VIDEO: ”La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă!” Dacă se adoptă legea vaccinării obligatorii, intru în greva foamei!

Distribuie!by O femeie din Focșani a făcut ieri o dezvăluire publică în timpul flash-mobului de la Focșani la care au luat parte peste 200 de oameni. ”La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă. Dacă se adoptă legea vaccinării obligatorii, intru în greva foamei! Asta vă pot spune […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O femeie din Focșani a făcut ieri o dezvăluire publică în timpul flash-mobului de la Focșani la care au luat parte peste 200 de oameni. ”La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă. Dacă se adoptă legea vaccinării obligatorii, intru în greva foamei! Asta vă pot spune sigur”. Mesajele vrâncenilor către parlamenatari,  cu privire la obligativitatea vaccinării, au fost tranșante: ”Dacă votezi legea, EU NU TE VOTEZ LA ALEGERI!” Oamenii au pus că vor veni iar astăzi, 8 martie, în Piața Unirii din Focșani, la orele 17.00, pentru a transmite mesaje clare antivaccinare obligatorie. Ieri, vrâncenii au stat în Piața Unirii și au socializat circa 90 de minute. ”Astăzi am fost peste 200 de oameni. Mâine vom fi mai mulți. O parte nu au dorit să apară în poză, dar oamenii ăștia există. Și se vor exprima la alegeri. Vă dați seama câți sunt împotriva vaccinării obligatorii și nu au putut să vină din diverse motive. Politicienii ar trebui să țină cont de acest lucru. Suntem o masă critică!”, au transmis cei prezenți ieri în Piața Unirii din Focșani. (Cristi IRIMIA)

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Gheorghe Piperea despre protestele #rezist: Națiune de hoți? Nu! O țară de prăduiți, tâlhăriți și ruinați de hoțul care strigă hoțul cu vocile năimiților săi din presă! Pentru o țară de executați silit și evacuați din case nu se iese în stradă?
Afirmație CUMPLITĂ a unui analist român: 1 decembrie 2018 nu ne prinde cu țara chiar întreagă. Este ceva cumplit. România nu a fost niciodată mai expusă
Guvernatorul Texasului: Casatoria a fost definita de Dumnezeu, nici un om nu o poate schimba
MAFIA araba din Berlin se intareste cu marfa proaspata: migrantii din Siria
Masoneria o spune pe faţă: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene
Prim procuror brașovean, despre pedofili și agresorii sexuali de copii: ”Am sesizat recent ministrului Justiției că avem un singur Parchet în România specializat în infracțiunile contra minorilor și n-am primit nici un răspuns”!
DNA-ul americanilor a clasat "Dosarul Bechtel", protejandu-i astfel pe americani
Dai în mine, dai în fabrici și uzine. Ambasadorul SUA afirmă că naționalismul economic românesc și contestarea practicilor multinaționalelor sunt o formă de antisemitism!
Cui a cedat Guvernul Ponta gazele de şist din Transilvania | VIDEO
Romania are cele mai mari zacaminte din Europa din metalul devenit MAI PRETIOS ca aurul! Dar scoate minele la VANZARE!
Gratierea e nimic ! Rudele lui Kovesi si Coldea abonate la contracte penale cu statul ! Asteptam tinerii frumosi&liberi in strada !
ROMANIA progresistă: Politia impusca o fetita de 7 ani. Mascatii iau pe sus o fetita de 9 ani in timp ce striga ingrozita: “Mami, nu vreau sa plec!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro