USR-ismul brasovean ia amploare: Două femei, care au o relație de 2 ani, își doresc ca Statul Român să le recunoască parteneriatul civil

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Dupa ce USR a fost votat masiv in Brasov, lesbienele au prins tupeu, mai ales dupa ce au vazut si ce usor se iau copiii de la parinti. Motivul casatoriei nu poate fi decat unul singur, sa se poata infia copii, deoarece 2 persoane de acelasi sex nu pot procrea.

loading...

Două brașovence, Georgiana și Cătălina, sunt intr-o relație de aproape doi ani de zile și s-au cunsocut pe un site dedicat comunității LGBT, iar din prima zi au știut că vor merge împreună pe același drum în viață. Acestea își doresc ca statul român să le recunoască parteneriatul civil, însă, din cauza faptului că societatea are încă idei preconcepute despre relațiile între două persoane de același sex, o astfel de expunere nu pare a fi cea mai bună soluție.


Georgiana consideră că există foarte mulți oameni care au o atracție pentru persoanele de același sex, dar, din diferite considerente, decid să nu se afișese în societate ca un cuplu. Cele două însă aleg să se țină de mână pe stradă, indiferent că se plimbă prin centrul orașului sau în cartierul în care locuiesc.

„Mai sunt instigatori, sunt acolo omniprezenți. Ei te filează, dacă nu ești atent, dacă ești mai diferit. A trecut la un moment dat cineva pe lângă noi și striga «huo, lesbienelor». N-am avut foarte multe relații, pentru că tot timpul trebuia să mă ascund, să nu spun cu cine mă văd. Mama, fiind cadru medical, studiase la facultate că homosexualitatea este o boală și era foarte greu să o scoți din paradigma asta. Faza e că binele unuia nu e neapărat și binele tău. Aici cred că, de fapt, e conflictul cel mai mare pe care îl suferă toată comunitatea: oamenii nu pot să vorbească deschis despre problemele lor”, spune Cătălina, conform libertatea.ro.


„Dacă eu nu m-aș lua de mână cu iubita pe stradă, cine ar ști de noi? E clar, oamenii n-au văzut, nu știu ce e un cuplu gay, nu știu că existăm printre ei, trebuie foarte multă pasiune pe partea asta și implicare activă ca să se vadă. Noi am ales să ne expunem”, spun fetele.

Două brașovence, care au o relație de 2 ani, își doresc ca Statul Român să le recunoască parteneriatul civil

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Alexandru Cumpănaşu îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să îl demită de urgenţă a directorului STS, Sorinel Vasilca, pe care l-a numit personal in functia de director, dupa 5 luni l-a decorat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Ofițer
PSD-istii Ciuma ROSIE aka FSN-istii , nu sunt mostenitorii comunistilor dinainte de 1989, PSD-istii sunt Masonii si TRADATORII comunismului CEAUSIST antimasonic din 1965-1989.
Ilie Șerbănescu: ”Să nu ne ascundem după deget, capitalul străin obține în România profituri fabuloase, chiar abominabile, dar pe care le ascunde de la impozitare!”
''Jos Ceausescu, sa vina americanii , vrem democratie !!'' AMERICANII au cumpărat CRAMELE HUȘI. Celebra BUSUIOACĂ DE BOHOTIN va ajunge pe MESELE STRĂINILOR!
Expertul militar rus Igor Korotcenko: Eu nu înţeleg logica americanilor. Acesta este un pas spre al Treilea Război Mondial!
Răzbunarea maneliştilor | Cum au răspuns mai mulţi tineri după bătaia din tramvaiul 41 Video
Senatul trebuie să sesizeze CCR pentru un CONFLICT între CCR și DNA-Parchet. Parchetul General MINTE ȘI DEZINFORMEAZĂ prin SCULA PROGRESISTĂ numită LAZĂR: "Curtea Constituțională nu a dezincriminat infracțiunea de abuz în serviciu".
SE APROPIE RĂZBOIUL? Operațiune militară de AMPLOARE a Rusiei în apropierea României
Încă un act de trădare națională. România renunţă la producţia unei resurse strategice. Singura mină de uraniu se închide şi devenim dependenţi de canadieni. Anterior producția de apă grea fusese băgată în faliment.
Cum isi bate joc OMV-ul de romani. In SUA 1 litru de benzina la pompa e sub 1,78 lei. In Romania e de 3 ori mai mare. Pretul petrolului a scazut de 2.38 ori in ultimii 2 ani. OMV-ul si ceilalti care vand benzina in Romania fac superprofituri uriase
Se implinesc profetiile: După SUA, și Australia e gata să recunoască Ierusalimul drept capitală a Israelului
Pe vremea lui Ceausescu nu piuia niciun ambasador "khazar" !!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite