VIDEO. Andreea, sora mai mică a Sorinei: „Sufletul meu e despărțit. Sori, te iubesc!”

Distribuie!by Avocatul familiei Șărămăt din Baia de Aramă, care a crescut-o pe Sorina de șapte ani încoace, a realizat o filmare cu sora mai mică a fetiței care a fost răpită cu forța pentru a fi dată spre adopție unor români din America. loading... Andreea dă o serie de răspunsuri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Avocatul familiei Șărămăt din Baia de Aramă, care a crescut-o pe Sorina de șapte ani încoace, a realizat o filmare cu sora mai mică a fetiței care a fost răpită cu forța pentru a fi dată spre adopție unor români din America.

loading...

Andreea dă o serie de răspunsuri candide și emoționante despre cum arată viața ei după despărțirea de soră. Ea îi transmite pe această cale Sorinei că o iubește.


Andreea a fost preluată de familie în plasament cam în același timp cu Sorina. Ea a putut fi adoptată de familie, dar Sorina, din motive misterioase, nu. Părinții acuză că autoritățile se apără cu fals în acte, pretinzând că Sorina era adoptabilă din 2013 (!).

VIDEO

VIDEO. Andreea, sora mai mică a Sorinei: „Sufletul meu e despărțit. Sori, te iubesc!”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro