Victor Ponta începe JIHADUL cu DNA-ul: Nu ne spune nouă ce să facem

Distribuie!by Victor Ponta începe JIHADUL cu DNA-ul: Nu ne spune nouă ce să facem loading... Procurorii DNA sunt puși la zid de premierul Victor Ponta! Totul a pornit după ultimul dosar în care anchetatorii îi urmăresc penal pe social-democrații Viorel Hrebenciuc și Dan Șova. Hrebenciuc a cerut sprijin pentru legea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Victor Ponta începe JIHADUL cu DNA-ul: Nu ne spune nouă ce să facem


loading...


Procurorii DNA sunt puși la zid de premierul Victor Ponta! Totul a pornit după ultimul dosar în care anchetatorii îi urmăresc penal pe social-democrații Viorel Hrebenciuc și Dan Șova. Hrebenciuc a cerut sprijin pentru legea amnistiei din partea lui Șova care urma să intervină pe lângă ministrul Justiției. În schimb, Șova urma să primească sprijin pentru câștigarea șefiei PSD.

Ponta consideră că ceea ce a făcut Șova, anume să ceară sprijin pentru a ajuns președintele PSD, este perfect legal și le dă o palmă grea procurorilor.


”Ce, o să numească DNA șef la partide? Nu o să ne spună DNA pe cine punem președinte! Nici nouă, nici la PNL, nici la PDL. Trebuie să rămânem în limitele Constituției!”, le-a atras atenția Ponta procurorilor.
http://www.stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro