VIDEO/ Președinții României și Poloniei, UMILIȚI în Washington D.C: MAE de la Varșovia, furibund după ce Casa Albă nu a acceptat o întâlnire cu Andrzej Duda, Klaus Iohannis NICI MĂCAR NU A CERUT/ Polonia: „Am renunțat să mai facem politică de negri cu America”

Distribuie!by loading... Un scandal diplomatic a izbucnit între Polonia și Statele Unite ale Americii după ce președinte Barack Obama ar fi refuzat o întâlnire la Casa Albă cu președintele polonez Andrzej Duda, aflat în Washington D.C la Summitul Securităţii Nucleare. La același summit participă și președintele României, Klaus Iohannis. Varșovia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

32BF08A100000578-3519583-Surrounded_by_world_leaders_President_Barack_Obama_gave_the_peac-a-61_1459537369354

loading...

Un scandal diplomatic a izbucnit între Polonia și Statele Unite ale Americii după ce președinte Barack Obama ar fi refuzat o întâlnire la Casa Albă cu președintele polonez Andrzej Duda, aflat în Washington D.C la Summitul Securităţii Nucleare.

La același summit participă și președintele României, Klaus Iohannis.


Varșovia a reacționat dur după ce Casa Albă ar fi refuzat o întâlnire cu Duda.

Ministrul de Externe al Poloniei, Witold Waszczykowski, a făcut declarații dure la adresa SUA și a lui Barack Obama, după ce președintele Andrzej Duda nu a fost primit la Casa Albă.


Surse diplomatice românești au precizat pentru FLUX 24 că Palatul Cotroceni nu a solicitat o primire oficială a președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă.

32BF08A100000578-3519583-President_Barack_Obama-a-62_1459537369356The Nuclear Security Summit in gematria simpla rezulta 322

 

Președintele va merge la recepția dată de președintele Barack Obama pentru toți invitații, dar nu a fost solicitată o primire oficială, așa cum a dorit Varșovia, au precizat  sursele citate.

De asemenea, partea română a REFUZAT să precizeze ce întâlniri bilaterale cu alți lideri de state are programate președintele Iohannis în D.C de vreme ce mai mulți lideri se află la Summitul Securităţii Nucleare.

„Am renunțat să mai facem politică de negri cu America”, a declarat ministrul de Externe, într-un interviu acordat televiziunii publice.

Witold Waszczykowski a reaționat la întrebarea moderatorului de la TVP Info, care l-a chestionat: de ce președintele Poloniei,  Andrzej Duda, nu a fost primit de președintele Obama în timpul vizitei sale în Statele Unite.

“Nu mai facem politică de negri”, a spus oficialul polonez, explicând că Polonia nu se mai afla într-o poziție de servitute față de SUA.

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De 15 ani occidentul a preluat România în NATO și UE și, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o!
Clotilde Armand după ce a încasat 50 milioane de euro de la Bechtel: REGRET
Prăduitorii României și leprele care i-au lins în fund - ”deontologii” moraliști de teapa lui Pleșu și Muingiu
STATUL PARALEL este o organizație începută din 1990 de către SOROȘ și BRUCAN, al cărui rol în colonia ROMÂNIA a fost ca MAFIA INTERNAȚIONALĂ să aibă CONTROLUL ABSOLUT
Bazele SUBTERANE de rachete ale Iranului. Video
Traian Basescu a inchinat Romania ca ofranda sionismului !
Efectele neintarziate ale DEFRISARILOR in ROMANIA! Cod ROSU de inundatii in 6 judete
FABRICA DE FIRME – SECRETELE FINANCIARE ALE ELITELOR MONDIALE|PanamaPapers: UN SCANDAL MONDIAL cu LEGĂTURI ÎN ROMÂNIA! IMPLICAŢI, lideri ai lumii, capete încoronate, corporații internaționale, capi ai crimei organizate și afaceriști controversați
Binomul se regrupează şi bagă cărbuni la greu
Soros/Ciolos isi indeplinesc agenda criminala luciferiana conform planului ocult masonic, intai Legea serviciilor funerare si a doua CEDO a scos BOTEZUL în afara legii !! Urmeaza o lege si pentru LGBT ( lesbiene, gay, bisexuali si transsexuali) dar si pentru pedofili ...
Cum se manipulează o revoluție, în faza ei incipientă? Vă spun eu:
Fostul preşedinte al Băncii Carpatica: ”România, jefuită de țările ale căror steaguri le agită protestatarii din Piața Victoriei!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro