Verișorul regelui Mihai, Mugur Isărescu, chinuie poporul prin creșterea EURO!

Distribuie!by BNR și sistemul bancar: atacul încercuit! Susțin ancheta declansată de senatorul Daniel Zamfir privind ROBOR și responsabilitatea BNR! loading... Faptul că ROBOR ar putea să fie manipulat de bănci sub protecția BNR este probabilă și pentru cei mai puțin avizați. Un răspuns simplu la întrebarea de ce băncile câștigă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

BNR și sistemul bancar: atacul încercuit! Susțin ancheta declansată de senatorul Daniel Zamfir privind ROBOR și responsabilitatea BNR!

loading...

Faptul că ROBOR ar putea să fie manipulat de bănci sub protecția BNR este probabilă și pentru cei mai puțin avizați. Un răspuns simplu la întrebarea de ce băncile câștigă în România de câteva ori mai mult decât la ei acasă, unde cetățenii sunt cu mult mai bogați? Dar, deopotrivă, de ce băncile, deși au asemenea profituri astronomice, nu plătesc impozitele și taxele cuvenite către stat, folosind tot felul de tehnici de scoatere a profiturilor în afară?


Și, iată, după ce a fost adoptată ordonața pe lăcomie, care obligă băncile să plătească o taxă în plus, dacă cresc ROBORUL, sistemul bancar cu BNR în vârf au reacționat dur: AU RIDICAT CURSUL VALUTAR, BRĂBUȘIND LEUL!

Explicațiile date de senatorul Daniel Zamfir sunt absolut raționale și logice. Acesta denunță că ROBORUL a fost și este calculat manipulator, fără a se raporta la tranzacții reale, ci la cotații simulate, ireale, false, arbitrare! Așa încât milioane de familii de români plătesc dobânzi cu 30 – 40% mai mari decât cele corecte, angajate în contractele de credit! Adică, FURT PE FAȚĂ!


BNR a reacționat violent, fără a oferi nicio explicație sau răspuns, insultându-l pe senator și inducând chiar ideea că VA BOICOTA ANCHETA PARLAMENTARĂ! Reprezentantul PNL, senatorul Cîțu, a sărit și el în apărarea BNR și a băncilor, deși în urmă cu câțiva ani acuza și el sistemul bancar de asemenea practici, nici mai mult nici mai puțin cerându-i lui Isărescu SĂ NU SE PREZINTE LA COMISIE! Semne clare că e belea marea de tot, cu miros de pușcărie multă!

Ne aflăm în plin război hibrid! N-au reușit cu #rezist, bancherii dau acum atacul în cerc asupra României, cu sprijinul cozilor de topor: EI VOR SĂ FURE BANII ROMÂNILOR DIRECT DIN SALARII, PENSII, CONTURILE BANCARE, CUM AU FĂCUT-O DE DECENII! Și nu doar a oamenilor simpli, dar și a societăților comerciale! Ăsta da război!

Într-o situație normală, DNA trebuia să se afle de mulți ani la BNR și bănci, să ridice probe și baștani, dacă nu cumva și DIICOT, fiind vorba despre securitatea națională și de zeci de miliarde de euro! Nu știu și nu cred că se va întâmpla.

Ați înțeles acum mai bine de ce zice Timmermans de la PES, Verhofstadt de la ALDELE european, Manfred Werner și Juncker de la PPE, o grămadă de trepăduși de la nemți, francezi, olandezi, suedezi, austrieci etc. că România este coruptă? E PE BANI, DOMNILOR! POPORUL ROMÂN TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ BIRURILE, DACĂ NU, NE DISTRUG CA POPOR!

Nu mai e vorba aici de partide, ideologii, povești despre statul de drept, ci despre BANII TUTUROR ROMÂNILOR! Iar, în fruntea tuturor, KLAUS IOHANNIS!

Îl felicit pe senatorul Zamfir! Nu știu cât va face și dacă va face ceva, dacă va rezista măcar! Este esențial, însă, că A VORBIT! De acum, să voteze românii ce vor vrea să fie mai departe.

PNȚCD ȚINE CU POPORUL ROMÂN!

Autor: Aurelian Pavelescu


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Roger Stone: „Dumnezeule, jumătate din populația României este spionată! Soros este în cârdășie cu serviciile de informații. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere”
O nouă întâlnire cu Grindeanu Ce caută ambasadorul SUA la Guvern
Urmeaza un dezastru? Banca Mondiala indatoreaza Romania cu 400 milioane de Euro
Donald Trump ar putea vizita în curând România. Maior: O întâlnire Iohannis - Trump, obiectivul cel mai semnificativ din punct de vedere al dialogului politic bilateral
Cea mai mare miza financiara din istoria postdecembrista se da acum | de votul PSD si PNL depinde acum daca Romania va iesi din rahat!
Jurnalista Sidonia Bogdan, jignită grobian de către Andrei Caramitru, după ce i-a cerut public USR-istului să-și declare sursele de venit
De ce mai trebuie să treacă mult până România se va schimba cu adevărat
20 de țări din UE printre care şi România semnează azi la Bruxelles înființarea Armatei Federalistei UE Tăcere totală a autorităților din România pe acest subiect. Românii nu trebuie să ştie.
Facebook a cerut mai multor spitale acces la datele medicale ale pacienţilor
La inceputul lunii decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu a aflat cum arată harta României în urma discuțiilor de la Malta
Ion Țiriac: Orban apără interesele Ungariei de la A la Z și, cu tot respectul, când se duce la Bruxelles, stă în picioare. În România principala problemă este că noi nu avem pe unul care să stea în picioare
CE INSEAMNA NATIONALIZARE?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro