[VIDEO] La Roșia Montana se extrage ilegal aur de către străini: ”Vin mașini cu tone de pământ extras noaptea din mină”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Carmen Avram a susţinut, într-un interviu pentru DCNews că în timp ce România nu profită de resursele de aur pe care le are, alte companii câștigă de pe seama acestui fapt și chiar extrag pe ascuns din mine precum cea de la Roșia Montană.

loading...

Aceasta a arătat că a filmat, în cadrul emisiunii pe care o prezenta, cum camioane pleacă cu tone de pământ extras pe ascuns de la Roșia Montană.


„Cred că aurul trebuie extras pentru că altfel se joacă niște companii și fac ce vor pe teritoriul acestei țări, câștigând bani la bursă sau extrăgând pe șest, cum vine vorba. Da, pentru că noi am filmat, un coleg al meu a filmat acum câteva luni într-o zonă apropiată și cineva i-a arătat un fel de hangar așa și i-au spus că acolo noaptea vin mașini cu tone de pământ extras noaptea, ilegal, din Roșia Montană, din mină. Acuma eu, noi nu am documentat încă suficient de bine povestea asta ca să pot să o confirm ferm, dar poate că interesează pe cineva să arunce o privire în zonă și noi avem detalii, adică putem să spunem unde se află în zonă hangarul respectiv, depozitul respectiv, și se pare că este cunoscut în zonă faptul că ies cărucioarele cu aurul și că uneori din țară mai ies așa camioane cu zeci de tone de pământ care se duce la „analiză” peste mări și țări și prin urmare profită alții de aurul nostru și noi suntem, ce să zic, destul de sărăcuți așa”, a afirmat Carmen Avram.

Aurul stă ferecat în minele pe care s-au îngrijit alții să ni le închidă, spre binele nostru. Cealaltă parte, substanțială, a ajuns pe la diverse companii străine, oferită cu foarte multă ospitalitate românească de diverși binefăcători de neam, însă privaților români le-am dat peste mână dacă au îndrăznit să aibă acces legal la vreun zăcământ.

SURSA: Ortodoxinfo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Povestea românului care se bate cu marile rețele de supermarketuri: ”Nu mi-e rușine să spun că fac profit, dar îl fac din comercializarea produselor românești!”
Comunismul nu mai e o scuză: Cum şi-a modernizat Polonia calea ferată şi cât de repede se poate traversa ţara
MUGUR ISĂRESCU LA PUŞCĂRIE! 7-10 ani!
Parlamentul CEH doreşte să INTERZICĂ Islamul: NU este o religie, ci și o ideologie violentă ca fascismul si nazismul
O NOUĂ GAFĂ MARCA IOHANNIS: S-a așezat la Masa Tăcerii lui Brâncuși ÎNCĂLCÂND legea
Reînarmarea Germaniei. În ce scop?
CONTINUĂ MANIPULREA PROGRESISTĂ CU CADAVRE. "Apelul supraviețuitorilor din Colectiv", înainte de alegeri. "Mergi la vot! Nu-i lăsa pe alții să aleagă pentru tine!"
Slugărnicie Maximă. După ce Departamental de Stat a dat ordine Parlamentului României mai rău ca-n coloniile africane, Deputații și senatorii PNL cer convocarea unui plen pentru o declarație care să reafirme angajamentul față de SUA
Top 10 proiecte mortale in constructii din America- zeci de mii de oameni morti, dar nimeni nu face atata tam-tam ca la proiectele lui Ceausescu: Transfagarasan, Casa Poporului, baraje, canalul Dunare Marea-Neagra
O nouă mizerie marca Dragnea: "Fond Suveran" cu capital Israelian. Cum nu putem crede că Dragnea nu ştie ce-nseamnă SUVERAN şi FOND SUVERAN înseamnă că Dragnea e în stare să-şi BATĂ JOC DE ORICE.
GUVERNUL NEGRU – Lovitura napraznica pentru democratia din Romania. Printr-o ordonanta ilegala, SRI a primit calitatea de organ de cercetare penala. Guvernul Ciolos a reinviat Directia VI-a Cercetari Penale a Securitatii. Interceptarea si supravegherea se vor face in continuare cu infrastructura SRI, prin intermediul unui Centru-fantoma infiintat prin Hotarare CSAT secreta. “Partenera DNA” Livia Stanciu va verifica mandatele. Parlamentul si Avocatul Poporului au obligatia sa anuleze Ordonanta
Regele David
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite