Vă aduceți aminte de moartea copiilor cauzată de consumul de brânză ? Ei bine, era de la vaccinurile Kazakstane aduse de clinica Polisano in Romania

Distribuie!by Legatura Criminală între actorii : Iohannis , Orban , Ministrul Sănătății Costache , planul de Privatizare a Sănătății , Vaccinarea Obligatorie a românilor și Clinica Privată Polisano . loading... Va aduceți aminte de moartea copiilor cauzată de consumul de brânză ? Ei bine , era de la vaccinurile Kazakstane […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legatura Criminală între actorii : Iohannis , Orban , Ministrul Sănătății Costache , planul de Privatizare a Sănătății , Vaccinarea Obligatorie a românilor și Clinica Privată Polisano .

loading...

Va aduceți aminte de moartea copiilor cauzată de consumul de brânză ? Ei bine , era de la vaccinurile Kazakstane aduse de clinica Polisano in Romania …. Clinica Ministrului Costache, clinica unde Costache făcea voluntariat pt 5000 de euro lunar !!!

De ce vor ca Sănătatea Publica sa fie Privatizată?
De ce vor introducerea Vaccinarii OBLIGATORII?
De ce Omul Clinicii Polisano a fost numit Ministru al Sănătății ? Costache este angajatul clinicii Polisano.
De ce vor sa dețină puterea absolută?


Coincidențe ?
1. Ministerul Sănătății a încheiat cu Clinica Ministrului Costache , Societatea Polisano SRL 4 contracte pt furnizare a 950 de mii de doze de vaccin hexavalent in perioada 2013-2016 …provenienta Kazakstan produse neautorizate puse pe piata in Romania !!!!
( Vezi Screenshot )

2.Ministerul Sănătății efectuează plăți către Polisano in valoare de aproximativ 300 de milioane de lei
( Vezi Screenshot )


După ce s-a realizat că aceste vaccinuri nu erau autorizate medical , s-a emis in regim de urgenta
” Autorizarea pt furnizarea de medicamente pentru nevoi speciale ” in 2015 .
( vezi Screenshot )

Ministerul Sănătății a încheiat din nou un contract cu societatea Polisano SRL un contract de furnizare pt inca 107 mii de vaccinuri care vor fi distribuite până în 2016 .

Pe scurt parte din copiii vaccinați in acea perioada au fost diagnosticați cu afecțiuni grave ale sistemului digestiv si au fost internați Spitalul de urgență Maria Curi.( Vezi Screenshot )

Ar mai fi de menționat inca1 milion de lucruri însă nimeni nu ar citi un text atât de lung .
Cine doreste sa citească tot raportul Corpului De Control i-l dau cu mare placere . Eu una m-am speriat…..

FEREASCĂ DUMNEZEU CE NE PREGĂTESC ĂȘTIA !!!

SURSE: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10220728383056204&set=pcb.10220728405136756&type=3&theater

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mama care a crescut fetița susține că nu a refuzat adopția copilei și a fost obligată să semneze o declarație gata scrisă.
„Darul cerului” sau rostopasca, remediu puternic pentru 150 de afecţiuni
STATUL PARALEL este o organizație începută din 1990 de către SOROȘ și BRUCAN, al cărui rol în colonia ROMÂNIA a fost ca MAFIA INTERNAȚIONALĂ să aibă CONTROLUL ABSOLUT
Căsătorit de 3 luni, regele Thailandei şi-a prezentat concubina oficială, într-o ceremonie în faţa soţiei
Un avocat italian îi îndeamnă pe românii din Italia să voteze DA la Referendumul din 6/7 octombrie „în ciuda puternicului lobby gay și a dictaturii gândului unic”
REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ CLASA A VIII în Toate Județele Țării și în Municipiul București
Cretinizarea merge înainte. Noul Ministrul al Educației le cere public profesorilor să facă „evaluări prietenoase la tezele de sfârșit de semestru, pe care copiii să le întâmpine cu confort”
Încă o bătaie de joc a Multinaționalelor Străine la adresa românilor. Adevărul.ro: Raport oficial: mâncarea din țară, e MULT mai proastă ca afară! Specialiști: "Ne așteptam la acest rezultat": Adică se așteptau ca Multinaționalele să-și bată joc de noi
SE PUNE LA CALE O NOUA TENTATIVA DE LOVITURA DE STAT – Comisia juridica din Senat a decis ca legea gratierii se va aplica si faptelor de coruptie. Luarea de mita, darea de mita si traficul de influenta nu vor fi exceptate de la gratiere. La scurt timp dupa votul din Senat, lideri ai USR au indemnat oamenii sa iasa in strada. Iohannis le tine isonul: „Sunt neplacut surprins”. Se asteapta reactii de la DNA, PICCJ si CSM, desi modul de legiferare nu este de competenta acestor institutii
BNR este din nou de partea strainilor: “Anchetarea multinaționalelor ar fi o greșeală fatală”!
În timp ce românii patrioti, rup ușile la hipermarketurile imperialiste , Schweighofer vinde pădurile pe care le deține în România către grupul suedez GreenGold, Prețul de achiziție și detaliile contractului sunt ținute secret, ca să nu lea stea românilor mâncarea de Paști in gât !!! Unde sunt rezistenții atei să protesteze ? Sunt cumva ocupați cu Paștele ?.
Cristian Şoimaru, omul lui Mihail Neamţu şi Nicuşor Dan, dar şi pastor al "Bisericii Internaţionale"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro