VIDEO/ Președinții României și Poloniei, UMILIȚI în Washington D.C: MAE de la Varșovia, furibund după ce Casa Albă nu a acceptat o întâlnire cu Andrzej Duda, Klaus Iohannis NICI MĂCAR NU A CERUT/ Polonia: „Am renunțat să mai facem politică de negri cu America”

Distribuie!by loading... Un scandal diplomatic a izbucnit între Polonia și Statele Unite ale Americii după ce președinte Barack Obama ar fi refuzat o întâlnire la Casa Albă cu președintele polonez Andrzej Duda, aflat în Washington D.C la Summitul Securităţii Nucleare. La același summit participă și președintele României, Klaus Iohannis. Varșovia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

32BF08A100000578-3519583-Surrounded_by_world_leaders_President_Barack_Obama_gave_the_peac-a-61_1459537369354

loading...

Un scandal diplomatic a izbucnit între Polonia și Statele Unite ale Americii după ce președinte Barack Obama ar fi refuzat o întâlnire la Casa Albă cu președintele polonez Andrzej Duda, aflat în Washington D.C la Summitul Securităţii Nucleare.

La același summit participă și președintele României, Klaus Iohannis.


Varșovia a reacționat dur după ce Casa Albă ar fi refuzat o întâlnire cu Duda.

Ministrul de Externe al Poloniei, Witold Waszczykowski, a făcut declarații dure la adresa SUA și a lui Barack Obama, după ce președintele Andrzej Duda nu a fost primit la Casa Albă.


Surse diplomatice românești au precizat pentru FLUX 24 că Palatul Cotroceni nu a solicitat o primire oficială a președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă.

32BF08A100000578-3519583-President_Barack_Obama-a-62_1459537369356The Nuclear Security Summit in gematria simpla rezulta 322

 

Președintele va merge la recepția dată de președintele Barack Obama pentru toți invitații, dar nu a fost solicitată o primire oficială, așa cum a dorit Varșovia, au precizat  sursele citate.

De asemenea, partea română a REFUZAT să precizeze ce întâlniri bilaterale cu alți lideri de state are programate președintele Iohannis în D.C de vreme ce mai mulți lideri se află la Summitul Securităţii Nucleare.

„Am renunțat să mai facem politică de negri cu America”, a declarat ministrul de Externe, într-un interviu acordat televiziunii publice.

Witold Waszczykowski a reaționat la întrebarea moderatorului de la TVP Info, care l-a chestionat: de ce președintele Poloniei,  Andrzej Duda, nu a fost primit de președintele Obama în timpul vizitei sale în Statele Unite.

“Nu mai facem politică de negri”, a spus oficialul polonez, explicând că Polonia nu se mai afla într-o poziție de servitute față de SUA.

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

O mare parte din averea lui Patriciu a dispărut misterios, se mira și familia! Și-o fi schimbat identitatea și și-a trecut averea pe alt nume?
Realitatea pur românescă. Tiganii INCASEAZA peste 95% din ajutoarele sociale platite din banii tai si ai mei! PE NOI NE INTRABA CINEVA DACA DORIM SA SPONSORIZAM LENEA?
Dacian Cioloș: Capitolul referitor la „Holocaustul din România” trebuie să fie parte integrantă a învățării istoriei României
Atentatul de la Paris:(VIDEO !!!!)
Cumpanasu cere romanilor sa NU iasa in strada pe 10 august: „Cer jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai ei sa iasa lumea in strada”
Un consilier local din Caraş-Severin a plătit cu viaţa pentru că s-a opus furturilor de lemn
Rețeaua Internaționalistă Neobolșevică instigă tinerii din România să se transforme într-o armată de CENZORI și de DELATORI, după modelul URSS-ului lui Stalin și a Chinei bolșevice a lui Mao. Cazul Bunescu.ro. Cerem Procuraturii să se autosesizeze.
Şase avioane de luptă F18 ale armatei canadiene au aterizat astăzi în România, la Câmpia Turzii. Militarii canadieni vor participa la exerciţii împreună cu piloţi români. În ultima perioadă, NATO a trimis zeci de avioane în ţările din vecinătatea Ucrainei, ca răspuns la acţiunile agresive ale Rusiei.
Avocatul lui Iohannis ,ofițer de securitate, turnător al lui Iulius Filip, soția Carmen Mușat i-a scris cărțile "anticomuniste" lui Iohannis
Ludovic Orban, înregistrat când cerea bani ( 50.000 de euro): Te gândești dacă poți sau îmi dai un șut în fund
Francmasoneria, securitatea şi regimul comunist ''Ceausescu : simbolismul nu face doi bani in politica , poate-n arta'' !!!
Le Figaro. Putin dezvăluie cine conduce cu adevărat America și NATO - video
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro