VIDEO stupefiant: Sedinta PSD condusa cu bodyguarzi, ca in gruparile MAFIOTE

Distribuie!by loading... Sedintele PSD de la Sectorul 4 au ajuns sa fie conduse ca in filmul „Nasul”. Consilierul Florian Puiu, prezentat in presa ca asociat clanurilor interlope, a prezidat flancat de bodyguarzi mari cat un dulap, informeaza cetateanul.net. Unul dintre tinerii prezenti la sedinta organizatiei de tineret a PSD a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

psd mafia

loading...

Sedintele PSD de la Sectorul 4 au ajuns sa fie conduse ca in filmul „Nasul”. Consilierul Florian Puiu, prezentat in presa ca asociat clanurilor interlope, a prezidat flancat de bodyguarzi mari cat un dulap, informeaza cetateanul.net.

Unul dintre tinerii prezenti la sedinta organizatiei de tineret a PSD a avut curajul sa filmeze sedinta de partid condusa cu „gorilele” de consilierul local Puiu Florian.


Presa a relatat, in mai multe randuri ca in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti partidele politice si-au facut campanie electorala cu ajutorul clanurilor interlope care au ajuns, acum sa controleze si afacerile dubioase din primariile respective. Jurnalistul Silviu Manastire a realizat o adevarata radiografie a legaturilor dintre consilierul Florian Puiu, clanurile interlope si primaria condusa de Daniel Baluta.

„Nefericitul primar Baluta a intrat sub protectia unui personaj pe nume Florian Puiu. Acest Puiu este aparent un consilier local PSD la Sectorul 4 si deci este teoretic coleg de partid cu primarul Baluta. In 2013 insa, Florian Puiu a fost adus la audieri intr-un dosar de crima organizata alaturi de membrii clanurilor interlope Sportivii si Camatarii. Atunci, presa relata ca procurorii DIICOT au pus sub acuzare peste 100 de membri ai celor doua grupari care stapanesc afacerile necurate din Sectorul 4.

Florian Puiu nu a fost arestat deocamdata, desi relatiile sale cu Nicusor Dumitrescu – zis Bibiloi sunt de notorietate. Acest Bibiloi este unul din locotenentii Clanului Sportivilor, condus de Cristian Rosca. Florian Puiu a participat, in 2010, la nunta lui Bibiloi; in 2013, Bibiloi a fost arestat.


Surse din Primaria Sectorului 4 sustin ca Florian Puiu a devenit de facto noul primar, iar Daniel Baluta executa doar ordinele acestui individ apropiat al lumii interlope; Puiu controleaza si majoritatea din consiliul local al sectorului. Pentru a intelege ce fel de personaj este acest obscur Florian Puiu, este suficient sa-i citim declaratia de avere: prietenul interlopilor nu are niciun venit, niciun salariu, niciun loc de munca in afara de indemnizatia de consilier local.

El detine o avere halucinanta: Florian Puiu a declarat de-a lungul timpului ca detine 495 de hectare de teren arabil in Ilfov, 25 de hectare in Prahova, un hectar in Giurgiu si 5.000 de metri patrati in Mangalia. Intre timp, Puiu a vandut cateva sute de hectare. Consilierul PSD mai detinea doua vile in Bucuresti, doua apartamente plus o masina Ferrari, pe care a vandut-o cu 80 de mii de euro. Puiu a mai declarat ca detine ceasuri in valoare de circa 200 de mii de euro, pe care, la fel, le-a vandut, in final pastrand doar un ceas de aur estimat tot la 80 de mii de euro.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

NU MERGETI LA VOT. Nu legitimati SISTEMUL. Ofertele “nationaliste” nu sunt decat false alternative
Tot ei au noroc: fratele unui europarlamentar si-a cumparat locuinta prin ANL!
Taxa pe apa , revoltă mocnită a turiştilor şi localnicilor din Băile Olăneşti din cauza taxei pe apele minerale
Drog in mancare extrem de nociv ce atacă în mod direct creierul - Adevarul despre aspartam - E 951
Expert pirotehnician: După viteza de propagare, buretele ar fi fost îmbibat cu material inflamabil
Vrei copil homosexual şi îndoctrinat cu mizerie occidentală? Dă-l la liceul George Coşbuc din capitală!
PROTV : Cine este Ninel Peia, candidatul “anti-vaccin” în cursa pentru Cotroceni
10 secrete declasificate pe care CIA nu vrea să le știi pentru că tu trebuie să plătești taxe și să consumi ce ți se dictează!
Medicul Vasile Astărăstoae a învins DNA: "PROFESORULUI NU I S-A FĂCUT DREPTATE, CI I S-AU CERTIFICAT NEDREPTĂȚILE PE CARE LE-A PĂTIMIT!
SEFA MAFIEI DIN DNA – Informatii bomba de la SIIJ: Kovesi a condus grupul de crima organizata de la DNA Ploiesti si a aprobat executii pe rechizitorii fara probe. SIIJ a pus mana pe circulara prin care Kovesi a dat liber ca acelasi martor sa fie folosit atat cu identitate reala, cat si cu identitate protejata. Marius Iacob si Calin Nistor i-au pus cruce Lulutei. Kovesi avea un fix mistuitor: sa puna gheara pe Ghita
Scrisoarea unui fizician de la CERN: ” Am facut ceva ce nu trebuia sa facem” – Umbre si siluete au aparut in Accelerator
Iar au găsit un motiv să nu facă autostrada: un gândac. Pretexte penibile și minciuni ale UE si PNL! Fără Ceaușescu nu sunteți în stare de nimic de 30 de ani!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro