Vă aduceți aminte de moartea copiilor cauzată de consumul de brânză ? Ei bine, era de la vaccinurile Kazakstane aduse de clinica Polisano in Romania

Distribuie!by Legatura Criminală între actorii : Iohannis , Orban , Ministrul Sănătății Costache , planul de Privatizare a Sănătății , Vaccinarea Obligatorie a românilor și Clinica Privată Polisano . loading... Va aduceți aminte de moartea copiilor cauzată de consumul de brânză ? Ei bine , era de la vaccinurile Kazakstane […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legatura Criminală între actorii : Iohannis , Orban , Ministrul Sănătății Costache , planul de Privatizare a Sănătății , Vaccinarea Obligatorie a românilor și Clinica Privată Polisano .

loading...

Va aduceți aminte de moartea copiilor cauzată de consumul de brânză ? Ei bine , era de la vaccinurile Kazakstane aduse de clinica Polisano in Romania …. Clinica Ministrului Costache, clinica unde Costache făcea voluntariat pt 5000 de euro lunar !!!

De ce vor ca Sănătatea Publica sa fie Privatizată?
De ce vor introducerea Vaccinarii OBLIGATORII?
De ce Omul Clinicii Polisano a fost numit Ministru al Sănătății ? Costache este angajatul clinicii Polisano.
De ce vor sa dețină puterea absolută?


Coincidențe ?
1. Ministerul Sănătății a încheiat cu Clinica Ministrului Costache , Societatea Polisano SRL 4 contracte pt furnizare a 950 de mii de doze de vaccin hexavalent in perioada 2013-2016 …provenienta Kazakstan produse neautorizate puse pe piata in Romania !!!!
( Vezi Screenshot )

2.Ministerul Sănătății efectuează plăți către Polisano in valoare de aproximativ 300 de milioane de lei
( Vezi Screenshot )


După ce s-a realizat că aceste vaccinuri nu erau autorizate medical , s-a emis in regim de urgenta
” Autorizarea pt furnizarea de medicamente pentru nevoi speciale ” in 2015 .
( vezi Screenshot )

Ministerul Sănătății a încheiat din nou un contract cu societatea Polisano SRL un contract de furnizare pt inca 107 mii de vaccinuri care vor fi distribuite până în 2016 .

Pe scurt parte din copiii vaccinați in acea perioada au fost diagnosticați cu afecțiuni grave ale sistemului digestiv si au fost internați Spitalul de urgență Maria Curi.( Vezi Screenshot )

Ar mai fi de menționat inca1 milion de lucruri însă nimeni nu ar citi un text atât de lung .
Cine doreste sa citească tot raportul Corpului De Control i-l dau cu mare placere . Eu una m-am speriat…..

FEREASCĂ DUMNEZEU CE NE PREGĂTESC ĂȘTIA !!!

SURSE: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10220728383056204&set=pcb.10220728405136756&type=3&theater

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cine este Adrian Relu Coman, homosexualul român al cărui caz ar putea duce la impunerea „căsătoriei” între persoane de același sex în întreaga Uniune Europeană.
Bilanț ÎNGROZITOR la 3 ani după COLECTIV. ROMÂNIA nu este nici acum PREGĂTITĂ
S-A REINSTAURAT DEMOCRATIA LA CSM – Membrii noului Consiliu Superior al Magistraturii au revenit asupra deciziei de a pune botnita jurnalistilor interesati de problemele Justitiei. CSM a stabilit ca sedintele Plenului vor fi difuzate in direct, pe site-ul institutiei, ca si pana acum. Este o hotarare inteleapta a noului CSM care a evitat un grav derapaj de la principiile democratiei si transparentei
Proiectul legii vaccinarii va fi pus in dezbatere publica luna aceasta (aprilie 2016). Se dorește VACCINAREA OBLIGATORIE. Mai mult, VACCINAREA e declarată că ține DE SIGURANȚA NAȚIONALĂ (VIDEO)
ACUZAȚII GRAVE: IOHANNIS CUMPĂRĂ TĂCEREA LUI LAZĂR CU O PENSIE GRASĂ
Cumpănașu: Sistemul mafiot susținut de hashtagisti #rezist mi-a omorât nepoata
Copiii SMICALĂ strigă disperați: „Ajutați-ne pe mine și pe fratele meu Mihail Jalaskoski să ajungem înapoi acasă pentru că nu mai rezistăm! Asta a durat deja prea mult! Suntem izolați complet și nu o putem vedea pe mama.
Dintre noi doi, unealta eşti tu!
Guvernul PNL închide 60% din centrele de permanență din Piatra-Neamț și alte zeci în comunele din Neamț
Comuna unde n-a ajuns curentul, dar ştie de acum rezultatul alegerilor
Secretul celor mai longevivi oameni de pe planetă! Ceva ce românii aveau în comunism!
România, fruntașă la numărul de MASONI. Sunt 40.000 de români INSCRISI în Loja Masonică ! Si dupa cum spunea Albert Pike Marele Maestru Mason 33 grade: ''Lucifer este aducatorul de lumina, Dumnezeul universului''
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro