Video cu români NEmanipulati in 1990 imediat dupa Revolutie. Multi au stiut de atunci ca Iliescu va fi Moartea României. ” Păcat de sângele vărsat ”

Distribuie!by Video cu români NEmanipulati in 1990 imediat dupa Revolutie. Multi au stiut de atunci ca Iliescu va fi Moartea României. ” Păcat de sângele vărsat ”  loading... După Revoluţia – Lovitură de stat din 1989, bestia – criminalul de Ion Iliescu a preluat conducerea României. A fost primul pas […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Video cu români NEmanipulati in 1990 imediat dupa Revolutie. Multi au stiut de atunci ca Iliescu va fi Moartea României. ” Păcat de sângele vărsat ” 


loading...

După Revoluţia – Lovitură de stat din 1989, bestia – criminalul de Ion Iliescu a preluat conducerea României. A fost primul pas spre mormântul României. Iliescu este cel care, din poziţia de preşedinte al României a permis ca în jurul lui, România să fie cucerită de interesele străine şi să fie distrusă pas cu pas, astfel încât în prezent, în anul 2013, este un DEZASTRU.

Manipularea maselor a funcţionat perfect la alegerile din 1990 şi românii nu prea inteligenţi în a dibui minciuna s-au lăsat prostiţi de Iliescu, votându-l cu fericire şi împlinire maximă, mulţi dintre români îndrăgostindu-se subit şi iremediabil de el până în zilele noastre. Detalii şi video în continuare:

Alţi români însă au avut în inima, sufletul şi mintea lor ceva aparte… şi au ştiut de pe atunci că ILIESCU şi FSN (Frontul Salvării Naţionale) = MOARTEA. Au ieşit chiar şi în stradă împotriva lui, dar, din păcate, nu au fost suficient de mulți… Aceștia, cei care au ieșit atunci în stradă, ŞTIAU ce se întâmplă! ȘTIAU CE VA URMA… Mulţi români nu ştiu nici astăzi ce se întâmplă în jurul lor…


Următorul filmuleţ este dedicat acelor români… care atunci ŞTIAU şi care au încercat, atât cât au putut, să ne scape pe noi, tinerii de azi, de acea soartă crâncenă care ni se prefigura şi care din păcate… ni s-a întâmplat. RESPECT LOR! Ar trebui să-i avem ca modele atunci când vine vorba de înţelegerea realităţii din spatele perdelei de fum ce ni se prezintă tot timpul în faţa ochilor pe la TV și prin presa vândută şi atunci când vine vorba de APĂRAREA BINELUI NAŢIONAL.

FILM – VIDEO: România 1990: After the Revolution (după Revoluţie):
Sursa: http://ceicunoi.wordpress.com/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Florin Călinescu, REVOLTAT de Guvernul Orban
Grațierea, cerută oficial României de CEDO. Iohannis a primit o palmă la Strasbourg.. Impotriva cui demonstrează tinerii liberi si frumosi ?
Jurnalistul Doru Bușcu dezvăluie că fostul premier Tudose pregătea o lege care anulează redevențele offshore și care returnează redevențele plătite de companiile extractoare începînd cu 2008. Paguba la buget? 1 MILIARD de EURO
`Directionati lunetele spre Turcia !
Tudor Chirilă propagandă pentru REȚEAUA SOROS. Guralivul TUDOR CHIRILĂ s-a dat de gol şi face propagandă pentru Partidul lui SOROS "Poţi să dai o semnătură ca USR să poată să candideze şi, cine ştie, poate că vom avea un parlament mai curat" cu SOROS?
EUROPENILOR, ASTA ESTE KOVESI A VOASTRA – Iata capetele de acuzare impotriva lui Kovesi traduse in engleza: "In the spring of 2011, she personally claimed and received the amount of 268.689,36 lei from Ghita... she involved the institution she was leading in the extradition procedure of the convicted person Nicolae Popa... made all the necessary steps for obtaining the visa for the delegation members... ordered the payment of the air tickets from the funds of the Prosecutor's Office"
Trei țări ortodoxe: CIPRU CADE, GRECIA CADE, ROMÂNIA încă REZISTĂ în luptă cu homosexualitatea
Referendumul lui Iohannis, paravan pentru un tun financiar de 2 milioane de Euro?
Bucurați-vă! Drujbele vor hurui mai sprintene începând de azi, asfaltul autostrăzilor va reintra în pământ, iar o halcă din Portul Constanța se va mai pierde în Mare.
Cum poţi lua în stăpânire o ţară și ce faci cu poporul care o locuieşte ?
KREMLINUL NU SE JOACĂ | Putin a infiltrat efective militare secrete în ţări vest-europene
George Maior si Florian Coldea, sefii SRI-ului, au participat ieri la mega-intrunirea masonica de la Bucuresti
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro