Viktor Orban a luat măsura de a renunța la cursurile de „Teoria genului” in scoli, stanga urla: „Și acum ce urmează: interzicerea avortului?”

Distribuie!by Guvernul Viktor Orban a luat măsura de a renunța la cursurile de „Teoria genului”, ceea ce a provocat o reacție furibundă a opoziției de stânga. loading... „Și acum ce urmează: interzicerea avortului?” a titrat îngrijorat revista de stânga HVG, după ce guvernul de la Budapesta a anunțat scoaterea din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Guvernul Viktor Orban a luat măsura de a renunța la cursurile de „Teoria genului”, ceea ce a provocat o reacție furibundă a opoziției de stânga.

loading...

„Și acum ce urmează: interzicerea avortului?” a titrat îngrijorat revista de stânga HVG, după ce guvernul de la Budapesta a anunțat scoaterea din programa școlară a „Teoriei genului”.


Un alt site de stânga, Azonnali, a încercat o ironie: „Interzic și matematica?”

După victoria sa electorală zdrobitoare din aprilie, când Viktor Orban și aliații săi au obținut majoritatea de două treimi din Parlament, premierul a făcut o serie de schimbări în echipa sa guvernamentală.


Cea mai răsunătoare „achiziție” este cea a profesorului și chirurgului Miklos Kasler în fruntea super-ministerului „Resurse Umane”, care reunește fostele ministere ale Sănătății, Educației, Problemelor Sociale și Muncii.

Portrivit Visegrad Post, Kasler are 25 de diplome, decorații sau premii și conduce Institutul Național de Oncologie, fiind de asemenea profesor universitar. În plus, este și un creștin practicant și un iliberal, care consideră că liberalismul și-a atins limitele.

Profesorul Kasler susține, între altele, că respectarea literei și spiritului celor Zece Porunci ar avea ca rezultat mai puține boli și o sănătate publică mai bună. O idee care a făcut să turbeze forțele liberale din Ungaria.

Acestui război cultural declanșat de Orban i s-a alăturat și ziaristul Arpad Sakacs. Într-o serie de articole intitulate „Dictatura culturală a cui?”, publicate în cotidianul Magyar Idök, Sakacs denunță hegemonia stângii liberale în cultură, cu exemple bazate pe cifre și nume.

Demersul său a dus deja la demiterea unui director de institut prea înclinat să minimalizeze crimele bolșevice și să acorde cu generozitate burse Stângii.

Viktor Orban a anunțat declanșarea războiului său cultural împotriva ideologiilor de Stânga cu ocazia unui discurs ținut la sfârșitul lui iulie la Băile Tușnad.

Ideea, scrie Visegrad Post, era de a pune capăt schizofreniei – sau lașității – tipice omului de Dreapta: finanțarea și punerea în valoare a opiniilor, inclusiv judecăților de valoare ale adversarilor.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Legătura dintre CARDURILE de DEBIT pentru migranţi - SOROS - ONU
Surpriză de proporții! Emmanuel Macron se implică în alegerile europarlamentare din România.
Atentat la bugetul românilor de rând! Impozitul pentru masini modeste explodează, impozitul pe mașinile bogaților scade!
Fondatorul WikiLeaks, declaraţii incendiare despre anexarea României pe cale informatică
Persecuţia crestinilor a inceput si in Romania !! Klaus Iohannis, va promulga Legea antinaţională şi anticonstituţională Sfinţii Închisorilor, Cioran, Eliade, Ţuţea, Noica, Vulcănescu, Gafencu interzişi de Iohannis şi clasa politică coruptă
Zebră pictată în Bacău in cinstea identității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transgen)
Reducerea pedepselor pentru Pedofilie din Noul Cod Penal - o crima, iar vinovatii se ascund si tac.
Națiunea română va dispărea curând. Un popor care se dă drept ortodox și nu respectă legea se autodistruge !
Larry Watts- autorul cartii "Reabilitarea lui Ceausescu", considera ca lumea trebuie sa afle adevarul ascuns de la revolutie despre Ceausescu
Sfârșitul democrației vine pe conducta de gaz. Legea specială pentru gaze bate legea specială pentru Roșia Montană! Se calcă în picioare proprietatea, protecția pădurilor, a terenurilor agricole și a ariilor naturale
Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol. Iadul nu are altă înverșunare decât interesul de a se travesti într-un principiu moral
10 tehnici de manipulare folosite de Băsescu în campania electorală
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro