Vaccinare România. Juncker, în Parlamentul European (Babilonul): Este INACCEPTABIL!

Distribuie!by loading... Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a prezentat miercuri în fața Parlamentului European discursul-program anual privind starea Uniunii Europene. În acest context, s-a referit la România.  Jean-Claude Juncker a spus că este inacceptabil ca în 2017 să mai moară copii de boli care ar trebui să fie eradicate în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a prezentat miercuri în fața Parlamentului European discursul-program anual privind starea Uniunii Europene. În acest context, s-a referit la România. 

Jean-Claude Juncker a spus că este inacceptabil ca în 2017 să mai moară copii de boli care ar trebui să fie eradicate în Europa. Președintele Comisiei Europene a zis că toate statele membre UE colaborează pentru a sprijini măsurile naționale de vaccinare anti-rujeolă.


“Europa trebuie să fie o uniune a egalității de drepturi, a tratamentului egal. Acest lucru înseamnă un tratament egal al membrilor săi, fie ei mici sau mari, din Est sau din Vest din Nord sau din Sud. Într-o uniune a egalilor nu pot exista cetățeni de clasa a doua. Europa trebuie să respire cu ambii plămâni – atât cu cel din Vest, cât și cu cel din Est. Este inacceptabil ca în anul 2017 să mai moară copii de boli care ar trebui să fie deja eradicate în Europa! Copiii din România sau din Italia trebuie să aibă acces, în aceeași măsură, la vaccin anti-rujeolă, la fel ca și copii din orice altă țară din Europa. Fără drept de apel! Tocmai de aceea, cooperăm cu toate statele membre pentru a sprijini măsurile naționale de vaccinare. Cazurile de decese care pot fi prevenite în Europa nu trebuie să existe!”, a zis Jean-Cleaude Juncker.

 

Sursa: dcnews.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro