Victor Orban, atac la George Soros: „Foloseşte o reţea de tip mafiot”

Distribuie!by Victor Orban, premierul Ungariei, susține că rețeaua de tip mafiot a lui George Soros vrea o Europă nouă, mixtă, în timp ce Ungaria nu dorește să-și rezolve problemele demografice cu emigranţi, ci cu copii maghiari. Într-un interviu radiofonic pentru emisiunea „Bună dimineața, Ungaria!” a postului de radio Kossuth, Victor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Victor Orban, premierul Ungariei, susține că rețeaua de tip mafiot a lui George Soros vrea o Europă nouă, mixtă, în timp ce Ungaria nu dorește să-și rezolve problemele demografice cu emigranţi, ci cu copii maghiari.

Într-un interviu radiofonic pentru emisiunea „Bună dimineața, Ungaria!” a postului de radio Kossuth, Victor Orban a declarat despre şedinţa Parlamentului European (PE) din ziua anterioară, desfăşurată la Strasbourg, unde s-a adoptat – cu voturi şi din partea Partidului Popular European (PPE) – hotărârea privind situaţia statului de drept în Ungaria şi în Polonia că Fidesz s-a aflat la un centimetru distanţă de ieşirea din PPE, deoarece majoritatea partidelor din această grupare “ne-a trădat”.

loading...

Conform flux24.ro, Victor Orban, președintele Fidesz, a spus că nu au părăsit PPE doar pentru că francezii, spaniolii şi italienii „au fost în mod clar de partea noastră”, iar în dezbaterea în sânul PPE au afişat o atitudine solidară cu Ungaria. Premierul Ungariei a mai spus că “dacă însă aliaţii noştri ne trădează – aşa cum şi majoritatea Partidului Popular ne-a trădat ieri, atunci nu mai avem ce căuta printre ei”, adăugând că „totuşi, faptul că trei ţări serioase, francezii, spaniolii şi italienii au spus că maghiarii au dreptate, ne dă ceva speranţă în schimbarea în sânul PPE. Speranţa e tot mai puţină, dar încă există. Altfel, azi dimineaţă nu am mai fi membri PPE.”


Victor Orban a precizat că a discutat despre acest subiect cu cancelarul austriac Sebastian Kurz și că urmează să se întâlnească și cu liderul CDU și cancelarul Germaniei, Angela Merkel. După ce va aborda tema și cu Donald Tusk, președintele PPE, „va trebui să ia o decizie.” Orban a mai subliniat faptul că  „situaţia nu poate rămâne aşa”: dacă PPE nu ia apărarea Ungariei, atunci “noi va trebui să creăm o nouă mişcare europeană cu caracter creştin-democrat” şi „vom avea aliaţi pentru a lansa această mişcare”.

În opinia lui, nu e surprinzător faptul că majoritatea pro-migraţionistă a PE – socialiştii, liberalii, verzii – la care a aderat şi opoziţia din Ungaria, a votat împotriva Ungariei, pentru că aceste forţe detestă atitudinea ostilă migraţiei a acestei ţări.


Orban crede că în spatele acestei situații stă activitatea intensă a reţelei Soros în PE şi în politica europeană. „Evident, în spatele acestor acţiuni se află reţeaua Soros”, a declarat premierul Ungariei, numindu-l pe George Soros oligarhul numărul unu din lume, care „foloseşte o reţea de tip mafiot pentru a-şi desfăşura activitatea politică şi pentru a influenţa politica europeană”.

Orban a mai spus că în timp ce această reţea vrea o Europă nouă, mixtă, Ungaria nu vrea să rezolve problemele demografice cu emigranţi, ci cu copii maghiari.

Din punctul de vedere al Ungariei, prim-ministrul consideră cel mai important că poziţia austriecilor nu schimbă faţă de migranţi, ei se opun migraţiei şi stăruie cu insistenţă asupra apărării graniţelor. Pe de altă parte, a evidenţiat prim-ministrul, cancelarul Austriei este favorabil creşterii competitivităţii, ceea ce este în concordanţă cu poziţia celor patru ţări de la Visegrád.

În schimb, consideră o veste proastă poziţia fermă a austriecilor împotriva energiei atomice, ei atacă orice investiţie în industria energetică atomică, o poziţie defavorabilă nu numai Ungariei (din cauza centralei de la Paks), dar şi Cehiei.

https://evz.ro/victor-orban-atac-la-george-soros-foloseste-o-retea-de-tip-mafiot.html?fbclid=IwAR09n7OzE1qxDMoc1FTZgqOEhhP6b5M9LcfgRxPE3ieWRHJfOLmxfF3nW4E

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Previziunile FMI pentru România: cinci ani de scumpiri în lanţ | Va fi mai rau ca in comunism caci atunci stiam macar ca induram sa se plateasca datoriile, dar acum pentru ce ne chinuim?
Ce salarii aveau românii înainte de Revoluţie
Rosia Montana – Cel mai mare jaf de pe terra…
Curtea de Apel Timișoara a respins cererea SUA de extrădare a hackerului care a spart mailurile lui Colin Powell
Presa franceză după vizita șefei FMI, Christine Lagarde, în România: “Țara este de vânzare, în curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”
Dovadă că Soroş a finanţat lovitura de stat din decembrie 1989
Tradare nationala! Ponta demite inca o data un prefect pentru a le face pe plac UDMR-istilor!
Ion Coja: “Mi s-a făcut rușine de mine, cât de ușor m-am lăsat păcălit de propaganda anti-Ceaușescu care a fost în fapt o propagandă anti-românească!”
Elena cerea îndurare, se împotrivea chiar. Nicolae Ceaușescu nu s-a opus. A acceptat inclusiv această umilință. Însă plângea. Îi șiroiau lacrimile pe obraz. Și suspina. În acel moment, când l-am văzut suferind sincer și profund, m-am retras, m-am ascuns de ochii și privirile lui. Mi-era rușine, o imensă rușine. Puteam fi detașat, nu eu eram cel vinovat de postura în care ajunsese, dar lucrul acesta se întâmpla în unitatea unde eu însumi eram comandant. Evitam privirile oamenilor, nu aveam puterea să mă uit în ochii lor.
Dan Tănasă publică documente bombă. Discriminarea în masă a românilor din Harghita și Covasna.
Iohannis despre AUDIEREA SOȚIEI sale: Carmen Iohannis, nu va merge la audieri că ne vom afla în vizită de stat în Marea Britanie
Ungaria se pregăteşte de naţionalizarea giganţilor din domeniul utilităţilor. Companii din Germania, Franţa şi Italia vor fi afectate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro