Veste URIASA pentru familia Saramat! Tribunalul Bucuresti a admis ca actele adoptiei Sorinei sunt false!

Distribuie!by Tribunalul Bucuresti a decis astazi deschiderea procesului privind nulitatea absoluta a adoptiei Sorinei, fata plecata in America din sanul familiei Saramat! La fix trei luni de cand Sorina si-a luat zborul catre America, insotita de sotii Secarin, noii ei parinti, familia Saramat continua sa spere ca fetita de 8 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tribunalul Bucuresti a decis astazi deschiderea procesului privind nulitatea absoluta a adoptiei Sorinei, fata plecata in America din sanul familiei Saramat! La fix trei luni de cand Sorina si-a luat zborul catre America, insotita de sotii Secarin, noii ei parinti, familia Saramat continua sa spere ca fetita de 8 ani pe care ei au crescut-o in ultimii 7 ani se va reintoarce in vila familiei din Baia de Arama.

loading...

Asa ca a solicitat Tribunalului Bucuresti redeschiderea dosarului adoptiei si judecarea cauzei in lumina unor falsuri pe care familia Saramat sustine ca le-au facut reprezentantii autoritatilor in speta respectiva. Astazi, avocatul familiei a dat o veste mare tuturor sustinatorilor familiei Saramat, confirmand redeschiderea cauzei si acceptarea noilor probe depuse la dosarul anularii adoptiei.


”In procesul privind constatarea nulitatii absolute a adoptiei Sorinei, Tribunalul Bucuresti a respins astazi, 23.10.2019, exceptiile invocate de catre Sacarin Gabriel si Sacarin Ramona prin aparator ales, dar si pe cele invocate de catre DGASPC Mehedinti si ANPDCA privind autoritatea de lucru judecat a hotararii judecatoresti pronuntate de Curtea de Apel Craiova prin care a fost incuviintata adoptia.

Procesul se judeca! Urmatorul termen de judecata va avea loc la data de 25.11.2019 la Tribunalul Bucuresti. La dosarul cauzei, la data de 21.10.2019, au fost depuse mijloace probatorii tehnice ce atesta in mod incontestabil faptul ca toate inscrisurile intocmite de reprezentantii DGASPC Mehedinti (in speta Morjan Violeta – manager de caz) in dosarul adoptiei sunt FALSE, semnatura si scrisul olograf al Asistentului Maternal Saramat Mariana fiind contrafacute in mod grosolan prin modalitati ce se circumscriu elementului material al infractiunii de Fals intelectual”, a notat avocatul Victor Dumitrica.


http://www.bzc.ro/veste-uriasa-pentru-familia-saramat-tribunalul-bucuresti-a-admis-astazi-procesul-privind-constatarea-nulitatii-absolute-a-adoptiei-sorinei-procesul-se-judeca-70991?fbclid=IwAR2QUc1uEATX5sSsKzXkg8O2NKWbbFyi4Oqiw0mCmcIArTShNd4peVgbDKM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Donald Trump: Nu vreau niciun salariu ca presedinte, banii sa ramana la popor |Iohannis, Ciolos cand luati exemplu?
Ce se ascunde în spatele blocadei economice a Qatarului | „Răscumpărarea” de un miliard de dolari care a supărat lumea arabă
Domnu’ Ciolos, dar de ce am dat 15 milioane de Euro pe chestia asta?
Techniques for dilution, misdirection and control of a internet forum..
PRESA ISRAELIANĂ: SCANDALUL „SPIONAJ LA KOVESI” | Un oficial de rang înalt din SRI a comandat acţiunea
Decizie uluitoare luata de partide. Parlamentarii au dat liber jafului in padurile Romaniei
Un alt nivel de batjocură: Autoritățile le-au deschis dosar penal unor săteni din Iași care și-au asfaltat singuri drumul (VIDEO)
Vanzarea sasilor catre Republica Federala Germania, operatiune initiata de guvernul de la Bonn, care isi propusese sa extinda piata locurilor de munca de noi sclavi "pe plantatie" cu cetateni din lagarul estul Europei, vorbitori de limba germana - Sasii din  Romania - „Actiunea Recuperarea. Securitatea si emigrarea germanilor din Romania (1962-1989)
Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.
ANALIZĂ INCENDIARĂ! Generalul Chelaru, despre proteste: „În jurul nostru BATE CRIVĂŢUL, se fac poduri peste România, iar noi NE BATEM ÎNTRE NOI CA IDIOŢII”
Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL în urmă cu puţin timp
EXCLUSIV: Microbuzul de campanie al lui Klaus Iohannis ridicat de Poliție la Roma. Era folosit de Rareș Bogdan
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro