VIDEO SOCANT! Uitați ce fac IMIGRANȚII MUSULMANI în Suedia!

Distribuie!by Imagini inedite cu imigrantii musulmani care terorizează orașele Suediei în ghetourile islamiste. Așa va fi în România cu cei 6300 imigranți? loading... Sursa: Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații! Citiți și...”MAMI, TU NU PLÎNGI DUPĂ BĂIATUL TĂU?” | Mărturia și documentele familiei mințite: arsura a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Imagini inedite cu imigrantii musulmani care terorizează orașele Suediei în ghetourile islamiste. Așa va fi în România cu cei 6300 imigranți?

loading...

Sursa:


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

JUMĂTATE DE MILION de oameni au protestat în stradă, la Paris, împotriva mamelor purtătoare care „produc” copii pentru cuplurile de homosexuali
UNELTIRE IMPOTRIVA ROMANIEI – Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes: “SRI si Kovesi au distrus mediul de afaceri din Romania... Sute de mii de firme falimentate si inchise... Sute de mii de familii distruse... Securistii si-au protejat propriile firme care faceau evaziunea cea mai mare... S-a mers pe protejarea firmelor Noii Securitati si pe cele cu capital strain, protejate de ambasade... S-a compromis nu doar capitalul romanesc, dar insasi economia romaneasca”
CUM AU RESUSIT ISLANDEZII SA FACA O REVOLUTIE SI NOI NU SUNTEM IN STARE !
Doru Buscu: Comisia Europeană nu mai alocă grosul la infrastructură, ci la mediu, taman la timp cît să mai pierdem zece-douăzeci de ani pe Valea Oltului...subdezvoltații sînt condamnați la subdezvoltare, limitați de un deficit care face imposibilă recuperarea, după ce, decenii la rînd, statele bogate s-au dezvoltat cu deficite de două cifre.
Soroşistul Nicuşor Dan, a fost sponsorizat de … oamenii străzii! National.ro :"Mai bine de un milion de lei a ajuns din străinătate în conturi deschise pe numele unor persoane din categoria 'homeless', adică a unor oameni fără venituri si fără domiciliu"
Model plângere penală vaccinare fără acord în maternitate
Poate ati uitat: Victoria Nuland a venit cu spume la gura: „Intelegerea a fost sa cumparati arme de la noi…”.
ȘOC: Refugiații dispun de carduri mastercard fară nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Agentia Refugiatilor Natiunile Unite)
Numărul de câini de la stână, stabilit prin lege
Alexandru Petria: ”Problema catalană, că ne convine sau nu”
O profesoara de romana anunta ca nu mai vrea sa predea Eminescu si Creanga la scoala: „Nu voi respecta programa scolara” , #Rezista !!
Reacția lui Paul Hitter după ce premierul a insinuat că statul va lua copiii părinților care refuză vaccinarea: „Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro