”Vă veți omorî între voi!” – Planul pentru România, din gura unui lider de la Bruxelles!

Distribuie!by Afirmațiile vizează nu numai România – ci și țările din centrul și estul Europei – în unele dintre acestea, există deja o revoltă fățișă, chiar la nivel guvernamental, față de practicile UE. loading... Una dintre cele mai importante personalități ale sportului românesc și fără îndoială un intelectual de clasă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Afirmațiile vizează nu numai România – ci și țările din centrul și estul Europei – în unele dintre acestea, există deja o revoltă fățișă, chiar la nivel guvernamental, față de practicile UE.

loading...

Una dintre cele mai importante personalități ale sportului românesc și fără îndoială un intelectual de clasă implicat în multe probleme ale societății după 1990, Cornel Dinu, a făcut o dezvăluire cutremurătoare – dar care confirmă teoriile care vorbesc de un plan deloc binevoitor ale Occidentului pentru România.


Plecând de la cazul Kovesi, ”Procurorul”, cum, i se spunea lui Cornel Dinu în perioada în care făcea furori pe terenul de fotbal, a relatat o discuție cu Antonio Tajani, actualul președinte al Parlamentului European.

Discuția ar fi avut loc în iunie 2005, la București. ”Tajani era un admirator de artă, a vrut să vadă un anticariat, ceva legat de artă… am mers la o cunoștință de a mea, lângă Athenee Palace, a cumpărat niște lucruri…”, a povestit Cornel Dinu.


Seara a fost un banchet la Sala Tronului și am avut o discuție – își amintește celebrul om de sport. Și acum atenție la ce povestește Cornel Dinu:

”Ne gândim ce face cu voi”, ar fi spus Tajani și ”vorbind foarte plastic, pentru că era un tip cu șarm”, povestește Dinu, ”mi-a spus ”gândiți-vă că fiecare țară din asta nepregătită care ați intrat pentru că aveam nevoie de piețe de desfacere, vă lăsăm să fierbeți în oalele voastre proprii și punem la fiecare oală câte doi jandarmi – cine ridică capul… suportă consecințele””.

Cum adică ”punem jandarmi”?! – a întrebat uimit Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii, ”Jandarmii sunt de afară – sau sunt de-ai noștri?”, a cerut detalii jurnalistul.

”Jandarm e Timmermans, e Kovesi… ăștia sunt jandarmii, din păcate…”, a răspuns Dinu. ”Mai mult decât atât – cunoșteau natura noastră omenească, a românilor – și ne-a spus, cu voi e mai simplu, nu mai e nevoie de jandarmi, voi vă omorâți între voi”, a completat Cornel Dinu.

Și iată ce se întâmplă în România de azi, ne omorâm între noi, a conchis Cornel Dinu.

Fără îndoială că dezvăluirile unei personalități cunoscute și respectate pe plan internațional, fost demnitar în Executivul român – în plus un adevărat simbol al clubului Ministerului român de Interne – vor avea ecouri și peste hotare.

Aceasta mai ales că afirmațiile pe care Tajani le-ar fi făcut, conform lui Cornel Dinu, vizează nu numai România – ci și țările din centrul și estul Europei. În unele dintre acestea, există deja o revoltă fățișă, chiar la nivel guvernamental, față de practicile UE – care corespund perfect relatării lui Cornel Dinu.

Precizăm că în perioada la care face referire celebrul om de sport, Antonio Tajani era membru al Parlamentului European, era vicepreședinte al Partidului Popular European și era printre cei care se ocupau de relațiile internaționale ale PE și PPE.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190331/25338483/V-veti-omori-intre-voi—Planul-pentru-Romania-din-gura-unui-lider-de-la-Bruxelles-.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Terenurile agricole din România se SCUMPESC. Străinii cumpără tot mai mult
Fenomen inexplicabil în această dimineaţă în Deva. Deşi ningea încontinuu, la intrarea în municipiul reşedinţă de judeţ, câţiva harnici tundeau iarba de zor. VIDEO
EXCLUSIV. Când "fochistii" au devenit deputati... COMPLICITATE CU MAFIA LEMNULUI. Legea monitorizării exportului de masă lemnoasă, blocată de ȘASE luni la Camera Deputaților
Lansarea Laurei Kovesi spre functia de procuror european, pe persoana fizica, fara ca cineva din Romania sa o desemneze pentru o asemenea pozitie, poate fi dovada planului ocult la care Romania a fost supusa.
Un ziarist demontează manipularea cu spitale vs catedrale în mai puțin de 1 MINUT: Știți câte instituții medicale a construit Biserica în ultimii ani? Răspunsul, AICI
Premierul Dacian Cioloș a prezentat ”guvernul meu”. Nume de miniștri legați de SRI, SIE, Soroș și directori de multinaționale
Acordul cu FMI e în aer! Negociatorii sunt nervoși pe Ponta
România este condusă de marionete iresponsabile. Cum să-i intereseze viitorul, dacă nici copii nu au? După ei, potopul!
Profeţiile se indeplinesc : Şovinii bulgari au cerut anularea Tratatului care a consfinţit unirea Dobrogei cu România
ALEXANDRU BITTNER A MĂRTURISIT TOT ÎN SUA, ÎN DOSARUL MICROSOFT șI A OBțINUT O ÎNțELEGERE CU FBI șI IRS
De ce NU cred că brânza de la Brădet e de vină
Masoneria & Moscheea, distrugerea crestinismului !! DE CE A MERS zilierul PONTA ÎN TURCIA | Sorina Matei, DEZVĂLUIRI INCENDIARE: Adrian Năstase este NAȘUL DE CUNUNIE al fiicei mari a lui Recep Tayyip Erdogan!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro