Veste ingrozitoare! Seful NATO obliga Romania sa se pregateasca de razboi!

Distribuie!by NATO a dat anuntul marti prin secretarul sau general, Jens Stoltenbergm, ii cere Romaniei sa creasca cheltuielile ale armatei Romanie, pentru a avea mai multi bani bugetari pentru aparare. Romania a urcat pana la 2% bugetul armatei Romanie: „Eu recomand României să-și crească cheltuielile bugetare pentru apărare și să-și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

NATO a dat anuntul marti prin secretarul sau general, Jens Stoltenbergm, ii cere Romaniei sa creasca cheltuielile ale armatei Romanie, pentru a avea mai multi bani bugetari pentru aparare.
Romania a urcat pana la 2% bugetul armatei Romanie: „Eu recomand României să-și crească cheltuielile bugetare pentru apărare și să-și continue această creștere de anul trecut pentru anii care vor veni. Această măsură este deosebit de importantă pentru țările noastre, având în vedere că trebuie să răspundă unor provocări de apărare într-o lume în schimbare, în care avem cereri crescânde pentru securitate și apărare”, a declarat Stoltenberg, in conferinta de presa comuna alaturi de premierul Dacian Ciolos, in sediul NATO.
Toate recomandarile acestea mergeau spre o directie si nu erau nici atat transate.

loading...

„România este un membru foarte apreciat al alianţei noastre care contribuie în mod activ la misiunile NATO din Afganistan şi Kosovo şi la securitatea Mării Negre şi îşi oferă susţinerea pentru Moldova, Georgia şi Ucraina ajutându-le să-şi construiască capacităţile de apărare. România este de asemenea o gazdă pentru echipamente active ale NATO cum ar fi Divizia multinaţională din sud-est care a devenit activă în decembrie şi astfel consolidează apărarea alianţei noastre. Anul trecut am vizitat unitatea NATO de la Bucureşti, una din cele şase mici baze pe care le desfăşurăm în Europa Centrală şi de Est. Această bază va asigura că trupele NATO se vor desfăşura rapid în România dacă este nevoie. România este gazdă de asemenea pentru o parte importantă din sistemul de apărare antirachetă la Deveselu”, a declarat Jens Stoltenberg.


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

VIDEO Dan Barna, surprins cum râdea de un bolnav de inimă după ce se prefăcuse îngrijorat
Cu referire la organizatia ASUR (Soros) aka Remus Cernea - Inaugurarea Statuii Diavolului din Detroit a fost pigmentată cu scene homosexuale. Galerie Foto
Lovitură pentru ONG-urile finanțate de Soros
Situaţie INCREDIBILĂ: Austriecii taie păduri româneşti de 1 MILIARD de euro pe an
Rusia despre sistemul anti-rachetă instalat de NATO în România: „Nu vor putea rezista unui atac intens”
Liviu Dragnea, atac dur la adresa multinaţionalelor: 'Nu am discurs de SLUGĂ'
SCRISORILE ELECTORALE OTRAVITE – Lumea Justitiei a identificat cine se afla in spatele teroristilor electorali. Codul QR de pe scrisori duce la un site al USR Sector 6. Cerem Parchetului General sa se autosesizeze pentru folosirea de catre propagandistii USR a datelor personale a mii de tineri care au implinit 18 ani, pentru a le trimite acasa scrisori cu promisiuni de avantaje personale in schimbul votului pentru USR-PLUS (Codul QR)
„Partidele politice sunt găşti de hoţi care au devalizat ţara”, spune Ştefan Popa
Inca un pas de la republica la monarhie !!! Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala, care va intra in procedura parlamentara ! Deci "suveranii" incet si sigur isi preiau tara si in-REGIS-tratii lor !!
Dinescu, audiat în dosarul Revoluţiei | După 27 de ani, să chemi oamenii care au participat atunci? Ce să mai afli? Dacă nu ieşea Iliescu la televizor acum depuneaţi o floare pe mormântul meu
Marea trădare „Planul Naţional de Adoptare a Monedei Euro”. E un plan adoptat de Guvern, care-şi propune trecerea la moneda EURO începând cu anul 2024.
Ne pregătim de război? Armata plănuieşte cum să rechiziţioneze casele românilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro