VANZAREA TARII CONTINUA. Ikea a cumpărat 33.600 de hectare de pădure în România adica 0.5% din Padurile Romaniei. Inca 40 de IKEA si ‘am scapat’ de paduri. O sa fim tara in care teritoriul ei nu va mai apartine cetatenilor romani. Dan Puric: Românii au ajuns “sclavi” în propria lor ţară!

Distribuie!by   “Vreau sa las moștenire copiilor mei această țară!” – Link direct catre petitie:  CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! – Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi – Semneaza si tu ! Ikea a cumpărat în România 33.600 de hectare de pădure, prima achiziție […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

“Vreau sa las moștenire copiilor mei această țară!” – Link direct catre petitie:

 CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! – Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi – Semneaza si tu !


Ikea a cumpărat în România 33.600 de hectare de pădure, prima achiziție de acest fel efectuată la nivel mondial de grupul suedez specializat în retailul de mobilă și decorațiuni.

loading...

“Ikea Group a decis să investească în operațiuni forestiere. Această decizie ne facilitează accesul la materie primă lemnoasă administrată sustenabil (…). Investiția în păduri este și o modalitate de a ne diversifica activele. Prin această achiziție, România devine prima țară în care Ikea Group își va administra propriile operațiuni forestiere și ne-am propus să fim un exemplu de management sustenabil al pădurilor”, a declarat Frederik de Jong, Chairman of the Board Ikea România.


Proprietatea cumpărată este localizată în centrul și nord-estul României, cu o concentrare mică și în nord-vest, potrivit comunicatului.

Ikea nu a comunicat prețul și nici vânzătorul.Grupul ajunge să dețină astfel în România – în premieră mondială – atât resurse de lemn, cât și o relație directă de producție cu furnizorii locali de mobilă, respectiv produse finite în magazine.

Potrivit Violetei Neniță, purchasing operations manager South East Europe Ikea Purchasing, în România Ikea colaborează cu peste 20 de furnizori, care produc în principal canapele, fotolii, mese, scaune, articole pentru copii si produse de ceramică.

“Mai mult de 14.000 de persoane lucrează pentru furnizorii noștri din România, iar valoarea produselor achiziționate de Ikea Group din România a crescut la peste 400 de milioane de euro pe an. Avem colaborări de peste 15 ani cu furnizorii noștri actuali, perioadă în care cei mai mulți dintre ei și-au mărit vânzările și și-au îmbunătățit semnificativ capacitățile de producție”, a adăugat Neniță.

Divizia de retail a Ikea Group este reprezentată în România printr-un magazin, deschis în București în 2007, iar grupul a cumpărat recent terenul pentru al doilea magazin, tot în București.

Dan Puric: Românii au ajuns “sclavi” în propria lor ţară! Dragi români, ieşiţi în stradă!

DAN-PURIC-POZĂ-199x300Au trecut si alegerile prezidentiale. Politicienii si-au vazut sacii in caruta, iar noi ne-am revarsat inca o data naduful votand impotriva celor care ne distrug an de an. In fond, nici nu aveam cum sa votam pentru “ceva” sau pentru “cineva”. Si asta pentru ca totul a fost o mocirla cu doua variante, bine regizata si televizata.Am convingerea ca avem un mare ghinion cu specimenele care populeaza de 25 de ani “clasa politica”. Dar cred in aceeasi masura ca si noi suntem vinovati de felul cum punem stampila.

Speram sa fie mult mai putini cei care voteaza scandalul, circul televizat, balciul facut pe banii tuturor romanilor, faradelegile, marlania, mitocania, tupeul si nesimtirea.

Dar asta e democratia noastra. Noi votam, ei si familiile lor prospera.

S-a votat si pentru Europa, pentru reprezentarea cu cinste a Romaniei in Europa, pentru binele romanilor in Europa…

In fond, s-a votat pentru niste gasti apropiate de cei care conduc partidele in Romania. S-a votat pentru indivizi care au denigrat Romania si au facut mult rau romanilor doar pentru a-si apara ei privilegiile. S-a votat pentru nevestele unora care s-au culcat liberali si s-au trezit populari. S-a votat pentru Ei si nicidecum pentru Noi, romanii.

Pentru a avea asteptari de la Ei ar trebui sa ne schimbam mai intai Noi.

Ei ne spun mereu noua, tuturor romanilor, ca “suntem mandria lor”!

Noi le spunem de 25 de ani ca “ei sunt rusinea noastra”! O rusine de care ne facem vinovati, o rusine pe care doar noi o putem spala!

O CONCLUZIE LA RECE: dragi români, ieşiţi în stradă! Doar uniţi putem schimba România.

Sursa: gandul.info / Mediafax

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro