurse Umane”, care reunește fostele ministere ale Sănătății, Educației, Problemelor Sociale și Muncii.

Portrivit Visegrad Post, Kasler are 25 de diplome, decorații sau premii și conduce Institutul Național de Oncologie, fiind de asemenea profesor universitar. În plus, este și un creștin practicant și un iliberal, care consideră că liberalismul și-a atins limitele.

Profesorul Kasler susține, între altele, că respectarea literei și spiritului celor Zece Porunci ar avea ca rezultat mai puține boli și o sănătate publică mai bună. O idee care a făcut să turbeze forțele liberale din Ungaria.

Acestui război cultural declanșat de Orban i s-a alăturat și ziaristul Arpad Sakacs. Într-o serie de articole intitulate „Dictatura culturală a cui?”, publicate în cotidianul Magyar Idök, Sakacs denunță hegemonia stângii liberale în cultură, cu exemple bazate pe cifre și nume.

Demersul său a dus deja la demiterea unui director de institut prea înclinat să minimalizeze crimele bolșevice și să acorde cu generozitate burse Stângii.

Viktor Orban a anunțat declanșarea războiului său cultural împotriva ideologiilor de Stânga cu ocazia unui discurs ținut la sfârșitul lui iulie la Băile Tușnad.

Ideea, scrie Visegrad Post, era de a pune capăt schizofreniei – sau lașității – tipice omului de Dreapta: finanțarea și punerea în valoare a opiniilor, inclusiv judecăților de valoare ale adversarilor.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Procurorii din Filipine acuză reprezentanți ai Sanofi și ai Guvernului în legătură cu vaccinul contra febrei Dengue
Ce se ascunde în spatele blocadei economice a Qatarului | „Răscumpărarea” de un miliard de dolari care a supărat lumea arabă
O istorie putin cunoscuta – 1919 : Armata română a cucerit Ungaria, pentru a o elibera.ROMÂNI, TRECEŢI TISA ! VIDEO
SCENE HALUCINANTE LA TVR/ Emilia Șercan a plecat în lacrimi din emisiunea Eugeniei Vodă: MĂ SIMT O MARE IMPOSTARE/ Tolontan: Nu mă simt deloc rău că lucrez la Voiculescu/ ÎNREGISTRAREA EMISIUNII
Cine sunt judecătoarele care l-au trimis pe liderul PSD la închisoare
SCHELETELE PRESEDINTELUI – Intrebarile romanilor pentru Klaus Iohannis: "Ati renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de Romania?... Pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine?... Sunteti membru al European Council of Foreign Relations, Think-Tank fondat de Soros?... Ati fost decorat de Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de euro? Doriti epurare politica!"
EXPERIMENTUL FINAL AL LUI SOROS: DISOLUŢIA NAŢIUNII ŞI A FAMILIEI ÎN EUROPA
EXCLUSIV/ Umbra Securităţii în afacerile lui Nicuşor Dan
Klaus Iohannis se imbogățește din nou, a scos o carte pentru prostime la editura soției securistului Mușat
Reuters: Johnson & Johnson ştia de zeci de ani de existenţa azbestului în pudra sa pentru copii
NE UMPLEM PUSCARIILE PE VECI – Pedeapsa record de 30 ani inchisoare pentru escrocarea unor banci in vederea contractarii de credite cu acte false. Sporul aplicat a fost de 19 ani, mai mult decat la un omor. Daca nu se vor remedia anomaliile si aberatiile din noile Coduri penale, in cativa ani Romania se va confrunta cu o suprapopulare si mai acuta a inchisorilor (Hotararea)
La inceputul lunii decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu a aflat cum arată harta României în urma discuțiilor de la Malta
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro