Video / Lider PNL: Dacă trebuie, vom tăia şi pensii şi salarii. Eu ca om politic, dacă trebuie să tai orice, asta fac

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Gura păcătosului, uneori adevăr grăieşte, iar prim-vicepreşedintele PNL Arad, Iustin Cionca a scăpat porumbelul într-o emisiune televizată fix în urmă cu un an. Fost om de bază în PDL, iar acum în PNL, acesta a avut ce învăța de la „tăticul politic” Traian Băsescu, potrivit Sokant.ro. Ce a declarat Iustin Cionca într-o emisiune de la TV Arad este cel puțin de neimaginat. Mai ales după ce oamenii au și acum răni adânci lăsate de  guvernarea Băsescu – Boc unde tăierile de salarii au fost ca la ele acasă.

loading...

„Dacă trebuie, vom tăia şi pensii şi salarii… Nu ştim asta, vedem ce o să se întâmple… Eu ca om politic, dacă trebuie să tai orice, asta fac!”,a spus Iustin Cionca. Dar cine este Iustin Cionca?  Cele ce urmează re segăsesc în Dosar de Politician, emisiunea realizată de Silviu Mănăstire, pe atunci la România TV.


Sursa:  sokant.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Localitatea din România unde primarul nu mai organizează de opt ani zilele oraşului. „Prefer să repar străzi decât să organizez bâlci“
Inițiativă politică ULUITOARE în Suedia: "INCESTUL și NECROFILIA trebuie legalizate”. Vezi în ce țări din UE incestul este deja LEGAL
Undeva în munte, bine ascunse de privirile oamenilor, tăierile la ras continuă nestingherite. Oare Schweighofer a înghițit lemnul de pe acești munți?
Statul „român” împotriva românilor "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, distruge-le tradițiile, dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt!"
ROMANIA SUB ASEDIU
Germania datoreaza BNR peste 18 miliarde de euro.
Scrisoare deschisă către Președintele, Guvernul și Parlamentul României
Donald Trump discurs istoric la ONU: în prezent, un număr mic de companii de social media „acumulează o imensă putere”, care este de natură să submineze libertatea de exprimare!
sufletul românesc a fost trecut prin sabie
Nicolas Maduro: „Venezuela este în prezent centrul unei agresiuni sistematice, politice și mediatice”
PRAPADUL INTERCEPTARILOR – Ascultarea celor 6 milioane de romani in perioada 2004-2016 ne-a costat 141 miliarde euro. Lumea Justitiei prezinta in premiera documentul din care rezulta costul exact al minutului de interceptare telefonica: 2,57 lei. Adica 780 euro pe zi. O zi de filaj costa 7.536 lei. Parchetele si SRI au tocat pe interceptari mai mult decat pretinsele prejudicii din dosare (Documente)
Plângere penală pentru discursul din Parlamentul European impotriva lui Liiceanu !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro