Varujan Vosganian CONTESTĂ public legea vaccinării obligatorii: „E o acțiune cu un categoric interes ECONOMIC. Această lege dezvoltă un sistem de persecuție”. Liderul ALDE NEAGĂ existența epidemiei de rujeolă invocate de autorități

Distribuie!by Liderul grupului parlamentar ALDE din Camera Deputaților, Varujan Vosganian, a spus că proiectul legii vaccinării obligatorii ridică numeroase semne de întrebare. Intervenția sa a fost făcută în cadrul dezbaterilor de miercuri de la Comisia de Sănătate a Camerei. loading... Vosganian a declarat că proiectul legii vaccinării obligatorii denotă „o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liderul grupului parlamentar ALDE din Camera Deputaților, Varujan Vosganian, a spus că proiectul legii vaccinării obligatorii ridică numeroase semne de întrebare. Intervenția sa a fost făcută în cadrul dezbaterilor de miercuri de la Comisia de Sănătate a Camerei.

loading...

Vosganian a declarat că proiectul legii vaccinării obligatorii denotă „o acțiune cu interes economic”, deoarece în acest moment, Institutul Cantacuzino este distrus și România este dependentă exclusiv de producători externi.


Mai mult, Vosganian spune că a constatat că victimele mult invocatei epidemii de rujeolă nu puteau oricum să se vaccineze, iar la alții nici măcar nu este clară cauza decesului. Varujan Vosganian confirmă, de la cel mai înalt nivel, ceea ce ActiveNews demonstra printr-o investigație publicată în aprilie a.c.

De asemenea, deputatul ALDE a remarcat presiunile subtile care se fac asupra Camerei pentru a adopta acest proiect de lege, care spune el, se bate cap în cap cu Legea prin care s-a ratificat Convenția de la Oviedo în 2001. Vosganian consideră că dacă va trece, legea va cădea la Curtea Constituțională și statul român se va face de râs.


Iată transcrierea declarațiilor deputatului Varujan Vosganian de la Comisia de Sănătate a Camerei:

 

„S-a așteptat ca Institutul Cantacuzino să se distrugă și apoi s-a venit cu o legislație a vaccinărilor obligatorii. Iertați-mă, dar asta mi se pare halucinant: noi avem în țară un institut, care când eram eu copil avea prestigiu și lucra bine, am așteptat să se distrugă – în mod normal ar fi trebuit introdusă o lege a vaccinării când institutul funcționa ca să se prevină și distrugerea institutului. Nu, am așteptat ca să fim siguri că se distruge și după ce s-a distrus facem o legislație a vaccinării obligatorii, ca să fim siguri numai vaccinuri din import și că asta va fi, categoric, o acțiune cu interes economic.
Dacă exista institutul, această temă nu se punea. Acum se pune în mod flagrant. Ca să nu mai vorbim că un institut local poate să adapteze vaccinurile la condițiile locale, în timp ce vaccinurile din import pot să pățească ceea ce am văzut că s-a mai întâmplat cu cele din străinătate, care nu se adaptează la condițiile românești.
Nu mi-e foarte clar, deși am citit și expunerea de motive și textul legii, dacă această lege o facem ca să ne facem de lucru sau dacă chiar ea este necesară în urma patologii observate în ultimii ani. Am cerut să văd și eu ce s-a întâmplat cu cazurile celor morți de rujeolă: surpriza mea a fost să constat că din copiii decedați, majoritatea oricum nu puteau să se vaccineze pentru că aveau boli asociate sau nu este clară cauza decesului.  Și mai spun ceva: am căpătat un șaselea simț. Am observat cum, pentru a se influența dezbaterea din Cameră, se lansează zvonuri despre pericolul unor epidemii, faci o campanie gratuită de vaccinare ca deputații să voteze această lege…nu mai suntem naivi.
Acest proiect de lege are un viciu care îl îndepărtează de obiectul lui. Cei care au făcut această lege nu sunt familiarizați cu limbajul democratic. Această lege dezvoltă un sistem de persecuție. Și ca să vedem până unde ajunge acest lucru, o să mă refer la amendamentul doamnei Săftoiu, care este halucinant: cel care face un vaccin prost nu pățește nimic, iar părintele care are un copil care nu e clar de ce a murit, poate face 25 de ani de pușcărie.
Există o responsabilitate asimetrică între părinți, autorități și firmele private, care este un favoarea firmelor private. Și ultimul lucru: Convenția de la Oviedo. Noi suntem parte la ea. Nu m-a lămurit încă nimeni dacă avem dreptul sau nu să o încălcăm. Nu mi-a explicat nimeni cum ne putem debarasa de ea. E o lege, votată în 2001. Noi nu putem vota legea vaccinării obligatorii decât dacă anulăm legea ailaltă. Sunt două legi care se bat cap în cap. Legea din 2001 spune că pacientul trebuie să-și dea consimțământul, iar în 2017 te obligă la consimțământ prezumat. Nu putem să avem două legi care se bat în cap.
ADVERTISEMENT
Și Constituția lămurește lucrurile: când sunt două legi care se bat cap în cap, cea care câștigă e cea care se leagă la convențiile internaționale. Nu suntem serioși și vă spun de ce: orice părinte poate s-o conteste la CCR, câștigă și noi ne facem de râs”.
Într-o intervenție acordată în exclusivitate pentru cititorii ActiveNews, Varujan Vosganian afirmă că nu găsește, în expunerea de motive a inițiatorilor legii argumentul pentru care această lege este necesară. Autorul „Cărții șoaptelor” consideră că „pericolul” gripei porcine de-acum câțiva ani a fost „o comedie”, iar în gripa aviară a fost folosită pentru ca unii să facă mulți bani.
”În convenția de la Oviedo, pe care am ratificat-o printr-o lege în 2001, se spune clar că niciun tratament nu poate fi aplicat unui pacient decât dacă el își dă consimțământul.Deci dacă votăm această lege fără să facem trimitere la legea din 2001, și să denunțăm Convenția de la Oviedo – ceea ce ar fi penibil pentru România, pentru că acea convenție vorbește despre drepturi fundamentale ale omului, până la protecția pruncului din pântecele mamei sale, nu putem să adoptăm legea vaccinării obligatorii.
S-a vorbit că s-ar putea introduce această măsură având în vedere anumite condiții excepționale. Nu știu care sunt acele condiții excepționale: eu, în afară de ridicolul gripei aviare, când s-au stropit roțile mașinilor cu substanțe pentru care unii au câștigat mulți bani și au fost măcelărite mii și mii de găini și gripa porcină, care a fost altă comedie, eu n-am auzit de o astfel de epidemie care să necesite o astfel de măsură. N-am găsit în expunerea de motive și nici în pozițiile oficiale ale celor care promovează vreo justificare și sentimentul meu este că în această lege, nu interesul public este cel primordial și am cerut explicit să ni se arate care e patologia epidemiilor din România în ultimii ani, ca să vedem dacă legea se justifică sau doar ne facem de lucru fără să avem”, a declarat Vosganian pentru ActiveNews.
SURSA: https://www.activenews.ro/stiri-politic/Varujan-Vosganian-CONTESTA-public-legea-vaccinarii-obligatorii-%E2%80%9EE-o-actiune-cu-un-categoric-interes-ECONOMIC.-Aceasta-lege-dezvolta-un-sistem-de-persecutie-.-Liderul-ALDE-NEAGA-existenta-epidemiei-de-rujeola-invocate-de-autoritati-147520?fbclid=IwAR1YM9YanV-ksd2ejWbnXU4PFv7hdS27IpoX3MqxfrKjq74GvRBnf7jWxCU#.Xl9nhPuN26k.facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Zi neagră la CEDO - 7 condamnări pentru România
PNL să ceară scuze românilor că au votat în Parlamentul European împotriva sancţionării alimentelor mai proaste pentru România
Planul de colonizare germană din 1940, aplicat „pas cu pas” acum
Topul celor mai sigure țări din lume. Primul loc este ocupat de un stat din Europa. Unde se află România
„REGELE LEMNULUI”, austriacul GERALD SCHWEIGHOFER, „TERMITA” ce devorează pădurile României. Ce legătură este între SCHWEIGHOFER și KLAUS IOHANNIS
DEZASTRU PENTRU DNA PE ABUZ IN SERVICIU – Parchetul lui Kovesi primeste lovitura dupa lovitura. Dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia a constatat dezincriminarea abuzului in serviciu, CA Cluj a decis achitarea fostului director Electrica Nord si a altor trei inculpati pe motiv ca fapta nu e prevazuta de legea penala: „S-a retinut ca inculpatii nu ar fi incalcat o obligatie sau o indatorire prevazuta de o lege sau OUG, ci de un act normativ inferior” (Minuta)
Un ofiţer SPP a murit în apropiere de vila prezidenţială din staţiunea Neptun
Iata dovada ca Erdogan coopereaza cu organizatia Isis, tranzacţii cu petrol oferit de acestia ! (VIDEO)
CACEALMA SI MANIPULARE PENIBILE. Klaus Iohannis "negociaza" cu ONG-urile lui SOROS "ce vor romanii". O mai mare manipulare nu s-a vazut de mult. Protestarii trebuie sa refuze "simulacru de negocieri" purtate de Iohannis cu ONG-uril lui SOROS
FRAUDĂ: Într-o secție de votare din DIASPORA, au votat 1673 de alegători dar s-au numărat 5234 voturi
Expert: Război? Prima sarcină - lichidarea scutului antirachetă din România
ISTERIA ANTI-BISERICA A ONG-URILOR LUI SOROS CONTINUA. In timp ce Masoneria si multe ONG-uri sunt finantate de la stat, Remus Cernea cere ca statul sa nu mai dea bani pentru Construirea Catedralei Mântuirii Neamului - propunere legislativă depusă la Senat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro