VIDEO Mai multe mașini levitează într-o intersecție în China.

Distribuie!by O înregistrare video pe străzile orașului Xingtai din China stârnește imaginația internauților. loading... Trei mașini par să leviteze în același moment într-o intersecție. Filmulețul a fost postat pe LiveLeak și nu au fost furnizate mai multe informații. Nu se știe dacă a fost un moment singular sau mașinile ”levitează” […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O înregistrare video pe străzile orașului Xingtai din China stârnește imaginația internauților.

loading...

Trei mașini par să leviteze în același moment într-o intersecție.


Filmulețul a fost postat pe LiveLeak și nu au fost furnizate mai multe informații. Nu se știe dacă a fost un moment singular sau mașinile ”levitează” ori de câte ori ajung în intersecția respectivă.

In imagine apare o persoană înaltă înainte de trecerea de pietoni, care se materializează , este pozitionat aproape de”gardul viu” din filmare, stânga imaginii și care continuând modificarea sa fizica la un moment dat ridica ambele mâini și produce ceea ce se vede .


Alta presupunere a unui internaut, a spus că ar fi fost vorba de un cablu de oțel care ar fi fost pe stradă și ridicat când au ajuns mașinile în intersecție.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro