Vaccinarea, afacere de circa 6 miliarde euro ! Totalitarism !! Structurile de forță din România, respectiv Prefectura Braşov, Poliţia, Inspecția Sanitară de Stat și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Braşov, au început să pună presiune pe societatea civilă autentică, reprezentată de părinți și ONG-URI neafiliate politic și economic.

Distribuie!by loading... Se întâmplă în România! Aseară am convenit cu o doamnă jurnalist de la Radio România Actualități, ca în această dimineață, în jurul orei 10.15, să facem o înregistrare pe tema scandalului public despre panourile publicitare de informare și educare a părinților în privința vaccinurilor. Doamna în cauză nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Se întâmplă în România! Aseară am convenit cu o doamnă jurnalist de la Radio România Actualități, ca în această dimineață, în jurul orei 10.15, să facem o înregistrare pe tema scandalului public despre panourile publicitare de informare și educare a părinților în privința vaccinurilor. Doamna în cauză nu a reușit să mă contacteze telefonic din nicio cabină de înregistrare a postului. Tot timpul suna ocupat! În schimb a reușit să mă sune de pe nr. de telefon personal. Ghinion, vorba unui reprezentant al statului român! În schimb, ministrul sănătății a transmis, în cursul acestei dimineți, de la acest post de radio, un mesaj “important” pentru părinții din această țară!

Structurile de forță din România, respectiv Prefectura Braşov, Poliţia, Inspecția Sanitară de Stat și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Braşov, au început să pună presiune pe societatea civilă autentică, reprezentată de părinți și ONG-URI neafiliate politic și economic. Prin astfel de măsuri ilegale se dorește să fim reduși la tăcere, așa cum s-a întâmplat cu mass-media națională! Sunt bani mulți în această afacere, circa 6 miliarde euro! Nicio televiziune, ziar sau post de radio nu a încercat să realizeze dezbateri în direct pe această temă! Oare de ce?


Pe reprezentanții unor instituţii ale statului român îi deranjează mesajul „Vaccinurile nu sunt sigure”. Da, vaccinurile nu sunt sigure! Dacă nu avem dreptate, vă invit, stimați reprezentanți ai statului român, să ne explicați pe înţelesul nostru, al părinților informați, cât de sigur a fost vaccinul antituberculos importat din Danemarca în anul 2012 și administrat copiilor din această țară, şi care a dus la spitalizarea a sute de copii, mulţi dintre aceștia fiind diagnosticaţi cu TBC ganglionar! Un alt eveniment nefericit pentru mulţi părinţi din acestă ţară, care a avut loc în prima parte a anului 2016, a fost cel din judeţul Argeş, când 19 copii au fost diagnosticați cu sindrom hemolitic uremic, dintre care 3 au murit! Cauza acelui eveniment trist pentru istoria recentă a acestei ţări, a fost vaccinarea a 100.000 de copii români cu vaccinul Hexacima, fabricat pentru piaţa din Kazahstan, care deţinea numai o opinie ştiinţifică pozitivă din partea Agenției Europene pentru Medicamente, şi nicidecum o autorizație de punere pe piaţă din partea acelei agenţii! Dar, despre cei 800.000 de copii filipinezi care au facut boala dengue după ce li s-a administrat vaccinul împotriva acestei boli, ce ne puteţi transmite? Vă spun eu, până vă documentați domniile voastre, producătorul vaccinului administrat în Filipine a recunoscut că vaccinul poate provoca cazuri severe de febră dengue după vaccinare! După experții OMS, acești copii schilodiţi pentru tot restul vieții s-ar încadra într-o limită permisă, dar nu ni se explică, de către aceeaşi experţi OMS, ce înseamnă o astfel de “limită permisă” din punct de vedere statistic! În opinia mea, limita permisă este echivalentul ruletei rusești, adică dacă ai ghinion ca glonțul să fie pe țeavă, atunci te-ai nenorocit pentru tot restul vieții!

 

Sursa: facebook 


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro