Verișorul regelui Mihai, Mugur Isărescu, chinuie poporul prin creșterea EURO!

Distribuie!by BNR și sistemul bancar: atacul încercuit! Susțin ancheta declansată de senatorul Daniel Zamfir privind ROBOR și responsabilitatea BNR! loading... Faptul că ROBOR ar putea să fie manipulat de bănci sub protecția BNR este probabilă și pentru cei mai puțin avizați. Un răspuns simplu la întrebarea de ce băncile câștigă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

BNR și sistemul bancar: atacul încercuit! Susțin ancheta declansată de senatorul Daniel Zamfir privind ROBOR și responsabilitatea BNR!

loading...

Faptul că ROBOR ar putea să fie manipulat de bănci sub protecția BNR este probabilă și pentru cei mai puțin avizați. Un răspuns simplu la întrebarea de ce băncile câștigă în România de câteva ori mai mult decât la ei acasă, unde cetățenii sunt cu mult mai bogați? Dar, deopotrivă, de ce băncile, deși au asemenea profituri astronomice, nu plătesc impozitele și taxele cuvenite către stat, folosind tot felul de tehnici de scoatere a profiturilor în afară?


Și, iată, după ce a fost adoptată ordonața pe lăcomie, care obligă băncile să plătească o taxă în plus, dacă cresc ROBORUL, sistemul bancar cu BNR în vârf au reacționat dur: AU RIDICAT CURSUL VALUTAR, BRĂBUȘIND LEUL!

Explicațiile date de senatorul Daniel Zamfir sunt absolut raționale și logice. Acesta denunță că ROBORUL a fost și este calculat manipulator, fără a se raporta la tranzacții reale, ci la cotații simulate, ireale, false, arbitrare! Așa încât milioane de familii de români plătesc dobânzi cu 30 – 40% mai mari decât cele corecte, angajate în contractele de credit! Adică, FURT PE FAȚĂ!


BNR a reacționat violent, fără a oferi nicio explicație sau răspuns, insultându-l pe senator și inducând chiar ideea că VA BOICOTA ANCHETA PARLAMENTARĂ! Reprezentantul PNL, senatorul Cîțu, a sărit și el în apărarea BNR și a băncilor, deși în urmă cu câțiva ani acuza și el sistemul bancar de asemenea practici, nici mai mult nici mai puțin cerându-i lui Isărescu SĂ NU SE PREZINTE LA COMISIE! Semne clare că e belea marea de tot, cu miros de pușcărie multă!

Ne aflăm în plin război hibrid! N-au reușit cu #rezist, bancherii dau acum atacul în cerc asupra României, cu sprijinul cozilor de topor: EI VOR SĂ FURE BANII ROMÂNILOR DIRECT DIN SALARII, PENSII, CONTURILE BANCARE, CUM AU FĂCUT-O DE DECENII! Și nu doar a oamenilor simpli, dar și a societăților comerciale! Ăsta da război!

Într-o situație normală, DNA trebuia să se afle de mulți ani la BNR și bănci, să ridice probe și baștani, dacă nu cumva și DIICOT, fiind vorba despre securitatea națională și de zeci de miliarde de euro! Nu știu și nu cred că se va întâmpla.

Ați înțeles acum mai bine de ce zice Timmermans de la PES, Verhofstadt de la ALDELE european, Manfred Werner și Juncker de la PPE, o grămadă de trepăduși de la nemți, francezi, olandezi, suedezi, austrieci etc. că România este coruptă? E PE BANI, DOMNILOR! POPORUL ROMÂN TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ BIRURILE, DACĂ NU, NE DISTRUG CA POPOR!

Nu mai e vorba aici de partide, ideologii, povești despre statul de drept, ci despre BANII TUTUROR ROMÂNILOR! Iar, în fruntea tuturor, KLAUS IOHANNIS!

Îl felicit pe senatorul Zamfir! Nu știu cât va face și dacă va face ceva, dacă va rezista măcar! Este esențial, însă, că A VORBIT! De acum, să voteze românii ce vor vrea să fie mai departe.

PNȚCD ȚINE CU POPORUL ROMÂN!

Autor: Aurelian Pavelescu


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Doamne Ferește - Ce face Klaus Iohannis, în plin scandal la Caracal: poze de campanie ale președintelui, cu rânjet de cal, cu burtoi de gravidă?
„Dacă vrei să distrugi o ţară, atunci omoară învăţământul!”
„Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii"
Guvernul Orban a închis de la 1 decembrie ELECTROPUTERE CRAIOVA. Iohannis : Respectăm calendarul agreat cu UE şi Banca Mondială
O LECȚIE PENTRU ROMÂNI: Noaptea în care fermierii francezi și-au salvat culturile! GALERIE FOTO
Cum au fost „adoptaţi“ de localnici vietnamezii aduşi să muncească la Flămânzi. „Sunt mai harnici ca românii. Îi chem la masă şi le fac borş şi friptură“
Insula Şerpilor, locul interzis din Marea Neagră. Secretele tărâmului legendar al anticilor, pierdut de români în Al Doilea Război Mondial
Donald Trump afirmă că vrea să medieze pacea dintre Israel și Palestina fără a indica și ce va întreprinde în acest sens, Iranul afirmă că ”stabilitatea regională” nu va fi obținută fără acordul său, iar Organizația Mondială a Sănătății este criticată după ce a cheltuit mai mult pe călătorii decât pe combaterea unor maladii grave
Mesaj trimis de Ceaușescu de pe lumea cealaltă românilor despre Petromidia!
Mega atac la siguranța națională
Strănepotul lui Van Gogh, UCIS PENTRU CĂ A ÎNDRĂZNIT SĂ CRITICE ISLAMUL. Theo Van Gogh: „Asta a adus societatea multiculturală, un climat de teamă!”
In 2016 Augustin Lazăr avea dosar penal pentru corupție la Alba Iulia, totul s-a mușamalizat când guvernul Cioloș l-a pus în funcția de procuror general
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro