”Vă veți omorî între voi!” – Planul pentru România, din gura unui lider de la Bruxelles!

Distribuie!by Afirmațiile vizează nu numai România – ci și țările din centrul și estul Europei – în unele dintre acestea, există deja o revoltă fățișă, chiar la nivel guvernamental, față de practicile UE. loading... Una dintre cele mai importante personalități ale sportului românesc și fără îndoială un intelectual de clasă […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Afirmațiile vizează nu numai România – ci și țările din centrul și estul Europei – în unele dintre acestea, există deja o revoltă fățișă, chiar la nivel guvernamental, față de practicile UE.

loading...

Una dintre cele mai importante personalități ale sportului românesc și fără îndoială un intelectual de clasă implicat în multe probleme ale societății după 1990, Cornel Dinu, a făcut o dezvăluire cutremurătoare – dar care confirmă teoriile care vorbesc de un plan deloc binevoitor ale Occidentului pentru România.


Plecând de la cazul Kovesi, ”Procurorul”, cum, i se spunea lui Cornel Dinu în perioada în care făcea furori pe terenul de fotbal, a relatat o discuție cu Antonio Tajani, actualul președinte al Parlamentului European.

Discuția ar fi avut loc în iunie 2005, la București. ”Tajani era un admirator de artă, a vrut să vadă un anticariat, ceva legat de artă… am mers la o cunoștință de a mea, lângă Athenee Palace, a cumpărat niște lucruri…”, a povestit Cornel Dinu.


Seara a fost un banchet la Sala Tronului și am avut o discuție – își amintește celebrul om de sport. Și acum atenție la ce povestește Cornel Dinu:

”Ne gândim ce face cu voi”, ar fi spus Tajani și ”vorbind foarte plastic, pentru că era un tip cu șarm”, povestește Dinu, ”mi-a spus ”gândiți-vă că fiecare țară din asta nepregătită care ați intrat pentru că aveam nevoie de piețe de desfacere, vă lăsăm să fierbeți în oalele voastre proprii și punem la fiecare oală câte doi jandarmi – cine ridică capul… suportă consecințele””.

Cum adică ”punem jandarmi”?! – a întrebat uimit Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii, ”Jandarmii sunt de afară – sau sunt de-ai noștri?”, a cerut detalii jurnalistul.

”Jandarm e Timmermans, e Kovesi… ăștia sunt jandarmii, din păcate…”, a răspuns Dinu. ”Mai mult decât atât – cunoșteau natura noastră omenească, a românilor – și ne-a spus, cu voi e mai simplu, nu mai e nevoie de jandarmi, voi vă omorâți între voi”, a completat Cornel Dinu.

Și iată ce se întâmplă în România de azi, ne omorâm între noi, a conchis Cornel Dinu.

Fără îndoială că dezvăluirile unei personalități cunoscute și respectate pe plan internațional, fost demnitar în Executivul român – în plus un adevărat simbol al clubului Ministerului român de Interne – vor avea ecouri și peste hotare.

Aceasta mai ales că afirmațiile pe care Tajani le-ar fi făcut, conform lui Cornel Dinu, vizează nu numai România – ci și țările din centrul și estul Europei. În unele dintre acestea, există deja o revoltă fățișă, chiar la nivel guvernamental, față de practicile UE – care corespund perfect relatării lui Cornel Dinu.

Precizăm că în perioada la care face referire celebrul om de sport, Antonio Tajani era membru al Parlamentului European, era vicepreședinte al Partidului Popular European și era printre cei care se ocupau de relațiile internaționale ale PE și PPE.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190331/25338483/V-veti-omori-intre-voi—Planul-pentru-Romania-din-gura-unui-lider-de-la-Bruxelles-.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Evropa , Europa , curva cea mare ce sade pe o fiara | Babilonul cel mare
Datoria Rompetrol e transferată către cetățenii României
Expert pirotehnician: După viteza de propagare, buretele ar fi fost îmbibat cu material inflamabil
Noul consilier al premierului Cioloş vine tot dinspre Soros/Basescu
Capitalismul masonic doreste cat mai multi prosti , ministerul sorosist care ne scoate limba latina din scoli si se reduc orele de română, istorie si geografie. O tara cu multe scoli si facultati deja inchise , fara spitale, fara industrie, fara resurse, spre dezastrul in epoca feudala: SCLAVAGISM si CONSUMATORI spalati pe creiere !
In timp ce romanii rup usa la McDonald's , in Bolivia cantinele McDonald's au dat faliment, deoarece bolivienii nu vor sa fie contaminati cu chimicalele acestora !
CUTREMUR/''Filiera Evreiască Cazară Masonică''! ADEVĂRURI despre care NIMENI NU VORBEȘTE!
Orban nu cedează în fața presiunilor UE | „ISLAMIZAREA este INTERZISĂ prin Constituție. Noi decidem cu cine vrem să trăim”
Cristoiu, atac fără PRECEDENT la Ambasadorul SUA: Bădăran care s-a văzut stăpân
Iohannis amână bugetul pe 2017. Premierul Grindeanu și ministrul Finanțelor, chemați la Cotroceni
Alain Delon, sex-simbolul cinematografiei franceze, declaraţii ŞOCANTE pentru adepţii LGBT | Ne-am născut pentru a iubi o femeie. Nu pentru a remorca un bărbat şi a ne lăsa seduşi de el Video
Trump, victima presei și a colaboratorilor? Atacul din Siria, demontat de un veteran din Irak: Ați mușcat momeala! Dacă o să mai plecați urechea la asta, veți fi cel mai prost președinte din istoria SUA!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro