Vestele galbene: Masonul Macron la puscărie! Presa nu vă va informa despre asta!

Distribuie!by „Maçon Macron en prison” (Masonul Macron în pușcărie) loading... Mass-media sionistă din România nu informează despre mișcare vestelor galbene („gilets jaunes”) din Franța, unde se protestează masiv împotriva globalistului progresist Macron, prietenul globalistului progresist Iohannis, ambii roboți masoni fiind pregătiți în același laborator ideologic al iudeo-masonilor pentru confecționat lideri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Maçon Macron en prison” (Masonul Macron în pușcărie)

loading...

Mass-media sionistă din România nu informează despre mișcare vestelor galbene („gilets jaunes”) din Franța, unde se protestează masiv împotriva globalistului progresist Macron, prietenul globalistului progresist Iohannis, ambii roboți masoni fiind pregătiți în același laborator ideologic al iudeo-masonilor pentru confecționat lideri sterpi, fără urmași, prostănaci și total lipsiți de sentimente patriotice sau umane.


La fel ca Emmanuel Macron și Klaus Werner Iohannis, nici „europenii” Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene și cancelarul Angela Merkel) nu au copii. Toți aceștia sunt sterpi, fără urmași, „roboții” ideali ai globalismului, total indiferenți de viitorul omenirii. Să-l reamintesc și pe sterilul Dacian Julien Cioloș, mercenar internaționalist nominalizat de la Bruxelles ca premier al României.

Credeți că era doar o banală coincidență că președintele și premierul României anului 2016 nu aveau copii, deși amândoi se aflau la apogeul maturității? Alături de politicienii europeni importanți fără copii, menționați mai sus, adăugăm și alții de același calibru și la fel de sterpi: premierul britanic Theresa May, prim-ministrul italian Paolo Gentiloni, premierul Luxemburgului, homosexualul Xavier Bettel, căsătorit cu un bărbat, prim-ministrul olandez Mark Rutte și Stefan Löfven, sudorul din Suedia ajuns premier.


Continuați să credeți că sunt doar simple coincidențe? Înseamnă că sunteți naivi! Pare că însuși sistemul îi selectează și după criteriul infertilității, ca să aibă certitudinea nepăsării pentru viitorul generațiilor următoare. După ei, potopul!

Marius Albin Marinescu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lista „acoperiţilor“ din Justiţie: 500 de procurori, 57 de judecători şi 126 de auditori
Ambasadorul nominalizat al SUA la ONU, Nikki Haley, se opune definirii avortului ca drept al omului, pronunțându-se „puternic pro-viață”.
Producătorul celui mai nou tractor românesc: „Închiderea Tractorul, cea mai mare crimă economică. Au vândut utilaje de sute de mii de euro la preț de fier vechi!”
Justitiarul in 2018: Domnul Augustin Lazăr este un fost procuror comunist, un „dinozaur” de pe vremea lui Ceaușescu. L-am cunoscut personal,la fel cum am cunoscut-o și pe colega acestuia, doamna procuror Carmen Capră, altă protectoare a lui Klaus Iohannis
Aflăm că FMI şi UE sunt cei care vor modificarea Legii Pensiilor. Atenție la Legea Pensiilor din România. FMI-ul şi Federalista UE vor să reducă pensiile în UE. Italia. Raport FMI: "Reducerea pensiilor, din Legea Fornero nu este de ajuns"
Ce se ascunde în spatele blocadei economice a Qatarului | „Răscumpărarea” de un miliard de dolari care a supărat lumea arabă
A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?
Mărturia bărbatului bătut crunt de doi tineri într-un pasaj din Brașov
DEZASTRU PENTRU DNA PE ABUZ IN SERVICIU – Parchetul lui Kovesi primeste lovitura dupa lovitura. Dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia a constatat dezincriminarea abuzului in serviciu, CA Cluj a decis achitarea fostului director Electrica Nord si a altor trei inculpati pe motiv ca fapta nu e prevazuta de legea penala: „S-a retinut ca inculpatii nu ar fi incalcat o obligatie sau o indatorire prevazuta de o lege sau OUG, ci de un act normativ inferior” (Minuta)
Americanii trimit cele mai scumpe avioane de război din lume în Europa! Le trimit doar pentru „exerciții”?
SUA anunță: România se `transformă` în POLIGON de RĂZBOI! Participă 30.000 de soldați NATO
Iohannis, DECLARAȚII HALUCINANTE: Pur teoretic, se poate aloca 6% din PIB educaţiei, dar practic nu, pentru că banii nu pot fi cheltuiţi cu folos
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro