Vicepremierul Ungariei: aș fi dat mai devreme cu pumnul în masa românilor

Distribuie!by loading... Continuă să curgă reacţii iritate de la Budapesta, după controversa creată de Ziua Naţională a României, transmite Digi24. După ce ministrul de Externe le-a interzis diplomaţilor maghiari să participe la festivităţile organizate de 1 decembrie, reacţii au venit şi de la alţi oficiali. Un vicepremier de la Budapesta, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

semjen-zsolt

loading...

Continuă să curgă reacţii iritate de la Budapesta, după controversa creată de Ziua Naţională a României, transmite Digi24.

După ce ministrul de Externe le-a interzis diplomaţilor maghiari să participe la festivităţile organizate de 1 decembrie, reacţii au venit şi de la alţi oficiali. Un vicepremier de la Budapesta, de exemplu, a spus răspicat că Ungaria ar fi trebuit să dea cu pumnul în masă mult mai devreme în relaţia cu România.

„Dacă e să ne punem întrebarea dacă diplomaţia ungară are vreo responsabilitate în deteriorarea relaţiilor româno-ungare, trebuie să spun cu conştiinţa curată că nu are. Întodeauna am fost îngăduitori cu românii şi niciodată nu am exacerbat lucrurile. Dar acum am ajuns să fim puşi la zid.


Eu cred că dacă ar fi să reproşăm ceva diplomaţiei ungare din orice punct de vedere, atunci ar fi că nu am dat cu pumnul în masă mai devreme”, a spus Zsolt Semjen, vicepremier ungar.

FOTO: Zsolt Semjen, Agerpres


 

Sursa dantanasa.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Unchiul Alexandrei recunoaște: Sunt vinovat că i-am ţinut în braţe public pe marii procurori, marile servicii.Pentru cine m-am bătut în toţi anii ăştia?
Sclavagismul modern: pericol sau bunastare?
TERIBIL. S-a dat liber la taiat PADURI.38 de deputati PSD AU FĂCUT O LEGE CARE PERMITE DEFRIȘAREA LEGALĂ A PĂDURILOR
REVOLUTIE IN JUSTITIE - Condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea e nula. CCR a statuat: “Intreaga reglementare referitoare la independenta justitiei este lipsita de efecte juridice daca hotararea prin care 'se spune dreptul' este intocmita de o persoana care nu indeplineste calitatea de judecator al cauzei”. Procesul lui Dragnea trebuie revizuit intrucat pentru Livia Stanciu si Luminita Zglimbea a semnat sefa ICCJ Cristina Tarcea. Sute de hotarari similare trebuie anulate (Decizia)
Iată de ce a fost asasinat Ceauşescu! Adevărul ieşit acum la iveală…
USR-ismul brasovean ia amploare: Două femei, care au o relație de 2 ani, își doresc ca Statul Român să le recunoască parteneriatul civil
PATRIOTISM MAGHIAR – Luati lectii de la premierul Ungariei Viktor Orban, care nu isi indoaie genunchii in fata UE: "Suntem tarile care nu doresc sa fie conduse de un imperiu condus de la Bruxelles... Nu vrem sa devenim tari imigrante cu populatii mixte... Nu suntem dispusi sa finantam din bani europeni puzderia de organizatii de tip Soros... Bugetul UE nu este conceput pentru a finanta gruparile care servesc scopurile acestora, si nici sa pregateasca organizatori de proteste si activisti"
Eminența cenușie din spatele partidului lui Dacian Cioloș este ANCHETATORUL meu de la Securitate
Mă proştilor: ”V-am lăsat fără datorii, v-am găsit şi mai săraci şi proşti”
Scandalul E.coli: lovitură din Germania, care SPULBERĂ argumentele autorităţilor române
O POVESTE CU MILIARDARI, DICTATORI, CIA, PREȘEDINȚI AMERICANI PLUS SOROS ȘI O COMPANIE ROMÂNEASCĂ
PNL să ceară scuze românilor că au votat în Parlamentul European împotriva sancţionării alimentelor mai proaste pentru România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro