Veste URIASA pentru familia Saramat! Tribunalul Bucuresti a admis ca actele adoptiei Sorinei sunt false!

Distribuie!by Tribunalul Bucuresti a decis astazi deschiderea procesului privind nulitatea absoluta a adoptiei Sorinei, fata plecata in America din sanul familiei Saramat! La fix trei luni de cand Sorina si-a luat zborul catre America, insotita de sotii Secarin, noii ei parinti, familia Saramat continua sa spere ca fetita de 8 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tribunalul Bucuresti a decis astazi deschiderea procesului privind nulitatea absoluta a adoptiei Sorinei, fata plecata in America din sanul familiei Saramat! La fix trei luni de cand Sorina si-a luat zborul catre America, insotita de sotii Secarin, noii ei parinti, familia Saramat continua sa spere ca fetita de 8 ani pe care ei au crescut-o in ultimii 7 ani se va reintoarce in vila familiei din Baia de Arama.

loading...

Asa ca a solicitat Tribunalului Bucuresti redeschiderea dosarului adoptiei si judecarea cauzei in lumina unor falsuri pe care familia Saramat sustine ca le-au facut reprezentantii autoritatilor in speta respectiva. Astazi, avocatul familiei a dat o veste mare tuturor sustinatorilor familiei Saramat, confirmand redeschiderea cauzei si acceptarea noilor probe depuse la dosarul anularii adoptiei.


”In procesul privind constatarea nulitatii absolute a adoptiei Sorinei, Tribunalul Bucuresti a respins astazi, 23.10.2019, exceptiile invocate de catre Sacarin Gabriel si Sacarin Ramona prin aparator ales, dar si pe cele invocate de catre DGASPC Mehedinti si ANPDCA privind autoritatea de lucru judecat a hotararii judecatoresti pronuntate de Curtea de Apel Craiova prin care a fost incuviintata adoptia.

Procesul se judeca! Urmatorul termen de judecata va avea loc la data de 25.11.2019 la Tribunalul Bucuresti. La dosarul cauzei, la data de 21.10.2019, au fost depuse mijloace probatorii tehnice ce atesta in mod incontestabil faptul ca toate inscrisurile intocmite de reprezentantii DGASPC Mehedinti (in speta Morjan Violeta – manager de caz) in dosarul adoptiei sunt FALSE, semnatura si scrisul olograf al Asistentului Maternal Saramat Mariana fiind contrafacute in mod grosolan prin modalitati ce se circumscriu elementului material al infractiunii de Fals intelectual”, a notat avocatul Victor Dumitrica.


http://www.bzc.ro/veste-uriasa-pentru-familia-saramat-tribunalul-bucuresti-a-admis-astazi-procesul-privind-constatarea-nulitatii-absolute-a-adoptiei-sorinei-procesul-se-judeca-70991?fbclid=IwAR2QUc1uEATX5sSsKzXkg8O2NKWbbFyi4Oqiw0mCmcIArTShNd4peVgbDKM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sebastian Ghiţă a făcut anunţul care va zgudui România: Acuze grave la adresa lui Iohannis /DOCUMENT
EXCLUSIV Avem dovada: USB, finanțat ilegal
Ilie Șerbănescu: ”Satârul statului minimal a ajuns la os, în timp ce caimacul stimulentelor a fost cules de stăpânul străin al economiei!”
Pericol pentru România: UDMR ar putea trece la suveraniști la comanda lui Orban
Organizatia Nationala de Guerila Rezist
Pâinea cu pliant pro referendum a atras amenzi uriase insa Coca- Cola care a promovat imagini proLGBT nu au patit nimic!
In România se vând și se fură chiar și… RÂURILE. Afacerea microcentralelor distruge biodiversitatea Românie
TATAL FETITEI: "Toate organele de la Protecţia Copilului, de la managerul de caz, inspectorul de caz, şefa adopţiei, au complotat cu această familie, ne-au terorizat”. Părinţii adoptivi ai fetiţei ar fi intervenit direct la Bucureşti, la şefa Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Copilului, Gabriela Coman, „ca să li se dea un copil clinic sănătos“
George Soros atac murdar la Trump: ”Este un impostor, un șarlatan, un dictator în curs de devenire”
Istorii necunoscute: Cum a încercat Iliescu să îl păcălească pe Nicolae Ceaușescu, aflat în vizită la Iași
Liviu Dragnea, discurs de mare forță la Congresul PSD: „Defăimarea propriei țări prin minciună este o faptă foarte gravă! Este nevoie să protejăm suveranitatea României!”
Doamne Ferește - Ce face Klaus Iohannis, în plin scandal la Caracal: poze de campanie ale președintelui, cu rânjet de cal, cu burtoi de gravidă?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro