[VIDEO] La Roșia Montana se extrage ilegal aur de către străini: ”Vin mașini cu tone de pământ extras noaptea din mină”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Carmen Avram a susţinut, într-un interviu pentru DCNews că în timp ce România nu profită de resursele de aur pe care le are, alte companii câștigă de pe seama acestui fapt și chiar extrag pe ascuns din mine precum cea de la Roșia Montană.

loading...

Aceasta a arătat că a filmat, în cadrul emisiunii pe care o prezenta, cum camioane pleacă cu tone de pământ extras pe ascuns de la Roșia Montană.


„Cred că aurul trebuie extras pentru că altfel se joacă niște companii și fac ce vor pe teritoriul acestei țări, câștigând bani la bursă sau extrăgând pe șest, cum vine vorba. Da, pentru că noi am filmat, un coleg al meu a filmat acum câteva luni într-o zonă apropiată și cineva i-a arătat un fel de hangar așa și i-au spus că acolo noaptea vin mașini cu tone de pământ extras noaptea, ilegal, din Roșia Montană, din mină. Acuma eu, noi nu am documentat încă suficient de bine povestea asta ca să pot să o confirm ferm, dar poate că interesează pe cineva să arunce o privire în zonă și noi avem detalii, adică putem să spunem unde se află în zonă hangarul respectiv, depozitul respectiv, și se pare că este cunoscut în zonă faptul că ies cărucioarele cu aurul și că uneori din țară mai ies așa camioane cu zeci de tone de pământ care se duce la „analiză” peste mări și țări și prin urmare profită alții de aurul nostru și noi suntem, ce să zic, destul de sărăcuți așa”, a afirmat Carmen Avram.

Aurul stă ferecat în minele pe care s-au îngrijit alții să ni le închidă, spre binele nostru. Cealaltă parte, substanțială, a ajuns pe la diverse companii străine, oferită cu foarte multă ospitalitate românească de diverși binefăcători de neam, însă privaților români le-am dat peste mână dacă au îndrăznit să aibă acces legal la vreun zăcământ.

SURSA: Ortodoxinfo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Alegerile libere din România-o farsă!? Peste 95% participare la turul doi al alegerilor prezidențiale din 2014
Înțelegerea recentă cu FMI-ul și guvernul Ciolanis Șoroșit : - din 25 ianuarie alimentele s-ar putea scumpi cu 30%. O lege votată și promulgată într-un timp record dă peste cap piața produselor românești: Pe mulți îi poate duce la faliment. Da, alimentele s-au scumpit din ianuarie pana in prezent !!
10 profetii implinite in ultimii 70 de ani despre Israel
Asa cum elita masonica "FSN" l-a omorat pe Ceausescu in numele globalistilor , asa va fi omorat si poporul roman ! Video care arata greseala fatala a poporului roman ! (VIDEO)
"Dictatorul" Assad, sărbătorit pe străzile din Alep. După 4 ani, aici s-a ridicat din nou bradul de Crăciun
SUA ne ameninta: ”ori gaze de sist si Rosia Montana, ori va izolam, sau va paste razboiul”
Hackerul Gucccifer a obținut informații SECRETE din mailul fostului șef al SRI: Liste de spioni, rechizitorii
România – țintă a experimentelor SUA-UE
Cine este Mike Pence, viitorul vicepreședinte al SUA. A promulgat una dintre cele mai dure legi cu privire la avort din SUA și este un adversar declarat al homosexualilor
Victorie zdrobitoare la REFERENDUM. Grecia spune un NU categoric Europei. Ministrul grec al Apărării: Poporul a dovedit că nu se supune terorii și amenințării. Tsipras: Executivul este pregătit să revină la masa negocierilor
Lovitura de Stat Militară a fost dovedită! Generalul Coldea riscă între 15-25 de ani de pușcărie!
Noul "Mengele": Soluția germană: eliminarea naționalismului din Europa prin tratamente hormonale în masă, via alimente in Hipermarketurile imperialiștilor !!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite