Video: Filmare în care un patron le face pe angajatele sale românce „animale împuţite”

Distribuie!by Un filmuleț referitor la modul în care un patron  își umilește angajatele românce ale unei fabrici de textile din Ploiești a devenit viral în mediul online. loading... Filmulețul  postat pe Facebook surprinde un moment în care, româncele,  angajatele firmei de textile sunt certate de patronul societăţii. „Încercaţi să nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Un filmuleț referitor la modul în care un patron  își umilește angajatele românce ale unei fabrici de textile din Ploiești a devenit viral în mediul online.

loading...

Filmulețul  postat pe Facebook surprinde un moment în care, româncele,  angajatele firmei de textile sunt certate de patronul societăţii. „Încercaţi să nu veniţi cu replici pentru că nu vrea să le mai asculte”


Lângă patron, în  filmarea făcută cu u telefon mobil de o angajată apare şi o femeie care are rolul de a traduce ceea ce bărbatul vrea să le transmită angajatelor sale. . Într-una dintre intervenţiile sale, aceasta le spune muncitoarelor să nu comenteze cu privire la faptul că salariile nu le vor fi plătite la timp .

„Încercaţi să nu veniţi cu replici pentru că nu mai este dispus să le mai asculte. Aveţi două opţiuni: ori la 4.10 plecăm acasă fără salarii, ori aşteptăm până cel târziu ora 06.00, dar veţi lua salariile”.


Aceste fraze  creează nemulțumire în rândul angajatelor, motiv pentru care româncele încep să-şi ceară drepturile. În momentul în care bărbatul aude vocile femeilor, acesta îşi iese pur şi simplu din minţi şi începe să le înjure în limba engleză. Printre altele le spune: „M-am săturat până peste cap de voi, sunteţi nişte animale împuţite!”.

“Urmărind clipul mi s-a ridicat părul pe mână și am trecut de la furie la umilință la lacrimi. M-am simțit umilit alături de lucrătoarele de acolo. Asta e România de astăzi, asta e România prosperă a Codului Muncii, în care guverne așa-zis socialiste și așa-zis reformatoare s-au perindat pe la putere, a statului care oferă avantaje fiscale fabricilor care își relochează activitatea la noi, a hainelor fancy pe care scrie ‘fabricat în UE’, a exploatării zilnice și nemiloase a unor clase întregi de oameni. Și da, e și despre feminism și condiția femeii la locul de muncă. Priviți și ascultați cu atenție.” – a scris pe facebook Vlad, utiliatorul care a publicat filmulețul pe care îl puteți urmări mai jos:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DEMISIE cu SCANDAL LA ADEVĂRUL! Jurnalista Ramona Ursu ACUZĂ | „Ne-am întors la epoca Năstase, mi se cere să scriu mai moale despre Ponta și Ghiță”
George Soros transferă 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă
Chiar și după ce a ieșit Iohannis și e guvern PNL: România a pierdut 3000 de oameni în ultima lună, sociologii nu știu care e cauza plecării tinerilor în străinătate sau de ce nu fac copii
Putin reacționează la expulzarea diplomaților ruși din SUA: Invită personalul diplomatic american de la Moscova să petreacă Revelionul la Kremlin
BEBELUŞ LA SPITAL DUPĂ VACCINUL ROR (VIDEO)
Cea mai mare inselatorie a statului prin CNP, CERTIFICATUL DE NASTERE , Cele trei moduri in care numele unei persoane este scris pe actele de identitate
V-ar plăcea să plătiți un impozit de 10 lei la un salariu de 5.000 de lei? Atâta au plătit în 2015, firmele austriece (fără bănci) ca impozit pe profit, statului român, la o uriașă cifră de afaceri de 8,047 miliarde de euro.
Secretarul general al PNL despre Klaus Iohannis: Este un om al cărui destin a fost scris de Dumnezeu! ... De cine , de un Dumnezeul al tolerantei ?
Ziar din Italia: Ceaușescu, unul dintre cei mai importanți și mai originali politicieni ai secolului trecut
Unul dintre videourile taberei pro-Brexit care face furori pe internet. Videoul arată tot ceea ce se ține ascuns. Motivele reale pentru care Marea Britanie ar trebui să părăsească UE-ul
„Adevărata putere în lume nu este puterea națională, ci puterea marilor corporații”
România nu va fi lăsată să își construiască autostrăzi peste Carpați!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro