VIDEO Mai multe mașini levitează într-o intersecție în China.

Distribuie!by O înregistrare video pe străzile orașului Xingtai din China stârnește imaginația internauților. loading... Trei mașini par să leviteze în același moment într-o intersecție. Filmulețul a fost postat pe LiveLeak și nu au fost furnizate mai multe informații. Nu se știe dacă a fost un moment singular sau mașinile ”levitează” […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O înregistrare video pe străzile orașului Xingtai din China stârnește imaginația internauților.

loading...

Trei mașini par să leviteze în același moment într-o intersecție.


Filmulețul a fost postat pe LiveLeak și nu au fost furnizate mai multe informații. Nu se știe dacă a fost un moment singular sau mașinile ”levitează” ori de câte ori ajung în intersecția respectivă.

In imagine apare o persoană înaltă înainte de trecerea de pietoni, care se materializează , este pozitionat aproape de”gardul viu” din filmare, stânga imaginii și care continuând modificarea sa fizica la un moment dat ridica ambele mâini și produce ceea ce se vede .


Alta presupunere a unui internaut, a spus că ar fi fost vorba de un cablu de oțel care ar fi fost pe stradă și ridicat când au ajuns mașinile în intersecție.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Călin Popescu-Tăriceanu primeşte Ordinul Legiunii de Onoare în grad de Cavaler Mason
REȚEAUA SCHWEIGHOFER: CINE A TĂIAT ȘI CÂT A CÂȘTIGAT
E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”
Patapievici, fiul unui fantome NKVD, modifica Istoria Romaniei dupa directivele lui Stalin si Horthy. DEZVALUIRI: Cine este Horia-Roman Patapievici?
Alertă în Franţa! Adevărul despre un vaccin periculos pentru nou-născuţi iese la iveală
Expert pirotehnician: După viteza de propagare, buretele ar fi fost îmbibat cu material inflamabil
Actorul Macaulay Culkin: elita din Hollywood sacrifica copii in ritualuri satanice!!!
“Incendiul din Colectiv a fost planificat cu şase luni în urmă”. OPINIE contra intoxicărilor mafioţilor de presă (Moise Guran şi alţii)
Au călcat pe cadavre pentru audiență: Jurnaliști au inventat o știre despre un preot care ar fi cerut bani să înmormânteze o victimă de la Colectiv. Pr. Stăncescu: Băiatul juca fotbal cu fiul meu. Ce fel de oameni pot scrie așa ceva?
Stiripesurse : Sebastian Ghiţă a făcut anunţul care va zgudui România: Acuze grave la adresa lui Iohannis /DOCUMENT
Lupta Anticoruptie. BARONII LOCALI sunt arestati. BARONII INTERNATIONALI nu sunt nici macar acuzati.
PRESA RUȘILOR: ROMÂNIA AR PUTEA PIERDE ARDEALUL! SE PREGĂTEȘTE MOLDOVA MARE | ragnea, MITĂ la UDMR | Nu ştiu ce conţine legea pentru Ziua Maghiarilor, dar o susţin. Nu vindem Transilvania
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro