(VIDEO) Imagini incredibile: Un șobolan mănâncă pufuleți, în curtea Pediatriei din Deva

Distribuie!by loading... Secția de Pediatrie a Spitalului Județean este, din nou, în mijlocul unui scandal. Imaginile surprinse de un părinte în curtea unității sanitare arată un șobolan care, pur și simplu, mișună printre copiii. Rozătoarea pare atât de obișnuită cu oamenii, încât, la un moment dat, chiar se apropie de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean este, din nou, în mijlocul unui scandal. Imaginile surprinse de un părinte în curtea unității sanitare arată un șobolan care, pur și simplu, mișună printre copiii. Rozătoarea pare atât de obișnuită cu oamenii, încât, la un moment dat, chiar se apropie de o bancă pe care stau niște copilași, ia un pufulete de pe jos, după care se ascunde. Revine, însă, după un alt pufelete. 

Tot filmulețul realizat de Florin Luca durează trei minute. Pe filmare se pot auzi comentariile omului, care se afla la spital cu fetița lui. „Acum, va ieși un șobolan extrem de mare. Ia uitați-l! La spitalul de Pediatrie din Deva. Urmează să ia un pufulete. Deja i-am învățat filmul. Uitați-vă, focar de infecție. Copilașul meu e aici. Șobolanul stă la pândă, din nou. Uitați, copii mici, uitați șobolani care pot să muște un copil oricând”, spune bărbatul, pe filmare.


Managerul spitalului: „A fost un caz izolat”

Gabriel Berceanu, managerul Spitalului Județean de Urgență Deva susține că a aflat despre existența acestui caz miercuri, și tot atunci a chemat firma care se ocupă de deratizarea unității sanitare. Au fost schimbate capcanele pentru rozătoare, dar, până acum, niciun șobolan nu a fost prins. „Am chemat firma care se ocupă de deratizare, să înlocuiască acele capcane, care sunt puse peste tot. Eu nu am mai văzut șobolan domesticit. Explicația pe care ne-au dat-o cei de la DD CHIM, cu privire la comportamentul animalului, a fost că în zonă s-au făcut deratizare, și e posibil ca el să fi fost afectat de substanțele pe care le-au dat, și de acolo compoanmentul acesta ciudat, să vină lângă om, să pară că e blând. Dacă ar fi să fie pe la noi (n.r. să aibă cuibul la Pediatrie), s-ar prinde în capcană. Dar de ieri (n.r. miercuri) nu s-a prins nimic. De aceea, concluzia este că a fost un caz izolat, generat de dezinsecția de jur-împrejurul nostru”, a declarat managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Deva, Gabriel Berceanu. Potrivit contractului cu firma DD Chim, spitalul trebuie deratizat o dată la șase luni. Ultima data, unitatea sanitară a fost deratizată în ianuarie 2017, și ar fi trebuit să urmeze o nouă deratizare în luna iulie. Tot miercuri, în urma incidentului care a avut loc la Pediatrie, conducerea spitalului a cerut societății să efectueze zilele următoare deratizarea care ar fi trebuit să aibă loc în luna iulie.


Mușcătura de șobolan poate fi mortală

Bolile pe care le pot transmite șobolanii și mușcătura acestora pot fi letale. Șobolanii sunt purtătorii unor boli infecțioase grave, pe care le transmit persoanelor care ajung în contact cu aceste animale infectate. Cea mai întâlnita boală infecțioasă transmisă de șobolan la om este leptospiroza. Microbul pătrunde în organism prin piele, prin mucoasele nazale sau oculare. Boala se transmite prin contactul cu urina animalului infectat, contaminarea solului sau a apei cu leptospire. După ce o persoană a fost infectată cu această boală, în perioada de incubație de 21 de zile, apar simptome ca febră, frisoane, hepatită, meningită, afectarea renală. Dacă bolnavul ajunge târziu la medic se poate ajunge până la deces. Una dintre problemele care ar trebui rezolvate este cea referitor la subsolurile blocurilor și clădirilor vechi, care sunt un adevărat rai pentru coloniile de șobolani.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PROBA CA SRI A TRANSFORMAT JUSTITIA IN CAMP TACTIC - In rapoartele pe 2013 si 2014, SRI recunoaste ca a cooperat cu procurorii si ca a trecut de la sesizari si informari, la “obtinerea de rezultate semnificative, concretizate in trimiteri in judecata, arestari si condamnari”. SRI se lauda cu “informarea organelor abilitate, urmata de adoptarea de catre acestea a unor masuri de retinere/arestare”. In epoca Maior-Coldea, jurnalistii de investigatii au devenit tinte pentru SRI (Rapoartele)
UNELTIRE IMPOTRIVA ROMANIEI – Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes: “SRI si Kovesi au distrus mediul de afaceri din Romania... Sute de mii de firme falimentate si inchise... Sute de mii de familii distruse... Securistii si-au protejat propriile firme care faceau evaziunea cea mai mare... S-a mers pe protejarea firmelor Noii Securitati si pe cele cu capital strain, protejate de ambasade... S-a compromis nu doar capitalul romanesc, dar insasi economia romaneasca”
Klaus Iohannis secondat de rețeaua Soroș și-a îndeplinit misiunea ascunsă pentru care a fost ales. A distrus PNL-ul în favoarea Partidului Soroșist - "Uniți Salvăm Bucureștiul". București - Sondaje Exit Polls: USB 25%, PNL 17%.
Sebastian Ghiţă a făcut anunţul care va zgudui România: Acuze grave la adresa lui Iohannis /DOCUMENT
Hackerul Gucccifer a obținut informații SECRETE din mailul fostului șef al SRI: Liste de spioni, rechizitorii
Alexandru Cumpanasu: La Sibiu, la Summit, domnul Macron a convins pe cine trebuie ca să dea locul, 2 , să câștige pentru Achiziție mare a STS
Un deputat USR, declarație șocantă: „Noi, membrii Comisiei SRI, habar nu avem de nimic!”
Activist PRO VACCIN, lect. univ. Mihai Gafencu: „Copilul nu-i al părinților, e al nostru!” VIDEO
Laura Codruta Kovesi si lovitura de pedeapsa
Ce este Ateismul Militant şi Cine sunt exponenții lui în România
Avortul este pedepsit cu moartea în statul Georgia SUA, urmând să fie interzis în alte 3 state
Bradul iti poate vindeca intregul organism, dar putini stiu cum sa-i foloseasca beneficiile uimitoare!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro