VIDEO EXCLUSIV/ Florin Chilian are un mesaj usturător pentru ”tembelii de parlamentari” care au votat ”o lege lipsită de orice urmă de decență”: ”Să vă stea în gât!”

Distribuie!by   ” loading... Mă cheamă Florin Chilian și sunt fumător! Să vă stea în gât legea asta!” Fumător de legendă, Florin Chilian se revoltă împotriva legii antifumat care va intra în vigoare începând de astăzi. Solistul și compozitorul este supărat că însăși munca sa, și a alor mari artiști, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


loading...

Mă cheamă Florin Chilian și sunt fumător! Să vă stea în gât legea asta!” Fumător de legendă, Florin Chilian se revoltă împotriva legii antifumat care va intra în vigoare începând de astăzi. Solistul și compozitorul este supărat că însăși munca sa, și a alor mari artiști, respectiv activitatea concertistică, vor fi grav afectate.


”Orice forma de radicalism este infinit mai nociva decat obiectul interzicerii în sine. Asta cu excluderea fumatorilor este un mare rahat. Celebre băuturi răcoritoare s-au dovedit nocive, o importantă rețea de fast food- uri înseamnă moarte – astea nu sunt interzise! Dacă s-au rezolvat restul problemelor din țară asta atunci e OK. M-am liniștit! Chiar trebuia o lege ca asta, mai abuziva decât oriunde în alta parte. Zic eu despre excese legislative”, se revoltă compozitorul și interpretul celebrei piese ”Zece”, creată cu mult fum de țigară.

chilian fumuri2

În mod evident, noile prevederi nu-i pică prea bine la stomac nonconformistului artist, dar se supune, ca orice cetățean de bunăcredință: ”Să ne întelegem, nu am nimic împotriva legii privind fumatul însă am ceva împotriva unei aberatii legislative cum este, după parerea mea, ce a iesit ca lege din căpățânile tâmpiților și tembelilor noștri de parlamentari. Mult, mult prea excesivă și discriminatorie pâna la urmă aceasta lege și lipsită de orice urmă de decență. O interdicție. Urarea mea pentru autorități: Să vă stea în gât!” Chilian își amintește că a tras prima țigară în clasa a X-a, în toaleta liceului.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro