Vampirismul la el acasa: a inceput plata in sange contra biletelor la festivalul satanic Untold | De la Colectiv incoace s-a facut o contrabanda uriasa cu sangele romanilor

Distribuie!by Daca esti un om inchis la minte nu continua sa citesti mai departe caci oricum nu vei pricepe nimic. loading... Asa cum anul trecut s-a donat sange contra biletelor la festivalul Untold si fratele sau Neversea, festivaluri cu conotatie profund oculta, pentru cei care au cunostinte de ezoterism si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca esti un om inchis la minte nu continua sa citesti mai departe caci oricum nu vei pricepe nimic.

loading...

Asa cum anul trecut s-a donat sange contra biletelor la festivalul Untold si fratele sau Neversea, festivaluri cu conotatie profund oculta, pentru cei care au cunostinte de ezoterism si ocultism, anul acesta caravana se plimba iarasi pentru a colecta tonele de sange ale tinerilor romani, pentru ca nu-i asa, romanii nu au bani de bilete, dar au de dat lucrul cel mai valoros pentru elitele mondiale, sangele romanesc.


Daca in trecut varsarea de sange de care aveau nevoie elitele masonice, casele regale, illuminati, survenea prin razboaie, astazi survine prin milioanele de avorturi si prin sacrificii de sange gen Colectiv, dar si prin colectarea masiva de sange.

De cativa ani incoace tot auzim minciuna ca nu exista destul sange pentru spitale, sau ca rezervele de sange sunt mereu la limita, desi dupa evenimentul Colectiv se colectasera tone de snage, cat rezerva intreaga a Europei, insa acest sange a disparut in mod dubios si nimeni nu stie unde. Probabil ca doar masonii Arafat si varfurile tarii, dar poate nici ei, ca sunt marionete puse in functii de elita si pe deasupra si prosti de dau in gropi.


Povestile cu vampiri nu mai sunt chiar asa legende, din moment ce in prezentarile acestor evenimente profund malefice, exista mereu simboluri si reprezentatii cu vampiri transilvaneni, cu personaje mitice, cu indivizi “untold” si “neversea”, nemaivazuti si nemaiauziti/spusi, exact personajele negative biblice. Jocul de cuvinte nu e intamplator, dar asta este iarasi o alta tema, prea grea pentru oamenii de rand care se bucura pentru un amarat de bilet.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Abia in 1965, in vremea lui Ceausescu, Romania i-a recunoscut meritele lui Cuza, infaptuitorul UNIRII, care fusese exilat de catre Monarhie
REVOLUTIE IN JUSTITIE - Condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea e nula. CCR a statuat: “Intreaga reglementare referitoare la independenta justitiei este lipsita de efecte juridice daca hotararea prin care 'se spune dreptul' este intocmita de o persoana care nu indeplineste calitatea de judecator al cauzei”. Procesul lui Dragnea trebuie revizuit intrucat pentru Livia Stanciu si Luminita Zglimbea a semnat sefa ICCJ Cristina Tarcea. Sute de hotarari similare trebuie anulate (Decizia)
LOVITURĂ pentru Clotilde Armand: Ministerul Transporturilor trimite Corpul de Control la CNAIR
Klaus Iohannis: Nu cred că e niciun motiv de grabă în organizarea referendumului pentru familie ! Cum sa fie acest presedinte "profamilie"ce in trecut a vandut copii ? (VIDEO)
De ce romanii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste - explicaţiile medicilor: (VIDEO SOC)
Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
Statul criminal Britanic, după ce l-au debranșat de la aparate ca să-l ucidă și nu l-au hrănit 36 de ore progresiștii din spital nu s-au lăsat văzând că Alfie respiră. EVZ.ro: "Micuțul Alfie a fost EXECUTAT? I s-au administrat 4 „medicamente” MISTERIOASE înainte de a MURI"
Când vom afla pe la cine se împart banii de la Untold, festivalul se califică doar ca o țeapă dată bugetului local și naivității tinerilor
Conexiunea care dinamitează protestele anti-grațiere! Apare numele lui Soros
Președintele, BEZNĂ când a fost întrebat de aria cercului / video
Ambasadorul Hans Klemm: Un ATAC AERIAN asupra României este mult mai probabil decât un atac la frontieră
Preotul Mihai Andrei Aldea: „Sunt de acord să se facă moscheea turcească de la Bucureşti dacă Turcia…” (Merită citit!)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro